Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Δημοσκόπηση Πανά: H Χρυσή Αυγή θα πρωταγωνιστήσει στις Ευρωεκλογές!


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το 60% των Ελλήνων δηλώνουν αντιμνημονιακοί. Κανένα πρόβλημα για το καθεστώς, διότι και ο Σαμαράς μιλούσε ενάντια στο μνημόνιο πριν τις εκλογές, όπως τώρα και ο Τσίπρας! Συνεπώς, όποιο κόμμα του κλεπτοκρατικού τόξου και να ψηφίσετε, το μνημόνιο θα συνεχιστεί με διάφορες σκονοθετημένες αφορμές...

Δημοσιεύτηκε, λοιπόν, μία δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά επί του ζητήματος, η οποία καταδεικνύει την απήχηση των θέσεων της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Κοινωνία.

Η έρευνα δείχνει ότι οι Έλληνες είναι στην πλειοψηφία τους αντιμνημονιακοί, παρά την καθημερινή προπαγάνδα των τσοντοκάναλων, ενώ οι μισοί βλέπουν τη Χρυσή Αυγή ως πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων. 

Στην πρώτη κάρτα φαίνεται...
εμφανώς η αντιμνημονιακή στάση του κόσμου, ενάντια στον παραλογισμό της τρόικας, τους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων.



Παρά την ακατάσχετη τερατολογία και ψευδολογία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στην ερώτηση αν «η Χρυσή Αυγή θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ευρωεκλογές», θετικά αποκρίνεται το 39,6% στον Νομό Αττικής και 48,1% στον Νομό Θεσσαλονίκης.

 Κάτι τέτοιες δημοσκοπήσεις βλέπουν στο Μαξίμου και τους λούζει κρύος ιδρώτας. Έχουν αντιληφθεί ότι η ώρα των Ελλήνων Εθνικιστών έρχεται και ότι το «πουλέν» τους ο Τσίπρας δεν «τσουλάει». Έτσι εντείνουν την πολεμική τους εναντίον του Κινήματός, προσπαθώντας να σώσουν την εξουσία τους. Εις μάτην όμως…

Επίσης ο κόσμος σε ποσοστό περίπου 70% έχει αντιληφθεί ότι η συγκυβέρνηση του μνημονίου έχει διαλύσει την Ελλάδα και εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα. Ποιοι είναι άραγε οι "άλλοι λόγοι" πασοκονεοδημοκράτες; Σας πήρανε χαμπάρι Μπένι…

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Προκαλεί αηδία η φυλλάδα του σαμαρά κι οι μετρήσεις της. Η ΧΑ πάντα ήταν πιο χαμηλά στις δημοσκοπήσεις από την πραγματικότητα. Το βράδυ των εκλογών όμως γελούσαμε με την καρδιά μας από τις φάτσες των δημοσκόπων που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τις γελοιότητες που έλεγαν πριν. Να γίνουν εκλογές να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα όπως και ποιον θα κυνηγάν μετά για να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών