Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Άρση ασυλίας στον Κασιδιάρη επειδή "εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Βενιζέλου"! - Ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τεράστιος ο πανικός του καθεστώτος. Οι Εθνικιστές παρά τις παράνομες και άθλιες διώξεις παραμένουν όρθιοι. Η Ελλάδα θα νικήσει!

Για "παράνομη βία" παραπέμπεται ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, γιατί είπε ότι "στον Μελιγαλά συνέβη γενοκτονία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Βενιζέλου".

Η αθλιότητα της μνημονιακής εξουσίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Λίγες ώρες μετά την ψήφιση από όλο το αντισυνταγματικό τόξο για τις άρσεις ασυλίας 6 βουλευτών μας, ήρθαν συστημένα νέα αιτήματα από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Συγκεκριμένα κατηγορούνται οι βουλευτές μας Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος για "παράνομη βία" για τα γεγονότα στον Μελιγαλά.

Ποια είναι όμως η παράνομη βία; όλοι θυμάστε πολύ καλά ότι...
ο δήμαρχος Οιχαλίας, διαπράττοντας το αδίκημα της περιύβρισης νεκρών, προσέβαλε τους σφαγιασθέντες του Μελιγαλά και τους εξίσωσε με τους θύτες τους, κάνοντας λόγο για δύο παρατάξεις που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα. Η αντίδραση όλων των παρευρισκομένων και κυρίως των συγγενών των θυμάτων βαπτίστηκε... "παράνομη βία". Η κατηγορία προσωποποιήθηκε στοχοποιώντας του 2 βουλευτές μας, γιατί το καθεστώς έχει λυσσάξει στην κυριολεξία από την ημέρα που απελευθερώθηκαν από τον ανακριτή. Μιλάμε πλέον για ξεκάθαρη καθοδήγηση της Δικαιοσύνης από πολιτικά συμφέροντα. Μιλάμε για πλήρη διασυρμό των θεσμών από μία ξενόδουλη κυβέρνηση.

Για να κατανοήσετε την απόλυτη κατάντια τους, σας μεταφέρουμε την είδηση από τα καθεστωτικά μέσα: "Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή νέο αίτημα για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου και Ηλία Κασιδιάρη. Το ανώτατο δικαστήριο καλεί να οδηγηθούν οι δύο βουλευτές σε δίκη, για το αδίκημα της παράνομης βίας, στη διάρκεια επεισοδίων, κατά του δημάρχου Οιχαλίας-Μελιγαλά Μεσσηνίας Φίλιππου Μπάμη, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του περασμένου μήνα κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, στο Μελιγαλά, ο κ. Παναγιώταρος επιτέθηκε στο δήμαρχο κ. Μπάμη και άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του, αποκαλώντας τον "καραγκιόζη". Ο δήμαρχος και άλλοι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την εκδήλωση, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αφού χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου".

Αν καταλάβαμε καλά, ο Κασιδιάρης παραπέμπεται να δικαστεί επειδή "χαρακτήρισε γενοκτονία τα γεγονότα στο Μελιγαλά και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Βενιζέλου". Πλέον πολιτικοποιείται ο πολιτικός λόγος και η κριτική στην εξουσία! Πρωτοφανή γεγονότα που αποδεικνύουν πως το Σύστημα τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή των Ελλήνων.

πηγή


13 σχόλια:

  1. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!


    ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ
    ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΝΔ!

    Η παρακάτω δημοσκόπηση, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα χέρια τόσο του πρωθυπουργού όσο και του κ. Βενιζέλου. 'Εγινε από μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία και έλαβε χώρα το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, σε δείγμα 1850 ατόμων.
    Τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν απόλυτη κατάρρευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στην κυβέρνηση των μνημονίων. Επίσης, παρατηρείται άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τη Χρυσή Αυγή.
    Το αν είναι ακριβής ή όχι μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου οι οποίοι αμφότεροι δηλώνουν μετά στόμφου ότι "θα εξαντλήσουμε την τετραετία"!

    Κρατηθείτε καλά λοιπόν και ...πάμε:

    ΣΥΡΙΖΑ: 23,6%
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 19,8%
    ΝΔ: 13,2%
    ΑΝΕΛ: 5,4%
    ΚΚΕ: 4,7%
    ΣΧΕΔΙΟ Β' (κόμμα Αλαβάνου): 3,5%
    ΠΑΣΟΚ: 2,6%
    ΔΗΜΑΡ: 2,2%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,6%
    ΛΑΟΣ: 1,3%
    ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
    ΛΕΥΚΟ: 11,5%
    ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φανερό πλέον ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διαλύσει και η ΝΔ οδεύει ολοταχώς για διάλυση...Τα νούμερα που δίδουν οι μαϊμού δημοσκοπήσεις των διαφόρων εταιριών στη ΝΔ πάνω από 20% (μέχρι και 29%!!!!!) και στο ΠΑΣΟΚ από 5% εώς 7% είναι εξωπραγματικά...
      Εάν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είχαν τέτοια ποσοστά θα είχαν ήδη προκηρύξει εκλογές και με τη βοήθεια κάποιου αποκόμματος τύπου ΡΗΜΑΔ ή Σχεδιου Ω' θα είχαν κάνει ήδη μία νέα κυβέρνηση...
      Επειδή όμως τα νούμερα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είναι τα πιο πάνω όχι μόνο δεν προτίθενται να κάνουν εκλογές, όχι μόνο προτίθενται να εξαντλήσουν την τετραετία αλλά είναι ικανοί ακόμα και να καταργήσουν τις εκλογές με καμμία περίεργη νομοθετική διάταξη...έτσι και αλλιώς το Σύνταγμα το έχουν ήδη κάνει κουρελόχαρτο...
      Πάντως ο κόσμος ας είναι προετοιμσμένος και για το ενδεχόμενο τρελής νοθείας στις επερχόμενες εκλογές του Μαϊου...

      Αντιγνώμων

      Διαγραφή
    2. Εδώ το γέλιο....
      http://poll.pollcode.com/972819

      Διαγραφή
  2. Ελπιζω το βραδυ των εκλογων (οποτε και αν γινουν) να βρεχει, για να μην πετανε τα ελικοπτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για διαβαστε κατι παρομοιο στο Defence net !!! Οι κλεφτες αρχιζουν να ιδρωνουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τον χωντρο θα φεξει με το1,3=παλι θα τα αρπαξει!!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!καλε ιων??????????μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ μαμ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα συμφωνήσω με το άρθρο άλλα θα επιστήσω την προσοχή στο εξής: Είναι αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά, ολοκληρωτικά όλα όσα κάνουν εναντίων του κόμματος μας, το πρόβλημα είναι πια οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κανένας να τους πεί σταθείτε, που το πάτε το πράμα;
    Αν λέω εγώ με τα πολλά βάλουν άδικα και τους υπόλοιπους βουλευτές στην φυλακή και με την πρόφαση της προφυλάκισης στην κυριολεξία νεκρώσουν εντελώς το κόμμα (κάτι που ήδη κάνουν, απλά δεν το βγάζουν τύποις εκτός βουλής για να μην τους πάρουν με τις πέτρες τα πρόβατα).
    Τι θα γίνει τότε;
    Ποιά η στρατηγική απο μέρους μας, υπάρχει; αν ναί, δεν χρειάζεται να την συζητήσουμε εδώ, ούτε πουθενά για τον φόβο των ιουδαίων (στην κυριολεξία).
    Παρ' όλα αυτά το βλέπω οτι το πάνε ακριβώς εκεί, πλήρη φίμωση με σκοπό να μην μπορεί κανένας να εκφράστει απο την ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΤΑ ...ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .
    ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΨΕΙ ..........ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ .....
    ΕΡΩΤΗΣΙΣ . ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ..ΠΑΠΑΡΙΑ Ο ΜΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ??
    ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΑΤΗΛΟ ..ΟΝΕΙΡΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σίγουρα γίνονται μυστικές δημοσκοπήσεις κάθε εβδομαδα και ειδικά τώρα που είναι αναγκασμένοι να πάρουν ΚΙ ΑΛΛΑ μέτρα τρέμουν.. Όμως ας προσέξει λίγο και ο Κασιδιάρης εκεί που πάει να δώσει συνεντεύξεις.. Σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ που προθυμοποιούνται να τον φιλοξενήσουν το βασικό τους ΘΕΜΑ είναι η συμπεριφορά του σε κάποιες κάμερες στην Ευελπίδων!!! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ δεν τους νοιάζει.. Ούτε το copypaste του πορίσματος Βουρλιώτη με την ρουφιανιά του Ψαρρά,, Ούτε το μαϊμού καταστατικό!! Κι αυτός πρέπει να του λέει το ΑΠΛΟ: ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΣΑΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΑΤΕ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.. Ελάτε στη θέση μας ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ 24 ώρες το 24ωρο ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ και να σε παρουσιάζουν Ως ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;; Αυτά να τους λέει τους παπατζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αυτό που λες είναι ανώφελο λόγω της κοντοραπτικής των τσοντοκάναλων. Έννοια σου και ξέρει πολύ καλά ο Ηλίας να τους αντιμετωπίσει.

      Διαγραφή
  9. Εδώ το γέλιο....
    http://poll.pollcode.com/972819

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών