Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 28, 2013

Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής

Κατερίνη: Ανθελληνική αστυνομία πέταξε το στεφάνι της Χρυσής Αυγής
Προσήγαγαν πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν στην παράνομη και παράτυπη πράξη των αστυνομικών
Σήμερα νωρίς το πρωί αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την Τοπική Οργάνωση Πιερίας απέτισαν τoν ελάχιστο φόρο τιμής στους πολεμιστές που έδωσαν την ζωή τους στα βουνά της Πίνδου για να παραμείνει η Ελλάδα ελεύθερη. Σε μια λιτή τελετή οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και ....
αποχώρησαν δεχόμενοι τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Η κίνηση αυτή φαίνεται πως δυσαρέστησε τους πολιτικάντηδες. Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο σημείο διεξήχθη η επίσημη τελετή του Δήμου. Οι πολιτικάντηδες, φτάνοντας στο μνημείο αντίκρισαν το στεφάνι της Χρυσής Αυγής και αμέσως δόθηκε εντολή στους αστυνομικούς να το απομακρύνουν. Έτσι λοιπόν οι άνδρες της αστυνομίας προσέγγισαν το άγαλμα και με προκλητικό τρόπο μπροστά στους κατοίκους της Κατερίνης άρπαξαν το στεφάνι και το πέταξαν. Όταν τρεις πολίτες πήγαν να ζητήσουν τον λόγο από τους αστυνομικούς, σε έντονο ύφος, εκείνοι τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν σε αστυνομικό τμήμα και ο κόσμος που είχε μαζευτεί στο σημείο ξέσπασε σε αποδοκιμασίες.


Υ.Γ. Όσο μας πολεμούν, τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε!

6 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...28 Οκτωβρίου 2013 στις 11:43 μ.μ.

    Δυστυχώς έχουν αρχίσει και μέσα στην Αστυνομία να μπαίνουν ανθελληνικά στοιχεία. Φορούν και το εθνόσημο πάνω τους!!! Αν ήταν πραγματικοί Έλληνες δεν θα άκουγαν την εντολή αυτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ,αστυνομικοι, δεχοσαστε να γινετε καρπαζαδες των ευνουχων και να ακουτε τις οδηγιες τους ? Ντροπη, ρε !! Πρωτοι εσεις να γιαουρτωσετε τους προδοτες !! Οχι να αφαιρειτε το στεφανι απο τπο μνημειο !!

      Διαγραφή
    2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...29 Οκτωβρίου 2013 στις 4:37 μ.μ.

      NAI ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

      Διαγραφή
  2. Μία μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα για την ελληνική αστυνομία...
    Δυστυχώς με τις εντολές που δέχεται από το ανθελληνικό αυτό καθεστώς θα δούμε και χειρότερες εικόνες στο μέλλον...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς όλους τους Αστυνομικούς. Ειδικά τους χαμηλόβαθμους και τους απλούς αστυφύλακες. Προστατεύετε ένα Προδοτικό και ένα ψευτορωμέικο κράτος!Παίρνετε εντολές απο ανθρώπους πουλημένους στους Γερμανούς! Κατανοώ ότι δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Οι εντολές είναι εντολές. Να θυμάστε όμως ότι όταν θα ξαμολήσουν τους οπλισμένους με όπλα και γιαταγάνια (Ναί! όπως το ακούτε)! δεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους εναντίον σας και εναντίον του Ελληνικού πληθυσμού τον οποίον θα κληθήτε να προστατεύσετε, οι μόνοι που θα σταθούν στο πλάι σας θα είναι οι Χρυσαυγίτες! Όλοι οι άλλοι, συριζαίοι, κουμμουνιστές, αναρχικοί που τώρα τους χαιδεύετε θα στραφούν εναντίον σας, ή θα σας καθυβρίζουν λέγοντας σας ''μη το χτυπάς το παιδί Φασίστα!'' ενώ το ''παιδί" θα σας χτυπάει, θα σας ρίχνει μολότοφ, ή θα προσπαθεί να σας σφάξει, ή να σας πυροβολήσει. Κάποιοι πιστεύουν ότι όλους αυτούς τους έχουν έτοιμους και εκπαιδευμένους γι αυτό. Δεν είναι όλοι οι λαθρομετανάστες φτωχοί κι αθώοι. Υπάρχουν μεταξύ τους πράκτορες έτοιμοι για μάχες μέσα στην πόλη.Τότε θα δείτε ποιοί είναι μαζί σας και ποιοί εναντίον σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευνουχισμένοι αστυφύλακες και εσείς οι δειλοί αστερούχοι, τσιράκια του μασσώνου του Δένδια και του κάθε ανθέλληνα πολιτικού, να το ξέρετε όταν "τελειώσουν" (όπως νομίζουν) με τη Χ.Α, έρχεται η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ.
    3 και 60 θα σας δίνουν το μήνα θα σας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου, θα σας καθαρίζουν οι αριστεροί ληστοτρομοκράτες -οι φίλοι του Τσίπρα- με την κάθε ευκαιρία, και απλώς οι πολιτικοί αλήτες τύπου Δένδια και Σαμαρά θα εκφωνούν ωραίους επικήδειους μπροστά στα φέρετρά σας. Συνεχίστε αν σας αρέσει έτσι, μπαγλαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών