Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2013

Σιωνιστής Λόντερ προς Σαμαρά: "Μπράβο Αντώνη, κράτησες το λόγο σου για τη Χρυσή Αυγή..."


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα προτεκτοράτο;! Μπα όχι...αφού ο Αντώνης λέει ότι είμαστε "ανεξάρτητο κράτος"

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προβαίνουν οι σιωνιστές, συνεπεία της αλαζονείας τους, αποκαλύψεις που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του ενώπιον του υποτίθεται «κυρίαρχου» Ελληνικού Λαού. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εβραίου Ρόναλντ Λόντερ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είχε προχωρήσει σε συμφωνία με το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, για την καταστολή της Χρυσής Αυγής!
Για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης και εξαπάτησης των Ελλήνων, κυβέρνηση και....
στρατευμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν την προσυμφωνηθείσα με τους σιωνιστές καταστολή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ως «επιβολή της νομιμότητας». Η φαιδρά τούτη δικαιολογία καταρρίπτεται όμως από την ανυπαρξία στοιχείων ικανών να συνδέσουν τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τις αποδιδόμενες εκ του Καθεστώτος εις αυτούς, εγκληματικές πράξεις. Κάθε ψευδομάρτυρας, κάθε πληρωμένος κονδυλοφόρος και κάθε απατεώνας πολιτικάντης, δύναται να ισχυριστεί το οτιδήποτε. Την κατηγορία όμως την οποία προσάπτει στη Χρυσή Αυγή και τα στελέχη της, οφείλει να την αποδείξει. Κι αυτοί οι κατ' επάγγελμα συκοφάντες δεν έχουν αποδείξει τίποτα απ' όσα κατά τρόπο ανέντιμο και συνάμα ανήθικο ισχυρίζονται.
Η δίωξη κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι δίωξη πολιτική και τούτο το παραδέχονται θαρραλέοι νομικοί αλλά και οι ίδιοι οι σιωνιστές, οι οποίοι και αποκαλύπτουν μεσ' την χαρά τους, πως την συγκεκριμένη πολιτική δίωξη την απαίτησαν οι ίδιοι από τον πρωθυπουργό της χώρας. Η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη επιχειρούν να συνδέσουν την ηγεσία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με την δολοφονία Φύσσα, δίχως να υπάρχει το παραμικρό επ' αυτού στοιχείο. Κάνουν μάλιστα λόγο για «εγκληματική οργάνωση», λαμβάνοντας ως αληθείς ψευδομαρτυρίες εκ των οποίων δεν προκύπτει απολύτως τίποτε: ούτε χιλιάδες όπλα, ούτε εκπαιδευμένα στρατιωτικά τμήματα, ούτε τανκς για να εισβάλλουν στη Βουλή.
Από την άλλη πλευρά όμως, έχουμε μία κυβέρνηση η οποία αποδεικνύεται πως δρα κατόπιν εντολών των ξένων. Τούτο επιβεβαιώνεται όχι από ψευδομαρτυρίες προστατευόμενων μαρτύρων, αλλά από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κύριο Ρουπακιώτη, από τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ (τους οποίους έσπευσε να επισκεφτεί ο Σαμαράς μαζί με το μισό υπουργικό συμβούλιο, μετά την προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματος) αλλά και επιφανείς σιωνιστές, διεθνών οργανώσεων και ιδρυμάτων.
Εις εξ αυτών είναι ο Ρόναλντ Λόντερ, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου. Σε άρθρο του στην Jewish World Review, αναφέρει τα κατωτέρω αποκαλυπτικά: «η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους»! Ποιός εξουσιοδότησε τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει το λόγο του σε ξένους παράγοντες για δράσεις στα πλαίσια της ελληνικής πολιτικής ζωής, ήτοι την παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση στις προτιμήσεις του ελληνικού εκλογικού σώματος; Ποιά είναι εκείνη η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη η οποία άγεται από τον ίδιο τον πρωθυπουργό(που έδωσε το λόγο του στους ξένους) κινώντας διαδικασίες εξπρές κατά εκλεγμένων εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού και προφυλακίζοντάς τους με αστείες και αναπόδεικτες κατηγορίες;
Στη συνέχεια του άρθρου του, ο κύριος Λόντερ εμφανίζεται εξόχως κυνικός: «ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο για να ζητήσω από αυτά τα κράτη την πάταξη των εξτρεμιστικών κομμάτων με τη λήψη αυστηρών μέτρων, όπου θα περιλαμβάνονται και νόμοι για την τιμωρία των εκφράσεων μίσους. Ο Αντώνης Σαμαράς κατέστη τον Μάρτιο ο πρώτος εν ενεργεία Έλληνας πρωθυπουργός, τα τελευταία εκατό χρόνια, που επισκέφθηκε μια Συναγωγή, για να συμμετάσχει μαζί με την εβραϊκή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη στην 70η εκδήλωση μνήμης για τον εκτοπισμό 48.000 Εβραίων στα ναζιστικά στρατόπεδα θανάτου, όπου και δεσμεύθηκε επισήμως ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν θα επεδείκνυαν καμία ανοχή στη βία και στον ρατσισμό».
Για όποιον δεν το κατάλαβε, οι διεθνείς σιωνιστές απέκτησαν το προνόμιο να νομοθετούν στο Ελληνικό Κράτος ή αλλιώς να απαιτούν να νομοθετεί η ελληνική Βουλή υπέρ αυτών! Τούτο το προνόμιο τους το χάρισε ο «μεγαλόψυχος» κύριος Σαμαράς! Καθίσταται σαφές ότι ο κύριος Σαμαράς και η κυβέρνησή του, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των σιωνιστών, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τόσο το Πολίτευμα της Ελλάδος όσο και το Σύνταγμα. Τούτο δεν το λέει η Χρυσή Αυγή, το λέει ο ίδιος ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου!
Ο κύριος Λόντερ συνεχίζει στο ίδιο αλαζονικό ύφος το άρθρο του: «στην ομιλία μου και στις συναντήσεις μου με τον κ. Σαμαρά, κατέστησα σαφές ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να περιορισθεί. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο κάλεσε την Ελλάδα να εξετάσει την απαγόρευση του κόμματος. Για μήνες δεν είχαν γίνει πολλά πράγματα, ενώ το νομοσχέδιο που είχαν υποσχεθεί κατά της έκφρασης μίσους πάγωσε, γεγονός που άρχισε να μας προβληματίζει για τη σοβαρότητα της ελληνικής κυβέρνησης».
Αυτό το «κατέστησα σαφές» του κυρίου Λόντερ, μοιάζει μάλλον ως προσταγή παρά ως παράκληση προς τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του. Με ποιά ιδιότητα ο κύριος Λόντερ «καθιστά σαφές» το οτιδήποτε στον πρωθυπουργό ενός κυρίαρχου -υποτίθεται- Κράτους; Και βεβαίως, με ποιό δικαίωμα ο πρωθυπουργός της Ελλάδος ανέχεται τις υποδείξεις και προσταγές ενός προέδρου μιας οποιασδήποτε οργανώσεως;
Ο πρόεδρος του σιωνιστικού οργανισμού, αδυνατεί να κρύψει την ικανοποίηση για την εκτέλεση από μέρους του Σαμαρά και της κυβέρνησης των υποτακτικών, των προσταγών του: «στη Νέα Υόρκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε να φέρει σύντομα προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο νόμο που θα απαγορεύει την έκφραση μίσους. Κανείς από τα ηγετικά στελέχη δεν έχει δικασθεί ακόμη, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε εάν η επιχείρηση καταστολής θα συνεχισθεί και εάν η Χρυσή Αυγή θα χάσει τη δημοφιλία της». Εάν δεν τη χάσει δηλαδή, θα υπάρξει δέσμευση του κυρίου Σαμαρά προς το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο πως θα ληφθούν νέα «δημοκρατικά» μέτρα; Ένα Γκουαντάναμο για Χρυσαυγίτες ή μήπως δημόσιες εκτελέσεις δίχως δίκη; Ο κύριος Λόντερ, περιχαρής, καταλήγει: «ο ρους του ποταμού έχει ωστόσο αναστραφεί. Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι' αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους»!
Χρειάζεται άλλο στοιχείο η ελληνική δικαιοσύνη για να παρέμβει και να σταματήσει τις αυθαιρεσίες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του; Όσο απλά ο κύριος Σαμαράς έδωσε το λόγο του στους εβραίους, το ίδιο απλά μπορεί να δώσει το λόγο του και στους διεθνείς τοκογλύφους για το ολικό ξεπούλημα της ελληνικής γης και του ορυκτού μας πλούτου και φυσικά για την ανελέητη συνέχιση της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, μέχρι της οριστικής εξαλείψεώς του! Καμαρώστε πρωθυπουργό και κυβέρνηση «ανεξάρτητου» και «κυρίαρχου» Κράτους και δώστε την μοναδική πρέπουσα απάντηση:
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!

4 σχόλια:

  1. O Ρὀναλντ Λόντερ είναι κληρονόμος της γνωστής βιομηχανίας καλλυντικών και αρωμάτων Εστέ Λοντέρ. Η μητέρα του , το
    γένος Μέτζκερ, καταγόταν από οικογένεια Εβραίων της Ουγγαρίας, ενώ ο πατέρας του Εβραίος από Βιέννη.
    Επί Ρήγκαν είχε διορισθεί υφυπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, μετά τοποθετήθηκε πρέσβυς στην Βιέννη όπου μαζί με άλλους Εβραίους ανεμείχθη σε σκάνδαλο κατασκοπίας υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως.
    Μετά την πτώση των κομμουνιστικών καθεστώτων ο Λόντερ ίδρυσε μια εταιρεία ΜΜΕ , που δραστηριοποιείται στην Τσεχία,Σλοβακία,Κροατία,Ουγγαρία και Βουλγαρία. Είναι ο μεγαλύτερος όμιλος σε αυτά τα κράτη , περιλαμβάνει δεστους κόλπους του πολλούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά και ιστοσελίδες.
    Άλλη μία απόδειξη στο πως οι Ιουδαίοι χειραγωγούν Μέσω των ΜΜΕ, τους λαούς της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O εμφαινόμενος αριστερά της φωτογραφίας είναι ο Δαβίδ Σαλτιέλ, πρόεδρος της ισραηλιτικής κοινότητος Θεσσαλονίκης.
    Η γυναίκα του το γένος Μαλλάχ είναι τρίτη εξαδέλφη του Νικολά Σαρκοζύ.
    Δεξιά της φωτογραφίας ο Μωυσής Κάντορ, πρόεδρος του Εβραϊκού Συμβουλίου Ευρώπης. Ανήκει στους «ρώσους ολιγάρχες», δηλαδή στους Εβραίους απατεώνες, που σφετερίστηκαν την περιουσία του ρωσικού λαού. Ο συγκριμένος έκλεψε κάποια εργοστάσια παραγωγής λιπασμάτων...

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ
    ΜΑΣ ΟΝΟΙ


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών