Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2013

Απόγνωση στο καθεστώς..Ούτε οι φυλακές, ούτε οι χειροπέδες ούτε η μαύρη προπαγάνδα και η τρομοκρατία κρατούν τους Έλληνες μακρυά από τη Χρυσή Αυγή..

Μεταφέρουμε αυτούσια το μήνυμα των καθεστωτικών ΜΜΕ (έντυπων και διαδικτυακών) μετά τις συνεχόμενες δημοσκοπήσεις που κατέκλυσαν τη δημόσια ζωή και έχουν ένα και μόνο κοινό στοιχείο. Η Χρυσή Αυγή παραμένει ακμαία και τρίτη πολιτική δύναμη ανατροπής και ελπίδας.

"Τα ευρήματα δεν δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει τεθεί στο περιθώριο. Διατηρεί την επιρροή της σε ένα «σκληρό» πυρήνα, που είναι ικανός να την κρατήσει στην πολιτική σκηνή, αν οι υπόλοιπες εξελίξεις το επιτρέψουν."

Και επειδή πολύ απλά οι κηφήνες και οι δούλοι του σάπιου κατεστημένου διαβλέπουν ότι οι καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα και θα αφορούν τα εθνικά μας θέματα (Μακεδονικό - Θαλάσσιες ζώνες με Αλβανία - Θράκη/τζαμιά - Αιγαίο), την οικονομία (νέο μνημόνιο και ταυτοχρόνως και νέα επαχθή μέτρα) και τον.....
Ορυκτό πλούτο (δέσμευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών από εβραϊκές εταιρείες) θα σφυρηλατήσουν τα ποσοστά των ΠΙΣΤΩΝ της Χρυσής Αυγής και θα οδηγήσουν και πολλές χιλιάδες ακόμη Ελλήνων στις τάξεις της, φροντίζουν έτσι να υπενθυμίσουν:

"Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στον φάκελο “Χρυσή Αυγή”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δικαιοσύνη συνεχίζει απερίσπαστη την δουλειά της και “δένει” επιπλέον στοιχεία, για την εγκληματική δράση της οργάνωσης. Καλά γνωρίζοντες το ρεπορτάζ, έλεγαν στα parapolitika.gr πως δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε νέες προφυλακίσεις βουλευτών, αλλά και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Κρατήστε το γεγονός ότι στο πολιτικό πεδίο, οι ζυμώσεις συνεχίζονται και νέες προφυλακίσεις, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν ραγδαίες εξελίξεις…".

Υ.Γ.
Η Νίκη είναι δική μας

ΖΗΤΩ ο Αρχηγός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών