Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Παρακράτος, συριζαίοι και λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρακράτος, συριζαίοι και λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Την με κάθε τρόπο ματαίωση της μεγάλης Εθνικιστικής συγκέντρωσης του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, ανέλαβε εργολαβικά η θλιβερή Αριστερά, με τη σύμπραξη των συνιστωσών του Σύριζα, κρατικοδίαιτων συνδικαλισταράδων και φυσικά των λαθροεισβολέων. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες βέβαια, τα σκυλιά του παρακράτους προσέκρουσαν στο αδιαπέραστο Εθνικιστικό Τείχος!
Ο Σύριζα, μαρξιστικές συμμορίες-σφραγίδες, συνδικαλιστές του δημοσίου και.....
λαθρομετανάστες, μετά από πολυήμερη προβολή των μέσων μαζικής εξαπάτησης κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν μερικές εκατοντάδες ταλαίπωρους προκειμένου κατά τρόπο παράνομο να ματαιώσουν την προγραμματισμένη, νόμιμη πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Κουκουλοφόροι των συνεργαζόμενων με τις Αρχές, παρακρατικών συμμοριών, επιδόθηκαν από το μεσημέρι του Σαββάτου στην αναζήτηση ανυπεράσπιστων Ελλήνων προς άσκηση βίας και τρομοκρατίας εναντίον τους, πάντοτε υπό την προκλητική ανοχή της αστυνομίας του Δένδια.
Όσα δεν κατόρθωσε να πετύχει η στρατευμένη δημοσιογραφία των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των τηλεδικαστών, επιχείρησε να επιβάλλει ο συρφετός των ανθελλήνων του Σύριζα και των λοιπών μαρξιστών συμμοριτών, μαζί με ορδές λαθρομεταναστών, οι οποίες δεν έχασαν την ευκαιρία να επανέλθουν σε μια πλατεία, η οποία χάρη στην επιμονή και τον διαρκή αγώνα των Ελλήνων κατοίκων είχε απαλλαγεί από την παρουσία αλλοεθνών εγκληματικών στοιχείων.
Υπό τα βλέμματα των αστυνομικών, οι οποίοι είχαν λάβει σαφείς εντολές από τον Δένδια, να μην εμποδίσουν για κανένα λόγο τον μαρξιστικό συρφετό, οι οργανωμένες παρακρατικές συμμορίες και οι λαθροεισβολείς κυνηγούσαν όποιον Έλληνα έβρισκαν για να του επιβάλλουν «δημοκρατικά», τις θέσεις της κυβέρνησης, του Μπόμπολα και των υπολοίπων δημοσιογραφικών κομπάρσων εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής, έκαναν λόγο για ένα πρωτοφανές σκηνικό τρομοκρατίας, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή από τα τάγματα εφόδου της ανθελληνικής αριστεράς, με την ενθάρρυνση και παρότρυνση του υπουργείου Προστασίας του -αλλοδαπού- Πολίτη και κατ' επέκταση της ίδιας της κυβέρνησης.
Την ίδια ώρα, οι Έλληνες Εθνικιστές και ο Ελληνικός Λαός, συμμετείχε παρά τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις (διμοιρίες ΜΑΤ, κλείσιμο σταθμών του Μετρό σε Σταθμό Λαρίσης και Μεταξουργείο κλπ) μαζικά, στην ειρηνική πολιτική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στέλνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα προς την κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα και τους αριστερούς πραίτορές της: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν πτοείται από την πολιτική τρομοκρατία Κράτους και μαρξιστικού παρακράτους, αλλά στέκεται πλέον με μεγαλύτερο φανατισμό στο πλευρό της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αγωνίζεται για Πατρίδα και Ελευθερία.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων, γνωρίζει πως η λύση των μυρίων προβλημάτων που δημιούργησε το Καθεστώς των διεφθαρμένων, είναι μία:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!πηγή

5 σχόλια:

  1. Ο κουκουλοφόρος και ο νεανίας κουμμουνιστής πάνω στη τραμπάλα αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των αριστεριστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο πράγμα να αντηχεί το σύνθημα 'Είναι πουτάνα του Χρυσαυγήτη η μάνα' στον Άγιο Παντελεήμονα!

      Διαγραφή
    2. Τράβελε η μαμα σου στεναχωριεται οταν βριζεις ΧΑιτες.Οχι επειδη μεγαλωσε ενα κομπλεξικο και ψυχανωμαλο ερμαφροδιτο αλλα γιατι λατρευει τους εθνικιστες εραστες της!

      Διαγραφή
    3. 6:05 π.μ. Εμεις, τραβελε, ΓΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ σιωπηλα... Τοσυνθημα " ειναι πουτανα του τραβελου η μαννα " αλλοι το φωναξαν ...

      Διαγραφή
  2. Σε ένα σοβαρό και ευνομούμενο Κράτος, όλοι αυτοί οι βρωμιάρηδες θα είχαν μαζευτεί μέσα σε 24 ώρες.

    Αντιθέτως, στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλαδιστάν συλλαμβάνονται οι Εθνικιστές και αποτελεί στόχο επιθέσεως όποιος έχει την Ελληνική Σημαία στην μπλούζα του.

    Αυτή είναι η κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών