Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Γ. ΜΑΥΡΗΣ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη εφ’ όλης της… δημοσκοπικής ύλης έδωσε στην εβδομαδιαία αριστερίστικη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Εποχή», ο γνωστός (αριστερότατος) δημοσκόπος Γ. Μαυρής, της εταιρείας Public Issue. Στις ερωτήσεις σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ο δημοσκόπος αποκάλυψε ότι το σύστημα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό με τις διώξεις, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ριζωμένη στην ελληνική κοινωνία και απέκλεισε την πιθανότητα να φτάσει σε μονοψήφια ποσοστά (όπως ήταν το… ποθούμενο για το καταρρέων σύστημα και τους διεθνείς εντολοδότες του). Ιδού:...


«Η Χρυ­σή Αυ­γή ε­πι­δρά στις ε­ξε­λί­ξεις 

Η ΝΔ α­νέ­κτη­σε μέ­ρος των χα­μέ­νων δυ­νά­μεών της που εί­χαν προ­σφύ­γει στη Χρυ­σή Αυ­γή, ύ­στε­ρα α­πό τη σύλ­λη­ψη της η­γε­σίας του νε­ο­να­ζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος;

Η ε­πι­χεί­ρη­ση σύλ­λη­ψης της η­γε­σίας, της ποι­νι­κής δίω­ξης και της προ­σπά­θειας ε­πι­κοι­νω­νια­κής α­πο­δό­μη­σης της Χρυ­σής Αυ­γής μπο­ρεί να α­νέ­κο­ψε τη δυ­να­μι­κή, αλ­λά σε κα­μία πε­ρί­πτω­ση δεν ε­πέ­λυ­σε το θέ­μα της εκ­προ­σώ­πη­σης αυ­τής της με­ρί­δας του ε­κλο­γι­κού σώ­μα­τος που έ­χει ταχ­θεί στο νε­ο­φα­σι­στι­κό ρεύ­μα. Βέ­βαια, πα­ρα­μέ­νει α­νοι­χτό α­κό­μα το κα­τά πό­σο η στρα­τη­γι­κή ε­φαρ­μο­γής του νό­μου και της τά­ξης, ό­πως εκ­φρά­στη­κε α­πό τον κ. Δέν­δια, θα πε­τύ­χει το στό­χο της, που εί­ναι η α­νά­λη­ψη της εκ­προ­σώ­πη­σης και η ε­πα­νεν­σω­μά­τω­ση, στη βά­ση μιας α­κρο­δε­ξιάς ατ­ζέ­ντας, του τμή­μα­τος ε­κεί­νου του ε­κλο­γι­κού σώ­μα­τος που εί­ναι α­πα­ραί­τη­το για να δια­σφα­λι­στεί α­νοι­κτά η ε­κλο­γι­κή νί­κη της ΝΔ. Γι’ αυ­τό το­νί­ζω, ό­τι η ι­στο­ρία της Χρυ­σής Αυ­γής εί­ναι κρί­σι­μη, με δε­δο­μέ­νη την πρω­το­φα­νή ι­σο­δυ­να­μία των δύο με­γα­λύ­τε­ρων κομ­μά­των, και θα ε­πι­δρά­σει ά­με­σα τις πο­λι­τι­κές ε­ξε­λί­ξεις.

Η ε­πι­χεί­ρη­ση ε­να­ντίον της Χρυ­σής Αυ­γής, με τον τρό­πο που έ­γι­νε, εί­χε και ε­πι­κοι­νω­νια­κό χα­ρα­κτή­ρα, ό­πως ε­πι­σή­μα­νες. Τε­λι­κά, πό­σο με­γά­λο τμή­μα της κοι­νω­νίας αυ­το­προσ­διο­ρί­ζε­ται στο νε­ο­φα­σι­στι­κό ρεύ­μα;

Η α­ντι­με­τώ­πι­ση της Χρυ­σής Αυ­γής ως φαι­νό­με­νο, εί­ναι προ­φα­νές ό­τι δεν μπο­ρεί να ε­πι­τευχ­θεί α­πλώς με την ποι­νι­κή δίω­ξη ή με την προ­πα­γάν­δα των μέ­σων ε­νη­μέ­ρω­σης. Όπως α­πο­δείχ­θη­κε, εί­ναι έ­να φαι­νό­με­νο πο­λύ πιο ρι­ζω­μέ­νο στους κρα­τι­κούς μη­χα­νι­σμούς και στην κοι­νω­νία. Η ε­πι­κοι­νω­νια­κή κα­ται­γί­δα εί­χε πε­ριο­ρι­σμέ­να α­πο­τε­λέ­σμα­τα και έ­νας α­πό τους λό­γους εί­ναι ο­πωσ­δή­πο­τε και η κρί­ση ε­μπι­στο­σύ­νης προς τα μέ­σα ε­νη­μέ­ρω­σης. Θεω­ρώ πο­λύ δύ­σκο­λο η βά­ση της Χρυ­σής Αυ­γής να μειω­θεί σε μο­νο­ψή­φιο α­ριθ­μό, ι­δίως στις ε­περ­χό­με­νες Ευ­ρωε­κλο­γές. Για αυ­τό και το ζή­τη­μα της πε­ραι­τέ­ρω νο­μι­κής της α­ντι­με­τώ­πι­σης πα­ρα­μέ­νει στους κυ­ρίαρ­χους κύ­κλους, ε­ντός και ε­κτός, α­νοι­κτό».

(ΥΓ): Τουτέστιν, αδιέξοδο για το σύστημα! Ποιες θα είναι οι επόμενες σπασμωδικές κινήσεις του; Ότι κι αν κάνει, ένα είναι σίγουρο: ότι θα σπάσει τα μούτρα του κι αυτή τη φορά το σπάσιμο θα είναι μοιραίο!

5 σχόλια:

  1. Εν ολιγοις ο λαος προσφερει ενα ΠΕΟΣ στο συστημα των κλεφτων και των αμαρτωλων.... Και ειναι μονο η αρχη...."Τοξοτεεεες", συκααααα...( κατα το "Τσελσηηηη, συκααααα)...Και βαζελινη......
    Ωστε το ζητημα των περεταιρω διωξεων, "παραμενει ανοικτο"... Μα γιατι "τοξοτες" ??? Συκα, "τοξοτες" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...29 Οκτωβρίου 2013 στις 9:46 μ.μ.

    ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!
    ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=kxW4A2kW3nc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην Ελληνική κοινωνία γιατί τα υπόλοιπα απο-κόμματα του ''Δημοκρατικότατου συνταγματικού τόξου''δεν εμπνέουν πιά τον Ελληνικό λαό και το έχουν καταλάβει και οι φίλτατοι πολιτικοί μας ότι σύντομα η Χρυσή Αυγή θα πάρει την σκυτάλη της εξουσίας ως ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Πατρίδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή δηλαδή δεν καταφέρανε να ρίξουν τα ποσοστά θα συνεχίσουν πάλι με ψέματα τις διώξεις.
    Να χαρώ εγώ δημοκράτες, οι οποίοι (δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτε αυτό) στις καλές για αυτούς εποχές να λένε,
    η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, έλα όμως που ξύπνησε ο κόσμος και σας ανάγκασε να δημιουργήσετε εσείς σαθροί μεταπράτες της Ελλάδος.
    Γιατί τι άλλο μπορείς να πείς για τον συνεχόμενο ξεφτυλισμό τους απο την φυλάκιση της ηγεσίας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος;
    Σάπιοι ολιγάρχες, ολοκληρωτική νοοτροπία.
    Θα το καταλάβετε καλά εν καιρώ, μια Χρυσή Αυγή θα φιμώνετε, άλλη θα εμφανίζεται.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α και κάτι άλλο Μαυρή, είτε το δείς είτε όχι (στα @@ μου)

    ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ

    Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου σφίγγω το χέρι καθενός και καθεμιάς από εσάς και σας βροντοφωνάζω με όλη τη δύναμη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΨΥΧΗΣ μου: ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ανθρωπάκια είναι μοιραία και άβουλα, που θα παραμερίσει ο παγερός και αδυσώπητος αγέρας της ιστορίας που έρχεται.

    Έστησαν με χειροπέδες και μασκοφόρους ένα ολόκληρο σόου με τα αφεντικά τους των καναλιών με το βρώμικο χρήμα για να ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ, αλλά τελικά δεν τους πέρασε. Ούτε εμείς σκύψαμε το κεφάλι, ούτε εσείς με τις εικόνες του φόβου που έδειξαν, μπόρεσαν να σας λυγίσουν. Σήμερα μετά από αυτήν την τεράστια επιχείρηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες, σε ολόκληρη τη χώρα, είναι περισσότεροι δυνατοί, πιο πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουνε την Τίμια Μάχη για Πατρίδα - Πίστη - Ελευθερία.

    Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής καλώ όλους και όλες σας να συνεχίσετε τον υπέροχο και σκληρό αγώνα μας. Αγώνα για μια νέα εθνικιστική Ελλάδα, χωρίς προδότες και διεφθαρμένους. Για ένα Λαό υπερήφανο και ελεύθερο και όχι μια μάζα προσκυνημένη, μια μάζα ραγιάδων.

    ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! Είναι ένα τίποτα, είναι μια αυταπάτη, ένας γίγας μη πήλινα πόδια, ένας πύργος στην άμμο, μια θλιβερή παρέα με κάποιους κακοπληρωμένους μισθοφόρους δίπλα τους. Πολεμήστε τους και η ώρα της δικαιοσύνης, η ώρα της αμείλικτης ΝΕΜΕΣΗΣ θα έρθει.

    Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, εχθές ήλθε στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ψευτοδημοκρατίας τους, μια επιστολή από το Άγιον Όρος μαζί με μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, που είναι ο δρακοφονιάς Άγιος του Έθνους, "ο των αιχμαλώτων ο ελευθερωτής!". Από την επιστολή αυτή σας παραθέτω τα παρακάτω λόγια και με αυτά τελειώνω: "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, την 15η Οκτωβρίου του σωτήριου έτους 2013: "Παιδιά μου, ο αγώνας σας είναι δίκαιος, απέναντι στις ορδές των ανθελλήνων, προδοτών και των φαύλων και καιροσκόπων της νέας τάξης πραγμάτων. Παιδιά μας, ο Κύριος, η Παναγιά μας και ο Άη Γιώργης να σας δίνουν δύναμη στον αγώνα σας για μια Ελλάδα ελεύθερη".

    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

    Ν. Γ. Μιχαλολιάκος

    Τιμή και δόξα στον Αρχηγό και στους υπόλοιπους χρυσαυγίτες, τιμάτε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών