Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 10, 2013

Μια απάντηση στον Ψυχάρη περί «δολοφόνων»


Μια απάντηση στον Ψυχάρη περί «δολοφόνων»

Ακούγοντας τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Ψυχάρη να ομιλεί στη Βουλή και να υποστηρίζει ότι «Δεν μπορώ τόσο εγώ όσο κι όσοι υπηρετούμε τη Δημοκρατία, την παρουσία δολοφόνων στην αίθουσα» θεωρήσαμε αρχικά ότι ο γιος του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, έκανε ένα τεράστιο άλμα αυτοκριτικής και αυτογνωσίας, εις ό,τι αφορά το κόμμα το οποίο επί του παρόντος πολιτεύεται, δηλαδή τη Ν.Δ.
Νομίζαμε ότι αναφερόταν στη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα, τον Ιανουάριο του 1991 στην Πάτρα, από εξαγριωμένους οννεδίτες. Θεωρήσαμε, επίσης, ότι.....
προέκτεινε την ενοχή του κόμματος, το οποίο υπηρετεί αυτή τη στιγμή στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει οδηγήσει πάνω από 3.000 συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία. Ότι παραδέχτηκε την εμπλοκή της Ν.Δ, ως ηθικού αυτουργού, στην συνεχιζόμενη δολοφονία της Πατρίδας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους, την οποία με απίστευτη συνέπεια υπηρετεί ο Σαμαράς και η παρέα του.
Φαίνεται όμως, ότι βιαστήκαμε στις προβλέψεις μας, καθώς ο κανακάρης του υπεύθυνου της συστημικής δημοσιογραφικής ναυαρχίδας ΔΟΛ αναφερόταν στους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δεν ξέρουμε αν ο Ψυχάρης με τόσο τσιριχτή φωνή έχει τη δυνατότητα να κάνει επιτυχημένα τον «μάγκα». Δεν μας ενδιαφέρει κιόλας το οποιοδήποτε σόου αυτοπροβολής του. Αποτελεί όμως, όπως είπαμε και πριν, μέλος μιας συγκυβέρνησης κι ενός κόμματος που έχουν καταστρέψει τη Χώρα και είτε εκούσια (Τεμπονέρας), είτε ακούσια (οι αυτοκτονίες λόγω του μνημονίου), μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως δολοφόνοι όσοι συμμετέχουν και στα δύο.
Είναι πολύ εύκολο για τον καλομαθημένο γιόκα ενός εκ των πλέον συστημικών ανθρώπων του συστήματος να θέλει να εξαντλείται σε φτηνούς εντυπωσιασμούς και θεατρινισμούς, μήπως και ξεφύγει από την πολιτική μετριότητα. Δεν δικαιούται όμως, να ομιλεί, γιατί είναι (κι αυτός) μέλος μιας λαομίσητης συγκυβέρνησης, η οποία εγκληματεί καθημερινά σε βάρος της Χώρας και του Ελληνικού Λαού.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ Ταυτιζόμενος με τον αργυρώνητο υπάλληλο του πατέρα του, τον Πρετεντέρη, είναι προφανές ότι ο Ψυχάρης αγνοεί την έννοια του τεκμηρίου της αθωότητας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-apanthsh-ston-psucharh-peri-dolofonwn#.UlaWudK8BxI#ixzz2hJswErmk

1 σχόλιο:

  1. Μιλαει το Εθνοκτονο και Εθνοπροδοτικο "συγκροτημα Λαμπρακη" ; Που δεν διστασε ποτε να προβαλει και να συμμαχησει, με οτιδηποτε αντεθνικο και αντιλαϊκο, αρκει να πληρωνοταν,αμεσα η εμμεσα !! Ρε ουστ! μολυσματικε κοπριτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών