Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

ΚΚΕ: "ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!"

1713527
Τις τελευταίες ημέρες, οι θλιβεροί τσάτσοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος που παριστάνουν τους… επαναστάτες (ΚΚΕ), κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ένα ελεεινό και τρισάθλιο βιντεάκι, στο οποίο χαρακτηρίζουν τους χρυσαυγίτες «ρουφιάνους των εφοπλιστών»!!!
Κι όλα αυτά, την ίδια ώρα που ο Αρχηγός και 2 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στον Κορυδαλλό, με ΜΗΔΕΝ στοιχεία, βάσει καταθέσεων προστατευόμενων από το καθεστώς ψευδομαρτύρων, που αν εμφανιστούν σε δικαστήριο θα γελάσει μαζί τους ο κάθε πικραμένος, ενώ το Κίνημα υφίσταται απίστευτες διώξεις από το αστικό κράτος και πρωτοφανή πόλεμο λάσπης από τα ΜΜΕ των κάθε λογής διαπλεκόμενων πλουτοκρατών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται βεβαίως και επιφανή στελέχη του εφοπλιστικού κεφαλαίου (πρόχειρο παράδειγμα οι Αλαφούζοι). Κι όλα αυτά συμβαίνουν κατόπιν απαιτήσεων που.....
διατυπώθηκαν δημόσια, του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, του «πλανητάρχη» Ομπάμα, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της Κομισιόν, του τρομοκράτους του Ισραήλ κ.λπ. διεθνών συστημικών δυνάμεων!
Αντιθέτως, ουδείς από το αστικό κράτος διανοείται να ενοχλήσει το ΚΚΕ, το οποίο μιλάει (στο καταστατικό του!) για βίαιη κατάλυση του πολιτεύματος (με επανάσταση), κατάργηση του Συντάγματος και επιβολή «δικτατορίας» (του προλεταριάτου). Και συμπεριλαμβάνουν το ΚΚΕ στο… συνταγματικό τους τόξο!!! Τα δε καθεστωτικά ΜΜΕ (των εφοπλιστών συμπεριλαμβανομένων), φιλοξενούν καθημερινά κουκουέδες, χωρίς ποτέ μα ποτέ να τους κάνουν… δύσκολες ερωτήσεις, όπως π.χ. τι γνώμη έχετε για τον Στάλιν και τα Γκούλαγκ κ.α. Οι δε Αμερικανοί, το εβραϊκό λόμπι, η Κομισιόν κ.λπ. ουδέποτε ασχολήθηκαν μαζί τους.
Συμπέρασμα: οι κουκουέδες είναι τσάτσοι της παγκόσμιας εξουσίας και των διεθνών τοκογλύφων, του ντόπιου σάπιου αστικού καθεστώτος και της πλουτοκρατίας (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι εφοπλιστές…).
(ΥΓ): Α, και να’ χουν το νου τους, γιατί έρχονται δύσκολες ημέρες για το καθεστώς, με νέα αντιλαϊκά μέτρα κ.λπ. Να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να φυλάξουν τη βουλή από την οργή του λαού, όπως έκαναν και τότε που ψηφιζόταν το Μνημόνιο και αναγκάστηκε μέχρι κι αυτός ο Άδωνις Γεωργιάδης να πει ανακουφισμένος: ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω!

εthnikismos. net
 

12 σχόλια:

  1. Αυτή η φωτογραφία είναι καταπλητική. Παρακαλώ τον κ. Διαχειριστή να την αναρτά μια φορά την εβδομάδα για να μας φτιάχνει τη διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει ο Adonai "Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω!" Αναρωτιέμαι ποιά θα ήταν η έκβαση των πραγμάτων, αν ο λαός έμπαινε στη Βουλή και ξεκαθάριζε λογαριασμούς με τους ξεφτίλες. Μήπως σήμερα θα είχαμε μια άλλη κατάσταση στη χώρα; Δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην διαχωρίζουμε την κυβέρνηση των ΗΠΑ από το « εβραϊκό λόμπυ». Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποτελείται από ανδρείκελα των Εβραίων.
    Λόμπυ οναμάζονται οι ομάδες πιέσεως που προωθούν συγκριμένα συμφέροντα. Οι Εβραίοι κυβερνούν και κυριαρχούν στις ΗΠΑ. Για ποιο λόγο να πιέσουν, αφου ίδιοι αποφασίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑΖΙ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΚΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να έλθουμε να κάνεις και εσύ υπομονή,γιατί μέτα θα εισηγηθώ να μπείς εργοδηγός για τις νέες πτέρυγες στη Μακρόνησο.

      Διαγραφή
    2. Εσυ, τραβελε κλασε μας αρχιλδια σκετα !!! Και φερε μας την ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ για να της ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !! Εσυ θα μεινεις στο κλασιμο !!

      Διαγραφή
    3. μη γαμας πολυ 12.06 και εχεις να σωσεις και την Ελλαδα , κρατα δυναμεις , ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ

      Διαγραφή
    4. 1:02 μ.μ. Ναι, μαλακα τραβελε, ερχομαστε !! Αλλα μην ελπιζεις να σε γαμησουμε !! Εμει ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    5. Τσέεεελσηηη λούουουγκραααα!

      Διαγραφή
  5. Γραφείο δωσιλογισμού "το ΚΚΕ"...
    Από το 1918 κοντά σας με την καλύτερη ποιότητα στη ρουφιανιά...
    Η 95χρονη εμπειρία μας στον δωσιλογισμό εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κλεπτοκρατικό τόξο είναι σέ πανικό.. Ο Πανάς φταίει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ.Κ.Ε. ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ . Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ....ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ .. ΚΑΙ ...ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .....
    Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών