Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

Ε.Ε. προς "υπαλλήλους" της στην Ελλάδα (Σαμαράς - Βενιζέλος)..."Μπράβο για αυτά που κάνετε για τη Χρυσή Αυγή...Δε φθάνει όμως"

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου από το NewsIt για τις δηλώσεις ΜΑΣΩΝΟΥ αξιωματούχου της Ε.Ε. και αφορούν τις πολιτικές διώξεις των Ελλήνων Εθνικιστών καθώς και την ανίερη συμπόρευση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών "δημοκρατών" με σκοπό την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής..

Την πρωτοβουλία για ψήφιση από τους Έλληνες βουλευτές, χθες, της πρότασης για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων, που κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες, με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, εξήρε ο Thorbjoern Jagland.

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου της Ευρώπης, μιλώντας στο .....
Associated Press κατά την έναρξη της διήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα, πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να εξασφαλιστεί δίκαιη δίκη για τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία βουλευτές.

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ελληνική κυβέρνηση για το γεγονός ότι ανέλαβε δράση αμέσως και μάλιστα πολύ ισχυρή. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γίνεται διάκριση μεταξύ πολιτικού έργου και εγκληματικών πράξεων» είπε.

Υ.Γ.
Η "Ευρώπη των Εθνών" πλησιάζει και οι Ηνίοχοι που θα μεταφέρουν το μήνυμα της ανασύστασης και της απελευθέρωσης της Γηραιάς Ηπείρου από το μιαρό - μισάνθρωπο καθεστώς θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών