Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Έφεραν τους κατάλληλους στην ΕΥΠ για αν τους κάνουν "αντιχρυσαυγίτικα" μαθήματα...Του κομμουνιστές του ΠΑΜΕ!!! (δεν είναι αστείο....είναι πραγματικότητα)

001
Αν πριν από 30,40,50 χρόνια πήγαινε κάποιος σ’ ένα καφενείο κι έλεγε ότι θα έρθει κάποτε η στιγμή που –χωρίς να είναι κυβέρνηση- το ΚΚΕ θα παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις της ΚΥΠ (έτσι την έλεγαν τότε…) και ότι θα έκανε και μάθημα στους πράκτορες για την αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων του συστήματος, σίγουρα θα τον έπαιρναν με τις… ντομάτες. Ε, λοιπόν, η στιγμή αυτή ήρθε!

Έτσι, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΠ που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, εμφανίστηκε ο βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος μάλιστα έκανε και ομιλία προς......
τους «τίμιους ανθρώπους» (όπως τους αποκάλεσε) της ΚΥΠ, με βασικό θέμα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής! Ιδού τι είπε ο κουκουές στο συνέδριο των πρακτόρων του αστικού κράτους:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και αποκαλύψεις σχετικά με τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι ανάγκη να απομονωθεί από τον ελληνικό λαό σε όποιο χώρο κι αν εμφανίζεται. Είναι ναζιστική, φασιστική οργάνωση με θεωρία το λεγόμενο εθνικοσοσιαλισμό ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον επιστημονικό σοσιαλισμό. Έχει ως πρότυπα τον Χίτλερ, άλλους φασίστες δικτάτορες και τη χούντα των συνταγματαρχών. Αντιπροσωπεύει ότι πιο αντιδραστικό κι απάνθρωπο έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα και ο ελληνικός λαός. Με το ρατσισμό, το φυλετισμό, τον αντισημιτισμό, τον άκρατο εθνικισμό και το χυδαίο αντικομουνισμό στρέφεται ενάντια στο λαό. Κατά τη γνώμη μας, κανένας τίμιος άνθρωπος όπου κι αν απασχολείται δεν πρέπει να ανεχθεί την απάνθρωπη ναζιστική θεωρία και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Ιδιαίτερα το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να μην ανεχθούν τους υμνητές του ναζισμού και τις αντιδραστικές και εχθρικές προς τα λαϊκά συμφέροντα επιδιώξεις τους. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει και να ξεριζώσει τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Είναι επίσης ανάγκη να προχωρήσει όλη η ερευνητική διαδικασία για την εγκληματική της δράση… Επίσης καμία σχέση δεν έχει η λαϊκή πάλη με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, τις προβοκατόρικες επιθέσεις διαφόρων κύκλων, οργανισμών, θυλάκων, που αποσκοπούν στη δυσφήμιση του λαϊκού κινήματος. Γι’ αυτό οι θεωρίες περί άκρων που προσπαθούν να τσουβαλιάσουν ή να συσχετίσουν τη ΧΑ και τέτοιες ενέργειες με τον αγωνιζόμενο λαό δεν πρέπει να γίνονται δεκτές. Στο δίκιο του λαού κανένας τίμιος άνθρωπος κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να είναι απέναντι».
Τα συμπεράσματα δικά σας!

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΣΙ?????
    «Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις και αποκαλύψεις σχετικά με την κομμουνιστική εγκληματική οργάνωση το ΚΚΕ, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι είναι ανάγκη να απομονωθεί από τον Ελληνικό λαό σε όποιο χώρο κι αν εμφανίζεται. Είναι κομμουνιστική οργάνωση με θεωρία το λεγόμενο υπαρκτό σοσιαλισμό, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με τον επιστημονικό σοσιαλισμό. Έχει ως πρότυπα τον Σταλιν, άλλους κομμουνιστές δικτάτορες και τις χούντες όπως της Βόρειας Κορέας. Αντιπροσωπεύει ότι πιο αντιδραστικό κι απάνθρωπο έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα και ο ελληνικός λαός. Με τον δήθεν αντιρατσισμό,τον πολυφυλετισμό,τον άκρατο λαικισμό και το χυδαίο αντιεθνικισμό στρέφεται ενάντια στον Ελληνικό λαό. Κατά τη γνώμη μας, κανένας τίμιος Ελληνας όπου κι αν απασχολείται, δεν πρέπει να ανεχθεί την απάνθρωπη κομμουνιστική θεωρία και την εγκληματική δράση του ΚΚΕ. Ιδιαίτερα το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων να μην ανεχθούν τους υμνητές του κομμουνισμού και τις αντιδραστικές και εχθρικές προς τα Ελληνικά συμφέροντα επιδιώξεις τους. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός έχει τη δύναμη να απομονώσει και να ξεριζώσει το ΚΚΕ. Είναι επίσης ανάγκη να προχωρήσει όλη η ερευνητική διαδικασία για την εγκληματική του δράση… Επίσης καμία σχέση δεν έχει η Ελληνική λαϊκή πάλη με την εγκληματική δράση του ΚΚΕ, τις προβοκατόρικες επιθέσεις διαφόρων κύκλων, οργανισμών, θυλάκων, που αποσκοπούν στη δυσφήμιση του εθνικού κινήματος. Γι’ αυτό οι θεωρίες περί άκρων που προσπαθούν να τσουβαλιάσουν ή να συσχετίσουν το ΚΚΕ και τέτοιες ενέργειες, με τον αγωνιζόμενο Ελληνικό λαό δεν πρέπει να γίνονται δεκτές. Στο δίκιο του Ελληνικού λαού κανένας τίμιος πατριώτης, κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να είναι απέναντι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών