Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 12, 2013

"Δημοκρατία"...Ένας δολοφόνος αναρχικός γράφει, μεταξύ άλλων, εναντίον της Χρυσής Αυγής και έχουμε 'έκτακτο παράρτημα' από τα ΜΜΕ.

Αν ωστόσο γράψει κείμενο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής όντας πραγματικά, και όχι ουτοπικά όπως οι αναρχομπολσεβίκοι-εγκληματίες, πολιτικός κρατούμενος "χάνεται" στη ροή των ειδήσεων και ευρίσκεται μόνο στην εθνικιστική προπαγάνδα (blogs - sites).

Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα στα περισσότερα ειδησιογραφικά sites (newsit - newsbomb - tovima - newsbeast - news24 - newsgr κτλ) ότι επανεμφανίστηκε με κείμενο εναντίον της ΧΑ ο γνωστός ληστοτρομοκράτης - δολοφόνος αναρχικός Νίκος Μαζιώτης..

Είναι δε τέτοια εμετική η προπαγάνδα του καθεστώτος που δεν διστάζει σε ορισμένες περιπτώσεις, προσπαθώντας να.....
εξυπηρετήσει τους δικούςτης αντεθνικούς σκοπούς, να τιτλοφορεί την είδηση ως εξής:
"Η δολοφονία του αντιφαίστα Φύσσα είναι η πρώτη δολοφονία φασιστών μετά την πτώση της Χούντας"

Συμβαίνει δηλαδή το εξής παράλογο.
Τα ΜΜΕ που τόσο αγαπούν την...ηρεμία-δημοκρατία αναγάγουν έναν δολοφόνο-αριστερό σε επίσημο όργανο της προπαγάνδας τους επειδή μίλησε απαξιωτικά για τους..."κακούς φασίστες", ενώ στο κείμενό του το μήνυμα είναι το εξής:

"Πάρτε τα όπλα και βγείτε στους δρόμους, σκοτώνοντας ανεξαιρέτως....Δεν υπάρχει στόχος, μόνο το χάος πρέπει να επικρατήσει και η αναρχία"

Υ.Γ.
Να θυμίσουμε πώς το συγκεκριμένο μπουμπούκι είχε κάνει την εμφάνισή του και τον περασμένο Ιούνιο προαναγγέλλοντας, 'ένοπλο αγώνα', την ώρα που η Χρυσή Αυγή γιγαντώνονταν..
(και ο νοών νοείτω)

Υ.Γ.2
Αναμένουμε οσονούπω να συγγράψουν και βιβλίο οι Μαζιώτης - Ξηρός και να το εκδώσει η ΠΗΓΑΣΟΣ (Μπόμπολας) με τον Δένδια να το προλογίζει.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών