Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

Μέχρι και στο “Βήμα” αντιλαμβάνονται την γελοιότητα των ψευδομαρτυριών - Αγωνία του καθεστώτος για ενδεχόμενο φιάσκο

Ακόμα και οι καθεστωτικότεροι των δημοσιογράφων έχουν αρχίσει και εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για το σαθρό κατασκεύασμα των ψευδομαρτύρων που η κυβέρνηση επιχειρεί να το παρουσιάσει ως κατηγορητήριο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και αυτοί που από τις πρώτες ημέρες εξέφραζαν την «βεβαιότητα» τους, πλέον αρχίζουν και βλέπουν ότι «δεν βγαίνει» η όλη ιστορία και...
αρθρογραφούν την ανησυχία τους και ενδεχόμενο φιάσκο.

Ένα από τα σημεία, πάνω στα οποία «οργίασαν» πραγματικά οι διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογραφίσκοι, είναι και το περιβόητο «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποτελεί κατασκεύασμα της νοσηρής φαντασίας, ανθρώπων χαμηλής υποστάθμης, αντάξιας των «εργοδοτών» τους. Όμως πέραν του γελοίου των ισχυρισμών, υπάρχει και κάτι άλλο που απασχολεί τους δημοσιογραφίσκους και τους πολιτικάντηδες. Αυτό είναι ότι γελάει ο κόσμος με αυτά που λένε και με το γεγονός ότι έχουν βάλει πάνοπλους αστυνομικούς να ψάχνουν στάνες και μοναστήρια, για να βρουν «ομαδικούς τάφους αμνοεριφίων».

Αυτή την ανησυχία και την σύγχυση που προκαλούν οι καταθέσεις των ψευδομαρτύρων εκφράζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας του ΔΟΛ, «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο δημοσιογράφος αφότου παραθέτει τα επίμαχα αποσπάσματα των καταθέσεων, μιλά για ατελέσφορες έρευνες και καταθέσεις που είναι αντικρουόμενες. Βεβαίως ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτά είναι συνήθως τα αποτελέσματα ερευνών που στηρίζονται πάνω σε καταθέσεις ψευτών, κλεφτών, λωποδυτών και γενικότερα ανήθικών στοιχείων.



Φτάσαμε μέχρι του σημείου να έρχονται ξένοι υπήκοοί και να δηλώνουν ευθαρσώς στις καταθέσεις τους ότι «δεν γνωρίζουν για διασύνδεση με την Χρυσή Αυγή, αλλά παρακαλώ να το διερευνήσετε». Μιλάμε, δηλαδή, για παντελή έλλειψη σοβαρότητας και επαγγελματισμού από ανθρώπους, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν ορκιστεί να υπηρετούν το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και δι’ αυτής της αποστολής τους να προστατεύουν τους Έλληνες πολίτες.

Όμως όλα αυτά θα πρέπει να τα θεωρούμε αναμενόμενα, αφού έχουμε φτάσει στο σημείο να δέχεται ευθέως εντολές, από ξένα κέντρα, η Ελληνική Κυβέρνηση και να μην συγκινείται κανείς…

πηγή

5 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι πρώην μέλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και έχω να καταθέσω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαθέτει μυστικά διαστημόπλοια και βάσεις στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και στον Σείριο, με τα οποία θα εισβάλλουν στη Γη οι ΕΨΙΛΟΝ και θα καταλύσουν την δημοκρατία !!

    Επίσης έχω να πω ότι ο Μιχαλολιάκος και ο Λαγός μεταμορφώνονται κάθε πανσέληνο σε λυκανθρώπους και πίνουν το αίμα λαθρομεταναστών, ενώ θυσιάζουν παρθένες στον Βελζεβούλη ακούγοντας το "Λιλή Μαρλέν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ....

      Διαγραφή
    2. Τώρα μυστκά διαστημόπλοια της ΧΑ ΚΑΙ στους δακτυλίους του κρόνου. Τα είδε ο μάρτυς 5,6,7- Κ,Λ,Μ Όπου να'ναι έρχονται και θα μετατρέψουν την θάλασσα σε μερέντα.
      Πω, Πω τι αποκάλυψα πάλι ο μπαγάσας!!!

      Διαγραφή
    3. Εδώ το γέλιο....
      http://poll.pollcode.com/972819

      Διαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...17 Οκτωβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

    ΠΟΣΑ ΠΛΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών