Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

Οι Ιταλοί Εθνικιστές στηρίζουν τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών η άνοδος των Εθνικιστικών κινημάτων.

Πριν λίγες μέρες Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova (Νέα Δύναμη) διαδήλωσαν έξω από το ελληνικό προξενείο της Γένοβας, καθώς και σε άλλα προξενεία στην γειτονική χώρα και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς τους διωκόμενους Έλληνες Εθνικιστές και τις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Στις αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν σε πολλές ιταλικές πόλεις και στις οποίες δεσπόζει ο Μαίανδρος, αναγράφονται τα εξής:...
«Η Επανάσταση δεν σταματά – Ενάντια στην Ευρωδικτατορία  ούτε βήμα πίσω- Η Forza Nuova στηρίζει την Χρυσή Αυγή».

Οι Ιταλοί συναγωνιστές διαμοίρασαν φυλλάδια, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Forza Nuova δεν ξεχνά τους Έλληνες αδελφούς της, ειδικά όταν αυτοί δέχονται επίθεση από τους εχθρούς της ελευθερίας και της συμμετοχής, οι οποίοι θέλουν να καταστείλουν με τη βία την προέλαση των αντισυστημικών και εθνικιστικών δυνάμεων».

Ο γενικός γραμματέας της Forza Nuova, Roberto Fiore, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την παράνομη σύλληψη του αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής: «Η Forza Nuova καταδικάζει απερίφραστα την σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των εθνικιστών βουλευτών. Όταν ένας εκπρόσωπος μιας πολιτικής αντισυστημικής δύναμης, παρούσας στο ελληνικό κοινοβούλιο με αρκετούς βουλευτές, η οποία συνεχώς αυξάνεται στις δημοσκοπήσεις, συλλαμβάνεται, όχι διότι έχει διαπράξει κακούργημα ή οποιοδήποτε άλλο αδίκημα, αλλά για τις ιδέες του, το γεγονός αυτό αποτελεί ντροπή για τους λαούς της Ευρώπης. Το μοναδικό φταίξιμο της Χρυσής Αυγής είναι ότι εκπροσωπεί μια «νέα δύναμη», καθαρή και αδιάφθορη, η οποία αποτελείται από χιλιάδες Έλληνες. Ένα κίνημα που αντιτίθεται σε αυτούς που επιδιώκουν να γίνει η Ελλάδα μια αποικία του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η Forza  Nuova εκφράζει την βαθιά της συμπαράσταση προς τους αδελφούς μας της Χρυσής Αυγής και τα μέλη της είναι έτοιμα να διαδηλώσουν μπροστά από την ελληνική πρεσβεία και τα ελληνικά προξενεία στην Ιταλία, για να απαιτήσουν την ελευθερία των Ελλήνων Εθνικιστών».

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά κάποια από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από τους Ιταλούς Εθνικιστές, που κατακλύζουν το διαδίκτυο:

«Το ελληνικό κράτος «αποκεφαλίζει» το μοναδικό επαναστατικό και αντισυστημικό κίνημα».

«Χτυπούνε ανελέητα όσους τους ενοχλούν και αντιτίθενται στην καταστροφή της χώρας τους»

«Tῶ οὖν τόξω ὄνομα βὶος, ἔργον δὲ θάνατος - Ἡράκλειτος» (η ρήση στα ελληνικά)

«Η Ευρωπαϊκή δικτατορία ρίχνει τη μάσκα»

«Όταν το Σύστημα - το οποίο δεν είναι τόσο δημοκρατικό όσο καυχιέται - αποτυγχάνει μέσω της μιντιακής κατήχησης, είναι έτοιμο να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο Β, δηλαδή την καταστολή και την φυσική εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων»

«… Οι εγκληματίες, που οδήγησαν την Ελλάδα στην ανεργία που φτάνει το 30%, και 60% μεταξύ των νέων, είναι στην κυβέρνηση. Όσοι αντιτίθενται στην καταστροφή, δηλαδή αυτοί που κάποτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα τους χαρακτήριζαν ως «αντιφρονούντες», ενώ  σήμερα τους ονομάζουν «νεοναζί», φυλακίζονται με νομικά τεχνάσματα που εμείς, στην Ιταλία, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Η επινόηση της «εγκληματικής οργάνωσης», μέσω της οποίας αν κάποιο μέλος του Συνδέσμου διαπράττει ένα έγκλημα, το έγκλημα αυτό θίγει όλα τα υπόλοιπα μέλη και συμπαθούντες, είναι ένα νομικό τερατούργημα που το σύστημα χρησιμοποιεί για να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του. Δεν αποτελεί έκπληξη, η χρησιμοποίηση των χρήσιμων ηλιθίων της άκρας αριστεράς, οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός…».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών