Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 01, 2013

Financial Times: "Η Χρυσή Αυγή απολαμβάνει αυθεντική λαϊκή στήριξη....Ετοιμαστείτε να έρθει στην εξουσία αν οι κατηγορίες καταπέσουν..."

Οι Financial Times μετά τη χθεσινή τους παρέμβαση σχετικά με τους πραγαμτικούς λόγους που οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν υποστεί διώξεις, "ξαναχτυπούν" μέσω του 'περιούσιου' αρθρογράφο τους Gideon Rachman και προετοιμάζουν την ελληνική κοινή γνώμη για το τι θα επακολουθήσει μετά την πανηγυρική αθώωση των Χρυσαυγιτών.

Γράφει:
"Κι όμως, ενώ το κόμμα είναι αναμφίβολα αυθεντικά φριχτό, αναρωτιέμαι κατά πόσον είναι πραγματικά τόσο καλή ιδέα η πάταξή του. Οι μαζικές συλλήψεις πολιτικών που έχουν εκλεγεί σύμφωνα με τον νόμο πάντα θα εγείρoυν αμφισβητήσεις."

Πρώτη έμμεση αναφορά στο κατά πόσον είναι ουσιαστική η δίωξη και αν έχει νόημα καθώς στηρίζεται σε κίβδηλα στοιχεία.

Και συνεχίζει ακόμη πιο αποκαλυπτικά:

"Πολλά θα κριθούν από ....
το κατά πόσον η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας την κατηγορία ότι οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής σχετίζονται με τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα. Αν μπορέσουν να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά εγκληματική, συνωμοτική οργάνωση, που σχετίζεται με έναν φόνο, τότε οι συλλήψεις θα είναι έννομες.
Εάν όμως δεν καταφέρει να στηρίξει τις κατηγορίες για συνωμοσία, τότε θα φανεί περισσότερο απλώς ως προσπάθεια καταπολέμησης ενός αποκρουστικού πολιτικού κινήματος,"

Φανερώνεται λοιπόν το άγχος του αρθρογράφου για το τι μέλλει γενέσθαι αν δεν κατασκευαστούν στοιχεία και κατηγορητήριο που να συνδέουν άμεσα τη Χρυσή Αυγή με το φόνο ενός ράπερ καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα μόνο...υπόνοιες και θεωρίες συνωμοσίας στηρίζουν το κατηγορητήριο.

Και όλος ο τρόμος του έχει να κάνει με το γεγονός ότι "Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πολιτικό κίνημα το οποίο όμως σε κάθε περίπτωση απολαμβάνει αυθεντική λαϊκή στήριξη."

Ο 'περιούσιος' λοιπόν αρθρογράφος των συστημικών Financial Times παραδέχεται ότι ακόμη και μετά τα τόσα ψέματα και συκοφαντίες το Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει ακμαίο και δυνατό...

Για να καταλήξει εκεί που οδηγεί ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής:

"Κάτι τέτοιο θα ήταν όχι μόνο ένας αντιδημοκρατικός τρόπος καταπολέμησης ενός αντιδημοκρατικού κινήματος. Θα τροφοδοτήσει επίσης την αντικαθεστωτική οργή την οποία έχει με τόσο μεγάλη επιτυχία καταφέρει να εκμεταλλευτεί η Χρυσή Αυγή."

Πριν τη Χρυσή Αυγή ακολουθεί ένα βαθύ σκοτάδι

Η Νίκη είναι δική μας




5 σχόλια:

  1. Μια ζωή την ίδια μαλακία οι σιωνιστές, μόνο ο δικός τους εθνικισμός είναι επιτρεπτός, καλός και εγκεκριμένος.
    Για εμάς δεν επιτρέπεται ούτε κατά διάνοια το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δειτε εδω εναν αντιπροσωπευτικο περιουσιο ποσο μας αγαπα........

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QJJfVRavwNQ

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς το θέμα είναι όπως λέει από την αντίθετη σκοπιά ο εβραίος δημοσιογράφος, τί θα κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Από εκεί θα κριθούν όλα. Εκείνο που δεν λέει όμως είναι ότι η ....δικαιοσύνη και ίδιως η "ανώτατη" των κυριών Φάκου, Ράϊκου, Κοτζαμάνη, Μουρλιώτη δεν είναι τόσο.... "ανεξάρτητη" όσο φαίνεται κατ' όνομα και στην πραγματικότητα εδώ και χρόνια συμπλέει με την διεθνή τροϊκανή εξουσία στην επιβολή των μέτρων που εξουθένωσαν το λαό. Μνημόνια, εφαρμοστικοί νόμοι, απολύσεις, εφεδρείες, κλείσιμο σταθμών με το έτσι θέλω πέρασαν χωρίς καμμία αντίδραση από την.... ανώτατη δικαιοσύνη, των επιλεγμένων από τα κόμματα ανώτατων δικαστών! Δεν έχω καμμία αμφοβολία ότι το ίδιο άδικα οι δικαστές αυτοί θα πράξουν και με τη μεθοδευμένη πολιτικώς δίωξη της ΧΑ αφού τους δικαστές -ας μην κοροϊδευόμαστε!- πιέζουν και ισχυρά διεθνή κέντρα αποφάσεων κ αι κύλοι του εσωτερικού και του εξωτερικού , δηλαδή να καταδικαστούν και να παραμείνουν προφυλακισμένοι ο Μιχαλολιάκος και οι άλλοι μέχρι τις εκλογές. Δυσκολο σήμερα να βρεθεί ανακριτής Σαρτζετάκης και να αντιταχθεί στο "σύστημα", ακόμη πιο δύσκολο να βρεθούν δικαστές έδρας τύπου Πολυζωϊδη και Τερτσέτη.
    Ολα αυτά η ηγεσία της ΧΑ έπρεπε να τα είχε προβλέψει -την περίπτωση σύλληψης από την...."ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη και να είχε καταρτίσει ένα εναλλακτικό σχέδιο-plan Β για την περίπτωση αυτή, δηλαδή τον τρόπο αντίδρασής τους, ποιος θα αναλάβει στο κόμμα, τι θα κάνει από τις πρώτες ώρες. Η αφωνία, οι σπασμωδικές κινήσεις, ο αιφνιδιασμός, το αλαλούμ που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στα στελέχη της ΧΑ, μη έχοντας οδηγίες τί να πράξουν, δείχνει ότι -δυστυχώς- δεν περίμεναν την επέμβαση της... "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης (των κ.κ Ράϊκου-Φάκου κλπ.....), παρότι οι τελευταίες είχαν δείξει από καιρό τί είναι... "ικανές" να πράξουν εναντίον της, επιλεκτικώς. Είχαν βγάλει με προθυμία και εντάλματα σύλληψης μόνο εναντίον της ΧΑ σε επεισόδια με αριστερούς, είχαν ζητήσει επιλεκτικά άρσεις ασυλίας, έκαναν αυτεπάγγελτες διώξεις βουλευτών της κλπ!
    Αυτά έπρεπε να είχαν κάνει την ηγεσία της ΧΑ πολύ επιφυλακτική και να προνοήσει για μια περίπτωση ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ Χ.Α, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ! Δεν το προνόησαν όμως, νομίζοντας (ίσως)ο Μιχαλολιάκος ότι η.... ¨δημοκρατία" τους θα κρατήσει τα τελευταία προσχήματα απέναντι στη ΧΑ και στη βουλευτική τους ιδιότητα... τώρα πρέπει να ξέρουν ότι οι.... ¨δημοκρατίες' τύπου ελληνικής μπανανίας δεν κρατάνε κανένα πρόσχημα, δεν σέβονται τίποτε. Ουτε σαν κράτος, ούτε σαν ΜΜΕ ούτε και η.... υποτίθεται "ανεξάρτητη" - επιλεκτικότατη δικαιοσύνη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για να δείξω γιατί λέω "επιλεκτικόττατη δικαιοσύνη", ρωτάω τις κυρίες δικαστίνες, γιατί δεν βγήκαν να διατάξουν αυτεπάγγελτα μια έρευνα σε σπίτια βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ κλπ να δουν τί.... "παράνομο "υλικό έχουν να βρουν στα γραφεία τους, στις οικίες, σε αυτούς και στα παιδιά τους μέχρι και στους συγγενείς τους: από λοστάρια, κοντάρια, καδρόνια, τόξα, μπουκάλια μολότοφ, αλυσίδες, σιδερογροθιές, σπρέϊ πιπεριού μέχρι όπλα και καραμπίνες για ληστείες στις τράπεζες-απαλλοτριώσεις όπως τις ονομάζουν και από έντυπο υλικό εξύμνησης του Στάλιν, του Τρότσκυ των εξοριών και των γκουλαγκ μέχρι... κλεμμενα από πλιάτσικο, μέχρι και πρέζες, ηρωϊνες, φιξάκια σε συσκευασίες εμπορίου!. Γιατί δεν το τόλμησαν ΠΟΤΕ; Γιατί δεν συνέλαβαν ΠΟΤΕ όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, να τους οδηγήσουν χειροδέσμιους στην Ευελπίδων και στη ΓΑΔΑ όταν εξυμνούσαν τα τραγικά γεγονότα και όταν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με αναρχικούς και λαθρομετανάστες έκαιγαν ΜΑΖΙΚΑ το 2008 όλη την Αθήνα με αφορμή τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και κατέστρεφαν τις μισές ελληνικές πόλεις, λεηλατούσαν μαγαζιά, έσπαγαν τα πάντα; Γιατί ΔΕΝ το κάνατε ΤΟΤΕ, κυρία Ράϊκου; Γιατί κ. Μπουρλιώτη; Γιατί κ. Κουτζαμάνη; Γιατί κ. Φάκου;
      Για απαντήστε μου.......

      Διαγραφή
    2. διοτι δεν πηραν εντολη απο τους πολιτικους προισταμενους τους.... απλο ειναι δεν θελει σκεψη.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών