Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 22, 2013

Διαταγή αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. προς αστυνομικούς: "Να σταθείτε ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή"!!!!

Η 20η Οκτωβρίου είναι η "Ημέρα της Αστυνομίας" λόγω της εορτής του προστάτη της Αγιού Αρτεμίου. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνονται εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα όπου διαβάζονται και δηλώσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Φέτος λοιπόν ο διορισμένος από το καθεστώς αρχηγός, και φίλος του Β. Βαρδινογιάννη, φρόντισε να δείξει σε όλους ποιός είναι ο ρόλος που θα επιτελέσει στο μέλλον η....αστυνομία!

«…Να σταθούμε ανάχωμα στα διάφορα σύγχρονα εγκληματικά μορφώματα με τις κατ’ επίφαση ή κατ’ απόκλιση από τις συνταγματικές επιταγές και τους δημοκρατικούς θεσμούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς που....
επιχειρούν να διαρρήξουν τη συνοχή της κοινωνίας και επαναφέρουν στη μνήμη εικόνες και καταστάσεις των πιο σκοτεινών περιόδων της παγκόσμιας ιστορίας».

Σωστά λοιπόν καταλάβατε...

Η αστυνομία εφ' εξής δε θα διώκει τους:

- ΡΟΜΑ (γύφτους κατά τη λαϊκή ρήση) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ - ΑΠΑΓΩΓΟΥΣ ανηλίκων
- ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ
- ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ
 - ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ - ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ - ΧΕΙΡΟΒΟΜΔΙΔΕΣ
και φυσικά ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

αλλά θα φροντίσει να συνεχίσει το λειτούργημά της βάζοντας χειροπέδες σε όσους τόλμησαν να ζητήσουν την ανάσταση του Έθνους..


Υ.Γ.
Εύγε στους νεαρούς αστυνόμους που ακόμη και σήμερα όντας από τους πιο αδικημένους στις μισθολογικές κλίμακες από όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και αντιστεκόμενοι στην ανελέητη προπαγάνδα του καθεστώτος τιμούν το εθνόσημο που φέρουν στο στήθος τους εντός και εκτός υπηρεσίας...

Υ.Γ.2
"Δημοσιογράφοι - Μπάτσοι και Ναζί όλοι δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί"...έτσι δεν λέτε στο σύνθημά σας..."σύντροφοι";!


4 σχόλια:

  1. Ο Παπαγιαννόπουλος, φαιρόμενος ως αρχηγός της ελληνικής(;) αστυνομίας όντως είναι παρατρεχάμενος του Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει συγκροτήσει ιδιωτικό στρατό για να προστατεύει τον ίδιο και την εγκληματική και προδοτική οικογένεια του.
    Ο μακαρίτης Νικόλαος Βαρδινογιάννης κατασκευάστηκε « επιχειρηματίας» από αμερικάνους. Το 1961 παραιτήθηκε από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό του υποπλοιάρχου ( λοχαγού). Σε ηλικία 31 ετών του ανετέθη ο εφοδιασμός του έκτου στόλου και έτσι πλούτισε. Όταν απεβίωσε
    ο Ν.Βαρδινογιάννης το 1973 σε ηλικία 42 ετών ο Βαρδής ανέλαβε την διοίκηση των εταιρειών του αδελφού του επειδή τα τέσσερα παιδιά του ήσαν ανήλικα. Ο Βαρδής ήτο και αυτός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αλλά απεστρατεύθη τον Ιούλιο το ΄67 με άλλους 6 πλωτάρχες μεταξύ των οποίων ο αλήστου μνήμης Τζανής Τζανετάκης. Ο Πέτρος Τζανετάκης υιός του Τζανή κατέχει θέση ανωτάτου στελέχους στον Όμιλο Βαρδινογιάννη.
    Οι σχέσεις των Βαρδινογιανναίων με σιωνιστικά συμφέροντα είναι στενή. Τη θέση του γενικού διευθυντού στο STAR κατέχει μονίμως ο Εβραίος Κάρολος Αλκαλάι. Διευθύνων σύμβουλος στην Πρωτέργεια ΑΕ, είναι ο επίσης Ισραηλίτης Ντίνος Μπενρουμπή, πρώην ταμίας του ΚΙΣ. Η εν λόγω εταιρεία παράγει ηλεκτρική ενέργεια με φυσικό αέριο και το διοχετεύει στην αγορά μέσω του δικτύου της ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην μνήμη όλων των Αστυνομικών που έχασαν την ζωή τους ή τραυματίστηκαν βαριά υποφέροντας αυτοί και οι οικογένειές τους τις τελευταίες δεκαετίες από αναρχικούς, αναρχοκουμμουνιστές και λοιπούς αντιεξουσιαστές αφιερώνουμε αυτή την προτροπή του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ που προς ντροπή του Σώνματος φορά την στολή..Ας την βλέπουν ΟΛΟΙ αυτοί που για 700 ευρώ το μήνα (παλιά, γιατί τώρα το πάνε για 480) δέχθηκαν και δέχονται καθημερινά τη χλεύη, τα θανατηφόρα αντικείμενα και την όποια άλλη απειλή από ΑΠΛΥΤΟΥΣ, ΑΞΕΣΤΟΥΣ και προπάντων ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!! Τσιπρανδρέα στην Κυβέρνηση ΘΕΛΕΤΕ, να φοράτε στολές σαν τις νοσοκόμες (χωρίς καν πηλίκιο, σαν τους σεκιουριτάδες στις τράπεζες να περιφέρεστε) και να σας γιαουρτόνουν από το πρωί ως το βράδη Πακιστανοί και Αλβανοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς Ελληνα όλοι αυτοί οι προδότες λίγα τα ψωμιά τούς προσωρινοί είναι Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΏΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν γινει η χρυση αυγη κυβερνηση θα πρεπει να του κοψει τη συνταξουλα για καμμια πενταετια,,,,ετσι για να σφιγγουν λιγο οι κ0λ0ι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών