Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2013

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zougla.gr με τον Τριανταφυλλόπουλο να παραληρεί και τον Ηλία Κασιδιάρη αγέρωχο και ακμαίο!

Δείτε το βίντεο...

20 σχόλια:

  1. Τέτοια πράγματα λένε οι εναπομείναντες δημοσιογράφοι χωρίς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, τέτοια βλέπουνε οι ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ και βάζουν τους "ανώνυμους" και τα λοιπά λαμόγια της εξουσίας να ΒΑΡΑΝΕ από το μεσημέρι το site της Χρυσής Αυγής!! ΚΟΛΑΣΗ ΓΊΝΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε στο απόλυτο Ελληνα Ηλία που χωρίς φόβο και πολύ πάθος εμένα έναν πολίτη που τον ψηφησα με αντιπροσώπευσε επάξια . Όσο για τον γκιαουρη ταρζάν θα πάρης αυτό που σου αξίζει σύντομα μίστερ φασκη και αντιφασκη ,δεν ξέρει τη του γίνεται , έχει αρχίσει να χάνει την λογική του αν πότε είχε . Ζήτω το εθνος ζήτω ο αρχηγός ζήτω η Χ.Α ...........
    Α να μην ξεχνιόμαστε Τσελση σαλτα και πηδηξου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, ο Ηλιας ηταν εξαιρετικος !! Αλλα, εγω τουλαχιστον, πιστωνω στον Τριανταφυλλοπουλο, το οτι του εδωσε μικροφωνο και το οτι δεν διστασε να πει οτι η Χ.Α. ειναι πρωτη ΚΑΙ στο σταθμισμενο δειγμα !! Ηταν η καλυτερη ειδηση που θα μπορουσε να δοθει !! Και απο ατομο που δεν συμπαθει την Χ.Α. !!

      Διαγραφή
  3. Μάκης: Η αριστερή βία είναι δικαιολογήμενη, όσο και η εισβολή των ζουλού, των μάο-μάο και κάθε άλλου ανθρωποειδούς, που πρέπει να το δεχτούμε και να του αποδώσουμε και τον πισινό μας ...
    Μάκης: Είμαι ανέντακτος αριστερός. (Δηλαδή @ρχίδι@ χαρτοπόλεμο ... )
    Μάκης: Οι ακροδεξιοί με τις σιδερογρθιές προσβάλουν την σημαία της πατρίδας μου. ( ??? ποίας ρε μάκη? Θα μας τρελάνεις τώρα?)
    Μάκης: Σιχαίνομαι την σβάστικα. Δέκα φορές τουλάχιστον το επανέλαβε. (Δεν είπε : χαιδεύομαι με το άστρο του δαυίδ και το σφυροδρέπανο όμως και ολοκληρώνω κάθε φορά)
    Μάκης: Έχουμε ασιατικά χαρακτηριστικά. Είμαι μακεδόνας απο δίγλωσσο χωριό .... ( ?????????? Τί πίνεις? )
    Μάκης: Η σβάστικα είναι σύμβολο του χίτλερ .... ( ?????? Δώσε και σε εμάς μπάρμπα!!! Η Θεά Αθηνά είναι χιτλερικιά!!)
    Μάκης: Κάνανε καλή δουλειά οι Τούρκοι 400 χρόνια. (εμέσως πλυν σαφώς διατείνεται ότι ο Έλληνικός πλυθησμός είναι μογγόλοι - για όσουν δεν το κατάλαβαν ...)
    Ωραίος!!
    Μάκη να σε κοιτάξει κανένας ψυχίατρος!
    Θές βοήθεια καλέ!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, για οποιους λόγους και να το έκαναν έδωσαν βήμα οι τραγκας και ζουγκλας.
    Ας μην τους την πέφτουμε.
    Σωστά αυτά που λέτε για τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά ας του αναγνωρίσουμε , ότι φώναξε τον Ηλία, και ότι είπε την αλήθεια για το γκάλοπ που κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ζούγκλας, πιάνει θέσεις για αύριο γιατί είναι γάτα και ξέρει να μυρίζεται το τι θα γίνει παρακάτω, πρόσεξες τι είπε στην αρχή;
      Είσαστε πρώτοι, στο δικό του γκάλοπ που γενικά τυχαίνει μεγάλης εκτίμησης απο τα διαδικτυακά γκάλοπ.
      Έτσι εξηγείται πως και γιατί χώσανε μέσα άρον άρον τον Αρχηγό, τον κύριο Παπά και τον κύριο Λαγό.
      Έτσι εξηγούνται τα αλλοπρόσαλα δημοσιεύματα απο antinews, απο το Βήμα, απο τα ΝΕΑ και τόσα άλλα έντυπα.
      Η πλάκα είναι οτι το κρύβουν τόσο καλά που και εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε ακόμα και εμείς, οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.
      Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

      Και κάτι για τον Τριανταφυλλό, οκ φώναξε τον Ηλία, αλλά μου θύμισε σε πολλά σημεία την ηλίθια επίθεση του Μπογδάνου στον Αρχηγό τότε στον ΣΚΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς, άλλωστε για έναν aristero όπως κατά δήλωση του ίδιου είναι ο Τριανταφυλλόπουλος, αυτό που έκανε ειναι φοβερή υπέρβαση. Το 99,99% των υπόλοιπων aristerwn θεωρούν φασίστα που δεν έχει δικαίωμα έκφρασης γνώμης οποιονδήποτε ψηφίζει κάτι δεξιότερα του ΚΚΕ και πολλοί από αυτούς ''ολοκληρώνουν'' με φαντασιώσεις όπως κονσερβοκούτια και πηγάδες...

      Διαγραφή
    3. @ Zombie eaters σου θύμισε την επίθεση του Μπογδάνου και δικαίως, γιατί ο Μάκης ρωτούσε συνέχεια ένα σωρο χιλιοειπωμένα τσιτάτα περι ναζισμου, ξύλου σε λαθρο, χαστουκιών στον Κανέλλο κλπ. Με την μόνη διαφορά οτι του Μπογδάνου ήταν καραστημένο και του τα παπαγάλιζαν όλα αυτά τα φαιδρά από το ακουστικό για να εκθέσουν τον Μιχαλολιάκο, ενώ του Μάκη ήταν original αριστερίστικα κολλήματα, γιατί το μυαλό των αριστερών μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι εκεί που ''επιτρέπει'' η ιδεοληψία τους.

      Διαγραφή
    4. Οφειλε Ο μακης και ο τραγκας να τον εχει καλεσει και αυτον και τον αρχηγο απο καιρο. Αυτος ειναι ο ρολος της δημοσιογραφιας οχι η λασπη και το φιμωμα...
      Ειμαι αυστηρος, αλλα πιστευω οτι δεν του αξιζει καμμια αμοιβη απο την χρυση αυγη καλυτερη απο αυτη που υποσχεθηκε ο κυκλωπας στον Οδυσσεα: Εσενα θα σε φαω τελευταιο...

      Διαγραφή
  5. Επειδή βλέπω τώρα τα τελειώματα του video, να πώ κάτι, ρε Τριανταφυλόπουλε, σάλτα και γ@μ..ού που επειδή είναι πρώτη η ΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ! ΑΙΝΤΕΕΕ...
    Και λες και τις αηδίες για το κατα πόσο είναι Έλληνες οι Έλληνες σήμερα...
    Δεν πειράζει, έστω και έτσι κρατάμε την πρωτιά και προχωράμε, έτσι και αλλιώς μέχρι αύριο τέτοια ώρα θα το ξέρει το σύμπαν για το ποιός είναι πρώτος.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    Έσσεται Ήμαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παντως οι "σκατωνυμους" ειναι ντιπ κατα ντιπ ψωνια! εδω χτυπαν νυχθημερον το σαιτ της ΧΑης ενω δεν το πηραν χαμπαρι οτι εχουν ξεφυτρωσει εν τω μεταξυ δεκαδες χρυσαυγιτικοι ιστοτοποι! ε ρε καμαρωστε κατι ανωνυμα βλητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
    ΡΙΧΝΕΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΜΑΚΗΣ...ΓΙΑ ΠΡΙΒΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ....ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ...
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ....... ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ''ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ο Ηλιας συναντηθει ιδιωτικα με κανενα απο αυτα τα λαμογια-καναλαρχες, θα βγουν ολοι οι βρωμοκοντυλοφοροι και θα λενε οτι τα παιρνει κατω απο το τραπεζι......
      Τα δημοσια προσωπα μονο δημοσιες συναντησεις να κανουν....

      Διαγραφή
    2. Έτσι, απο τα πιο σημαντικά στο στήσιμο Τριανταφυλόπουλου ήταν αυτό αλλά δεν του βγήκε... του έδωσε τα σκατά στο πιάτο να τα φάει ο Ηλίας.
      Τον τάπωσε αλύπητα.
      Για αυτό λοιπόν μπορεί να προσπαθεί το σύστημα να σε γκρεμίσει, αν είσαι έξυπνος και καθαρός το γυρνάς εναντίων του.
      Έτσι γιγάντωσε η ΧΑ και για αυτό τον λόγο θα κυβερνήση.

      Διαγραφή
  8. ο ανενταχτος αριστερος με τις βιλαρες... αθλιο υποκειμενο τριανταφυλλοπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδιά ηρεμία πιστεύω και εγώ οτι το πρώτο βήμα έχει γίνει και πως τίποτα δεν σταματάει την άνοδο της χρυσής αυγής...Το θέμα είναι οτι αν γίνόντουσαν τώρα εκλόγές και ψήφιζαν μόνο ηλικίες που δεν επιρεάζονται μόνο απο τις ειδήσεις των τηλεοράσεων τοτε σίγουρα η ΧΑ θα έπιανε 50 % το πρόβλήμα είναι στις ηλικίες άνω των 40 που τα κεφάλια δύσκολα γυρίζουν και επιρέαζονται απο τους βρωμοδημοσιογράφους των μεγάλων καναλίων και τα συμφεροντά τους........Α ρε Ηλία μακάρι να κυβερνήσης και να δώ τοτε τα κολοδημοσιογραφάκια τι θα κάνουν θα αρχίσουν τις κολοτουμπές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?v=2UgH5w5DpOs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών