Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 09, 2013

Δημοσιογράφοι και πολιτκοί το παραδέχονται..."Οι Σιωνιστές επέβαλλαν τη δίωξη τη Χρυσή Αυγή"

Αυτό που αιωρούνταν ως "συνωμοσία" και χλευάζονταν από δημοσιογράφους και δημοσιολόγους ως ΄γραφικές θεωρίες περιθωριακών ανθρώπων' έρχονται σήμερα να επιβεβαιώσουν ο ένας μετά τον άλλον όλοι οι εξουσιάστες (πολιτικοί - δημοσιογράφοι)

Η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγή επιβλήθηκε από τους Σιωνιστές...

Το είπε πρώτος από όλους ο Ρουπακιώτης...

Το λένε πια φωναχτά και οι.....
δημοσιογράφοι

Και πια ο Σαμαράς στην κοιτίδα του Σιωνισμού το ξεκαθάρισε, ενώπιον των "σοφών της Σιών", ποικιλοτρόπως:

Με ομιλία:
"Μηδενική ανοχή στον νεοναζισμό, θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή από την πολιτική ζωή του τόπου"

Χειρόγραφα


Εμείς επαναλαμβάνουμε

"Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει μια Ιδέα όταν έχει έρθει η ώρα της"

Ζήτω η Νίκη!

7 σχόλια:

  1. Πριν από λίγο στη Δημόσια Τηλεόραση, η εκφωνήτρια έκανε εκτενή αναφορά σε κατηγορίες εσχάτης προδοσίας με βάση τις μαρτυρίες του ψευδομάρτυρα περί "τανκς".
    Είναι ένα κανάλι που το πληρώνω από το υστέρημά μου για να μου μεταδίδει σιωνιστική προπαγάνδα, τις "Φυλές της Αθήνας", τις τούρκικες ταινίες για να τιμήσει τα Σεπτεμβριανά του 1955, και τα πανηγύρια του τιμημένου ΚΚΕ. Και ενώ έχουμε όλοι χάσει τη δουλειά μας ή έχουμε βγει στην εφεδρεία, αυτοί εκεί μέσα γλείφουν την κατοχική κυβέρνηση με αντάλλαγμα τη θεσούλα τους, όπως έκαναν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήξερα ότι ο σιωνισμός είχε χωθεί τόσο βαθιά στην πολιτική ζωή, μέχρι που αφυπνισθήκαμε από τη ΧΑ. Τελικώς, κυβέρνηση, κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, ΜΜΕ, άπαντες είναι σιωνιστές ή υπακούουν τυφλά στους σιωνιστές.
    Είναι μια διαπίστωση που πραγματικά μας λυπεί, αλλά είναι η αλήθεια και ταιριάζει και με άλλες παρατηρήσεις που έχουμε κάνει από την πολιτική και οικονομική ζωή γενικά. Έχουμε ένα παγκόσμιο, απολυταρχικό καθεστώς του σιωνισμού που επιχειρεί συστηματικά να τα αλλάξει όλα, την ιστορία μας, τη γλώσσα μας, εμάς τους ίδιους αλλά και να μας υποδουλώσει για πολλές γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αιμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή. Ζητω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι πουλημένοι αλήτες.
    Είμαστε εδώ, είμαστε χιλιάδες και δεν κάνουμε πίσω !
    ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρεσι η εβραϊκη σιωνιστηκη προπαγανδα.οτι οι μονοι που υποφερανε στον 2Π.Π. ειτανε οι εβραιοι..το μεγαλητερο ψεμα του 20αιωνα τα δηθεν 6εκατ.θυματα..τωρα πως μπορεσαν τα γερμανικα στρατευματα που πολεμουσαν απο την ρωσια μεχρι την μεση ανατολη να βρουναι 6εκατ. Κρυπτομενους εβραιους,μονο αυτοι το ξερουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σκοτώθηκαν εβραίοι, τουλάχιστον όχι το νούμερο που τσαμπουνάνε, με συνενόηση με το τρίτο ράιχ μεταφερθήκανε στην Παλαιστίνη (αυτό θέλανε και οι επικεφαλείς τους)
      Μάλιστα ο Γιόζεφ Γκέμπελς πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Παλαιστίνη το 1938 και εκδόθηκε ειδικό μετάλιο προς τιμήν του απο τους γερμανοεβραίους εκεί, το μετάλειο είχε απο την μια όψη την σβάστιγκα (καθήμενη και όχι σε κίνηση ρομβοειδή όπως στην σημαία τότε της Γερμανίας και απο την άλλη το αστέρι του δαβίδ)
      http://en.wikipedia.org/wiki/The_Transfer_Agreement

      Κάνε τον κόπο και ψάχτο και στο youtube
      Δεν τους ενδιέφερε τους γερμανούς να τους σκοτώσουν, απλά να φύγουν απο τα πράγματα τα οικονομικά γιατί κουνάγανε όλα τα νήματα και είχανε διαλύσει την οικονομία του κράτους.
      Αφού τέλος πάντων κερδίσανε οι αντίπαλοι της Γερμανίας με αρχηγό την Αμερική που την ελέγχουν μάντεψε ποιοί, τότε άρχισε να ανεβαίνει ο αριθμός των "θυμάτων" κάθε λίγα χρόνια, είναι δε γνωστή η φωτογραφία απο την πλακέτα που αναγράφει τον αριθμό θυμάτων του Άουσβιτς ξεκίνησε με 350.000 άτομα και με τα χρόνια άλλαξε στα 2 εκατομύρια εβραίους (άρα τάχα μου το σύνολο μεγαλύτερο) και έφτασε στα 6.
      Με λίγο ψάξιμο τα βρίσκεις αυτά.

      Διαγραφή



  6. Ευρεθη και αλλος πρωην Χρυσαυγιτης *Χρυσαυγιτισα στην προκειμενη περιπτωση) που θα τεκμηριωση προσθετες κατηγοριες εναντιον της ΧΑ.

    http://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y


    Φαλακρε μασωνε καθεις στο ειδος του και συ στην μαλακια



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών