Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 16, 2013

Έλληνας ξεφτιλίζει τα τσοντοκάναλα: Μας έχουν καταστρέψει, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή! - ΒΙΝΤΕΟ

Τρύπα να κρυφτεί έψαχνε ο Ευαγγελάτος σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν έβγαλε ζωντανά έναν Έλληνα πολίτη που η εφορία χωρίς προειδοποίηση του κατάσχεσε τον μισθό. Αυτό που νόμιζε ο Ευαγγελάτος πως θα εξελισσόταν σε μια απλή καταγγελία...
του ανάλγητου μνημονιακού κράτους και σε μια ανθρώπινη ιστορία, απέκτησε απροσδόκητα πολιτικές προεκτάσεις.

Ο καταγγέλων πέρα από την εξιστόρηση της προσωπικής του ιστορίας, που αποδεικνύει την αλαζονεία και την αναισθησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, πρότεινε την αντίδραση και την λύση στο σημερινό αδιέξοδο: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η δήλωση του καλεσμένου, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση που δεν μπορούσε να μονταριστεί, άφησε εμβρόντητο τον παρουσιαστή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Ο Ευαγγελάτος προσπάθησε μάλιστα να αποπροσανατολίσει την κουβέντα, τονίζοντας στον καλεσμένο πως είχε χάσει τον παππού του από τους Γερμανούς κατακτητές.

Ο αγανακτισμένος Έλληνας όμως δεν πτοήθηκε από την προβοκάτσια, επιμένοντας πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να εκδικηθεί το παράνομο και ανάλγητο καθεστώς του Μνημονίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι υποταγμένος στην μπότα την γερμανική και δεν μπορώ να κάνω κιχ“!


πηγή

11 σχόλια:

  1. Τον παππού του τον σκότωσαν οι Γερμανοί οι οποίοι στηρίζουν αυτούς που προπαγανδίζει ο Ευαγγελάτος στον πόλεμο κατά της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα εχει η φατσα του Ευαγγελατου !! Δεν το περιμενε το αγγουρι.... Και ηταν αυθεντικο και πειστικο .... Ω, ρε νιλα ο "δημοκρατης" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραβελος !!! Εχουμε διαλειμμα, τσακισου και εμφανισου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσελση !! Που εισαι ρε ? Σε ζηταει ο λαος !!! Ασε τους πακιστανους για αργοτερα που θα βαλεις μακιγιαζ !!

      Διαγραφή
    2. Μωρη, μας κανεις μουτρα η ναζια ???

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2013 - 1:31 μ.μ. και τα δυο. και μουτρα και ναζια κανει. ειναι στενοχωριμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βίντεο θεία δίκη.κατέρρευσε όλη η προπαγάνδα των τελευταίων εβδομάδων στα τσοντοκάναλα.Κοιτάτε τη μούρη του εισαγγελάτου!πήγε στράφι όλο το σφυροκόπημα της Χρυσής Αυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μαλακας ο εισαγγελατος ητανε σαν να τον πηδουσανε δημοσιως !! ( που τον πηδουσε ο πολιτης κανονικα,δηλαδη...)

      Διαγραφή
  6. Αμάν! Τί κολούμπρα ήταν αυτή που έπαθε η κοπέλλα μας; κοντέψανε να του πέσουνε οι τρίχες απο το χέρι.Τέτοιο πράγμα δεν το περίμενε. Αναρωτιέμαι όμως τι θα του σούρανε του ανθρωπάκου μετά στο ξεπουλημένο πορνοκάναλο που πήγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oi kota o eisanggelatos me to tsoyli ti ginaika toy einai se sinaixi polemo kata tis xrisis aygis posa pirane gia na bromisoyne to koma oi engauetoi ayta lamogia dimosiografi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΌΧΙ ΤΙΜΩΡΊΑ ΦΊΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΆ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΎΠΝΙΣΗ . ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΆΣΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΎ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΌΛΟΥ .
    ΔΗΛΑΔΉ ΤΗΝ ΕΠΙΒΊΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
    ΖΗΤΏ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ .ΑΓΑΠΏ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΌΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΕΝΩΣΗΣ ΑΔΈΛΦΙΑ ΌΧΙ ΈΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ . ΔΏΣΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΆΛΠΗ . ΕΆΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ . ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΈΧΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΕΊΧΑΜΕ ΤΗ ΧΆΣΑΜΕ...κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών