Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2013

Γράφοντας Ιστορία - Άρθρο του Χρήστου Παππά από τις φυλακές Κορυδαλλού

Άρθρο του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά που δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Εμπρός" που κυκλοφορεί σήμερα

Είναι απόγευμα, αρχές φθινοπώρου του 1974. Επισκέπτεται τον Γεώργιο Παπαδόπουλο στο σπίτι του ο Υποστράτηγος της Χωροφυλακής Καραβίτης, μεταφέροντας ερώτημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Κύριε Πρόεδρε, θα πολιτευτείτε;» Η καταφατική απάντηση ήταν στην ουσία άρνηση του Γεωργίου Παπαδοπούλου να «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις». Αυτή η άρνηση σήμανε...
και τον αρχικό εκτοπισμό του στη νήσο Τζιά μαζί με τους συνεργάτες του, την καταδίκη του και τον εγκλεισμό του δια βίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το πολιτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης, το καθεστώς που οικοδομήθηκε με τα παλιά κατεδαφισμένα υλικά της αποστασίας και των σκανδάλων, αυτός ο Ιανός της κλεπτοκρατίας (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) δεν έπαιρνε απλώς την εκδίκησή του όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά, προστάτευε την εξουσία του, θεμελιωμένη στο δόγμα  «ανήκομεν εις την Δύσην» δηλαδή «υπακούομεν εις την Δύσην». Την ίδια ταραχώδη εποχή θα ακολουθήσουν οι δολοφονίες του Αλέκου Παναγούλη, του Ευάγγελου Μάλλιου και λοιπών όσων ήξεραν ή είχαν πρόσβαση σε αρχεία. Όσων μπορούσαν να μιλήσουν και να ξεσκεπάσουν το ένοχο καθεστώς και τα πρόσωπα που συνεργάστηκαν με την Στρατιωτική Δικτατορία. Γνωστά τοις πάσι, τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται εκ του σύνεγγυς με τα πολιτικά, ονόματα, γεγονότα και καταστάσεις.

Η Ιστορία, όμως, είναι Ιστορία. Η Χρυσή Αυγή του 2013 δεν είναι η Δικτατορία του 1967, ούτε τα στελέχη της είναι Συνταγματάρχες, Ταξίαρχοι, Λοχαγοί και όλα τα φαιδρά και φανταστικά που καταθέτουν οι αυτόκλητοι (;) ανώνυμοι ψευδομάρτυρες. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα από  τα στελέχη της είτε ήσαν αγέννητοι την εποχή εκείνη, είτε ήσαν μικρά παιδιά.

Ομοιότης όμως των γεγονότων, υπάρχει. Η ίδια αγωνία που υπήρχε στο γραφείο του Πρωθυπουργού Καραμανλή τότε, η ίδια αγωνία υπήρχε (και υπάρχει) στο Μαξίμου σήμερα. Κάθε εβδομάδα οι μυστικές δημοσκοπήσεις φέρνουν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Μικρή η διαφορά. Συνεχής η άνοδος. Δεύτερο κόμμα. Εθνική αντιπολίτευση. Τρόμος στους Τροϊκανούς. Το πνεύμα της αντίστασης περνάει στον Λαό. Του δίνει πίστη και ελπίδα. Του δίνει ηθικό και προοπτική για το μέλλον. Αντισυστημική και ανεξέλεγκτη από ξένα κέντρα δύναμη αντίστασης, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Δεν χρωστάει χάρες σε κανέναν, δεν υπακούει σε συμφέροντα. Μοναδικός γνώμονας στον πολιτικό του αγώνα, το συμφέρον του Έθνους.

Αυτό ενοχλεί επικίνδυνα την «εγκληματική συμμορία» του μνημονίου, Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, Βορίδη και λοιπών, και κάπως έτσι αποφασίζει να ξεκινήσει το μεγάλο φιάσκο: Η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής και της εθνικιστικής ιδέας, δίωξη «σοκ και δέος» κατά των υψηλοφρόνων Ελλήνων. Όλος ο θίασος επί σκηνής. Άνθρωποι μικροί, ουτιδανοί, εκδικητικοί, φθονεροί, ένοχοι, εγωιστές, προδότες και μωροφιλόδοξοι. Ενας πολιτικός βόθρος σε αγαστή συνεργασία με τους ομοίους του, τους διαπλεκόμενους των ΜΜΕ επιχειρούν με την εμετική τους προπαγάνδα να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να φοβήσουν τον λαό και να προσπαθήσουν να «εξοντώσουν» πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Πρώτος και καλύτερος πρωταγωνιστής του θιάσου ο Πρωθυπουργός των τοκογλύφων, Σαμαράς. «Θα τους λιώσω» αναφέρει στο Πρώτο Θέμα την 29η Σεπτεμβρίου, την επομένη των συλλήψεων. «Θα τους συντρίψω» ανέφερε κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στο κράτος-σφαγέα ενός ολόκληρου λαού. Η παράσταση του θιάσου όμως τελειώνει; Θα τελειώσουν όλα με μια δίκη σε λίγους μήνες; Νομίζουν οι δοσίλογοι του μνημονίου ότι θα τελειώσουν όλα με μια θλιβερή παρέλαση ανωνύμων ψευδομαρτύρων και ανθελλήνων δημοσιογράφων στην δικαστική αίθουσα; Είναι βαθιά γελασμένοι.

Η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στον Λαό μας. Αυτό το πνεύμα της αντίστασης και η πίστη σε ιδέες και ιδανικά αναγεννήθηκαν χάρις στην Χρυσή Αυγή. Το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό. Οι σιδεράδες των δεσμών μας, των δεσμών του Ελληνικού Λαού, θα διαψευσθούν και θα μετανιώσουν πικρά για τα κρίματα και τις προδοσίες τους. Η Αλήθεια πάντα νικά! Και η αλήθεια φαίνεται και στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Κρατάει η Χρυσή Αυγή και θα κρατήσει όσο διατρέχει απ’ άκρη σ’ άκρη τους νέους της Ελλάδας η πυρωμένη απόφαση για αγώνα και νίκη.

Η Χρυσή Αυγή θα κρατήσει μέχρι την Νίκη, μέχρι την δικαίωση και πέρα απ’ αυτήν. Εγγύηση οι νέοι του σήμερα, οι νέοι του αύριο. Η Ιστορία επαναλαμβάνεται; Δεν το γνωρίζω. Παντογνώστης ο Μεγαλοδύναμος Θεός και Κύριος της Ορθόδοξης Πίστης μας.

Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Αυτό ας το γνωρίζουν και οι άθλιοι πολιτικοί μας διώκτες, οι παλιάτσοι του μνημονίου και σταυρωτές της Πατρίδας μας. Μετά τις Θερμοπύλες έρχεται η νίκη των Πλαταιών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Φυλακές Κορυδαλλού, 10/10/13


πηγή

2 σχόλια:

  1. Γερά παλλικάρια μή λιγάτε.ΖΗΤΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω μήπως λέω μήπως είναι όλα στημένα ? Ταχα μου ταχα μου οι αγωνιστές του έθνους στην φυλακή μετά πανηγυρική απελευθέρωση, και όλοι ομαδικός στην Χ. Α . Πλειοψηφία στην βουλή στην επόμενες εκλογές . Και όλοι μες στην λούμπα της νέας τάξης πραγμάτων οικειοθελώς. Μπορεί να είμαι λάθος ,μακάρι να είμαι ,αγαπάω την πατρίδα μου ,η Χ .Α είναι το μόνο κόμμα που είπαν αυτα που εκφράζουνε τον εθνικισμο μέσα στις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων.
    Τους έδωσα την ψηθο μου κια θα το κάνω πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών