Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

Σιωνιστής Soros: "Να δεσμευτεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος για την αποπληρωμή των χρεών"

soros1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Συνωμοσίες" των Χρυσαυγιτών λοιπόν η υποθήκευση του ενεργειακού πλούτου της χώρας μέσω της υποδούλωσης του Μνημονίου...

Συνέντευξη στο γερμανικό καθεστωτικό περιοδικό “Der Spiegel” έδωσε ο διεθνής σιωνιστής και αρχιτοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είπε σχετικά με την Χρυσή Αυγή:”Συνέπεια της γερμανικής πολιτικής είναι η ανάδυση ακροδεξιών ομάδων, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Υπάρχει τάση προς μια παρόμοια κατεύθυνση, του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού”.
Εν συνεχεία, ο αρχιτοκογλύφος λέει μετά βεβαιότητος ότι ΄....
«το χρέος της χώρας δεν μπορεί να αποπληρωθεί» και προτείνει τα εξής ως λύση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος: «Γνωρίζω από συζητήσεις ότι οι ιδιώτες επενδυτές θα επιστρέψουν στη χώρα εάν υπάρξει κούρεμα του επίσημου τομέα και εφ ‘όσον η Αθήνα πληροί τους όρους της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανακάμψει γρήγορα. Ο επίσημος τομέας δεν μπορεί σήμερα να διαγράψει τα χρέη αυτά, διότι αυτό θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ειδικά για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος που να εγγυώνται την αποπληρωμή των δανείων».
Τι εννοεί ο αρχιτοκογλύφος; Ποιος είναι ο «άλλος τρόπος» που πρέπει να βρεθεί ως εγγύηση για την αποπληρωμή των δανείων της Ελλάδος; Είναι προφανές: με την υποθήκευση των τεράστιων ενεργειακών μας κοιτασμάτων!
πηγή
+Σ+κ+μ+Χ+ζ+Ω+μ_+γ+Σ+ν+μ+Χ+δ+Ω_+μ+θ+κ+θ+μ σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και η "μνημονιακή" Κατσέλη στο...ΣΥΡΙΖΑ με το μασώνο σύζυγός της χαμογελαστοί ανάμεσα στο Σιωνιστή τοκογλύφο

1 σχόλιο:

  1. Σιωνιστής Soros: "Να δεσμευτεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος για την αποπληρωμή των χρεών"

    Ιδιοκτήτης της Ελλάδος " Να πάς να γ@μηθείς - Μολών Λαβέ - δίποδη σερβιέτ@ της Νέας Τάξεως"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών