Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Κανένα στοιχείo από τις έρευνες στα σπίτια Κασιδιάρη και Λαγού - Στο κενό η προπαγάνδα του καθεστώτος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πατήστε για να δείτε με τι μίσος κατέστρεψαν τις οικίες των Χρυσαυγιτών βουλευτών μπας και βρουν τίποτα...

Η αναντιστοιχία μεταξύ των πραγματικών γεγονότων και της ακατάσχετης ψευδολογίας των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) είναι προφανής τις τελευταίες ημέρες, με το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών», το οποίο επιχειρείται σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, αντί να φροντίσουν να κάνουν αντικειμενικό ρεπορτάζ με εξακριβωμένα στοιχεία κάνουν την τρίχα τριχιά, δίνοντας και πάλι ένα άθλιο σόου παραπληροφόρησης. Φροντίζοντας, μάλιστα, να πάρουν και το κατάλληλο ύφος μίλησαν για...
  «πειστήρια εγκλήματος» που βρέθηκαν στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των Γιάννη Λαγού και Ηλία Κασιδιάρη.

Αυτά τα περιβόητα «πειστήρια εγκλήματος», όπως έλεγαν επανειλημμένως  οι πρόθυμοι ψεύτες των καναλιών, ήταν τελικά δίσκοι usb, κάρτες και ΝΟΜΙΜΑ όπλα μαζί με τις άδειές τους. Τα κανάλια, όμως, της διαπλοκής και των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και των λοιπών καπιταλιστών,  κατακρεουργώντας κάθε έννοια δεοντολογίας, αντικειμενικής ενημέρωσης και του τεκμηρίου αθωότητας των κατηγορουμένων, δεν είπαν την αλήθεια, ότι δηλαδή οι έρευνες «στους εγκεφάλους της εγκληματικής οργάνωσης» δεν απέδωσαν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος τους. Αντιθέτως, δείχνοντας πόσο «σέβονται» το λειτούργημά τους και πόσο «αξιόπιστοι» είναι, επέμεναν στην έμφαση ότι υπάρχουν όπλα στα σπίτια των δύο Χρυσαυγιτών, προσπαθώντας μ΄αυτόν τον τρόπο να αφήσουν την υπόνοια ότι ανακαλύφθηκε κάτι παράνομο.

Δυστυχώς, για τους διαφόρους πρόθυμους αναμεταδότες της καθεστωτικής προπαγάνδας, δεν  είναι αυτοί που θα δικάσουν τους Συναγωνιστές μας. Όπως, φυσικά, στο δικαστήριο θα πρέπει να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και όχι ο υπερβάλλων δημοσιογραφικός «οίστρος», με τις απίστευτες τερατολογίες, καθώς και οι  πρόθυμοι «νυν» και «πρώην» Χρυσαυγίτες, των οποίων τα λεγόμενα είναι κατευθείαν για τον κάλαθο των αχρήστων.

Παραθέτουμε φωτογραφίες μετά την μανιώδη, λυσσαλέα και εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι του Συναγωνιστή Λαγού, όπου δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα!



πηγή

4 σχόλια:

  1. Αν στην 2η φωτογραφια ειναι η Ελληνικη Σημαια πολλα μπραβο σας .
    Σα δεν ντρεπομασται λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε πολεμο μας τον εχουν κηρύξει
    Και ποιος μας λεει οτι πολυ απλα δεν θα μπορούσαν να βαλουν διάφορα μεσα στα σπιτια των μελών της ΧΑ;
    Δεν χρειάζονται πολλα λογια πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ μας εχει κηρυξει τον πολεμο........

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QJJfVRavwNQ

      Διαγραφή
  3. Την σημαία την πέταξαν σαν κουρελόπανο άτομα τύπου Blackwater κατά την έρευνα του σπιτιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών