Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

Η Ντόρα Μητσοτάκη τρέμει τις εκλογές... "Πισωγύρισμα με τεράστιο κόστος"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πράγματι, το κόστος θα είναι τεράστιο για το κλεπτοκρατικό τόξο. Οι Εθνικιστές προελαύνουν!

Αυτό που κραυγάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, ότι θα παρθούν νέα εθνοκτόνα μνημονιακά μέτρα, αλλά αποφεύγει να το παραδεχθεί με θεατρινισμούς ο Σαμαράς, άρχισε πια να λέγεται ανοιχτά από τα στελέχη της μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Με την «γαρνιτούρα» ότι δεν θα είναι… οριζόντια τα μέτρα η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Θα πρέπει να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές, δεν θα πάρουμε οριζόντια μέτρα»! Αυτό βέβαια αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο για την λήψη... κάθετων, διαγώνιων ή οποιασδήποτε άλλης μορφής νέων εξοντωτικών μέτρων, ώστε να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό και να μας πουλήσουν πάλι πανάκριβα οι διεθνείς τοκογλύφοι νέο χρήμα.

Από την άλλη, η Μπακογιάννη εξέφρασε τον τρόμο της για...
το ενδεχόμενο εκλογών (με αφορμή την δήλωση του Γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου πως οι εκλογές θα ήταν… ατύχημα), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πισωγύρισμα με τεράστιο κόστος.

Επειδή στο Μαξίμου γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα των πραγματικών δημοσκοπήσεων, τους διαμηνύουμε πως κι εμείς ξέρουμε πως οι εκλογές για το καταρρέον κόμμα της ΝΔ, μετά κι από το φιάσκο των ψευδομαρτυριών και των παράνομων πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, δεν θα είναι ατύχημα γι΄ αυτούς, αλλά δυστύχημα!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών