Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Διεγράφη πολιτευτής της ΝΔ γιατί έκανε τη δουλειά του και το λάθος να εκπροσωπήσει τον Ηλία Κασιδιάρη

Και υπερασπιστής της κομμουνίστριας της Εκάλης
Στη διαγραφή του πολιτευτή της ΝΔ, Παύλου Σαρράκη προχώρησε 'δημοκρατικά' η Νέα Δημοκρατία καθώς ο τελευταίος έκανε το έγκλημα να κάνει τη δουλειά του και να υπερασπιστεί τον Ηλία Κασιδιάρη (αυριανό Δήμαρχο Αθηνών).

Βέβαια η επιλεκτική διαχείριση των... δικηγόρων-μελών από το κόμμα του εθνοπροδότη-μασώνου Καραμανλή φανερώνεται από το γεγονός ότι πριν κάποιους μήνες φυσικά και δεν διέγραψε την βουλευτή, Έλενα Ράπτη όταν και ο σύντροφός της, Μαρακάκης αποφάσισε να.....
εκπροσωπήσει τους αλβανοκατσαπλιάδες δολοφόνους με τα καλάσνικοφ που σκότωναν, έκλεβαν και βίαζαν και στα δικαστήρια είχαν το θράσος να απειλήσουν όλους τους Έλληνες.


Ποιός λέτε να είναι ο δικηγόρος των Αλβανών καθαρμάτων που σκότωναν, έκλεβαν και βίαζαν Έλληνες...;


Αλήτες, μιάσματα αλβανοί-δολοφόνοι απειλούν Έλληνες πολίτες έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων..


"Πατριώτες" πάνω όλα στη ΝΔ...

5 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!!
    Ναι ρε παιδια. Δεν καταλαβαινω τι σας κανει εντυπωση; Αλλοστε το λεει κ το ονομα της νεα δημοκρατια.... Τον διεγραψαν δημοκρατικα. Θα μπορουσαν να τον ειχαν σκοτωσει να τον ειχαν σπασει στο ξυλο να του ανοιγαν το κεφαλι εστω να του σπαγαν τα χερια βρε αδερφε, αλλα οχι πολυ "ΑΠΛΑ" τον ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ. Δημοκρατικα πραγματα.
    ΝΑ ΧΕΣΩ Κ ΕΣΑΣ Κ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ...
    ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο εδω και περα δεν την λενε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλα ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑ.
      Να την χαιρονται οι δημοκρατες ψηφοφοροι της

      Διαγραφή
  2. Λοιπον κυριοι του δημοκρατικου τοξου(Παναθεμα σας), μετα τις δημοτικες εκλογες ετοιμαστειται οπου βγει δημαρχος δικος μας ολοι οι προηγουμενοι να προβαρουν τα βραχιολακια.(εκτος και αν ειναι καθαροι.)
    Και εννοειται οτι ερχεται και συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Νέα Δημοκοπία" και όχι Νέα Δημοκρατία....
    Τα δε "επιτεύγματα" του προδότη αρχηγού της (Σαμαρά) είναι τα εξής δύο:
    1) Αφ' ενός θα μείνει στην ιστορία ως ο δεύτερος πολιτικός της μεταπολίτευσης -μετά τον ψευδοεθνάρχηΚαραμανλή που κατεδίωξε το ίδιο σφοδρά τους λεγόμενους "χουντικούς" το 1974,-που καταδίωξε με τόση λύσσα και με τόσο πλαστά και χαλκευμένα στοιχεία τους ελληνες πατριώτες και εθνικιστές,
    2) Αφ' ετέρου κατάφερε -γιατί περί "κατορθώματος" πρόκειται!- να νεκραναστήσει πάλι το ΠΑΣΟΚ και τον Μπένι, που μετά το Τζέφρυ δεν το ψήφιζαν ούτε.... οι υπουργοί του και είχε πέσει στα επίπεδα του 3%, και να το φθάσει σήμερα να κυμαίνεται δημοσκοπικά γύρω στα 8-9% ,δηλαδή όσο περίπου είχε και στις τελευταίες εκλογές, τον δε ΣΥΡΙΖΑ να τον φτάσει να πρώτο κόμμα!
    Ας..... "χαίρωνται" οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι τον "περίφημο" αρχηγό τους, ένα μυωπικό μάπα που διώκοντας τους δεξιούς και τους εθνικιστές ανασταίνει τους πρασινοκόκκινους βρυκόλακες και τις πραγματικές ανθρώπινες βδέλλες της χρόνιας αφαίμαξης του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών