Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Έλα...Δεν το πιστεύουμε..Ακόμη ένας πρώην κομμουνιστής Γενικός Διευθυντής της "Δημόσιας Τηλεόρασης"

nerit
Ένα-ένα τα… καλά παιδιά της αριστεράς (και της… προόδου!) παίρνουν τις θέσεις τους στην νέα «δημόσια ραδιοτηλεόραση». Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το κάργα σαμαρικό blog Antinews, επικεφαλής της ΝΕΡΙΤ FM θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Θανάσης Γεωργακόπουλος, πρώην διευθυντής του Πρώτου Προγράμματος και αριστερός με… περικεφαλαία. Ιδού πως τον περιγράφουν οι ίδιοι οι σαμαρόφρονες:
«Ο Θανάσης Γεωργακόπουλος ξεκίνησε την ιδεολογική του καριέρα υποστηρίζοντας τη.....
μετεξέλιξη του ΚΚΕ εσωτερικού σε ΕΑΡ ενώ στη συνέχεια ανδρώθηκε επαγγελματικά σε εκσυγχρονιστικά περιβάλλοντα της δεκαετίας του 90 και της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ…».
Ερώτημα δικό μας: υπάρχει περίπτωση να υπάρξει έστω και ένας προσληφθείς στην ΝΕΡΙΤ που να μην είναι αριστερός; Αν βρείτε -έστω και έναν- να μας τρυπήστε τη… μύτη!

2 σχόλια:

  1. Κατάλαβα....Θα μας φλομώσουν πάλι με αφιερώματα στον Χαρίλαο Φλωράκη, το ΕΑΜ και τον Μπελογιάννη...

    Και μετά απορούν γιατί η κρατική τηλεόραση έχει τηλεθέαση μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως η τηλεόραση αυτή μπορεί να παίξει έναν χρήσιμο εκπαιδευτικό ρόλο, ειδικά για πανεπιστημιακά τμήματα επικοινωνίας και πολιτικής. Οι αριστεροί είναι άριστοι γνώστες της προπαγάνδας, όπως όλοι οι σιωνιστές άλλωστε.
      Έτσι, οι φοιτητές θα μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν τη σοφιστεία σε συνδυασμό με τις κινούμενες εικόνες για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Για παράδειγμα, όταν διώκεται η Χρυσή Αυγή, η ΔΤ θα δείχνει αναλύσεις από βίντεο του Β' Παγκοσμίου πολέμου, στα οποία θα κυριαρχούν οι λέξεις ναζί, εθνικισμός, ακροδεξιά, φασισμός, κλπ.
      Σε επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα δημοκρατικά ντοκυμαντέρ θα προβάλλοντα στα σχολεία και θα αναλύονται από τους μπολσεβίκους καθηγητές. Στα δε Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία, το ίδιο, αλλά σε έκδοση με κινούμενα σχέδια και πολύχρωμα παραμύθια κατά προτίμηση σε χρώμα κόκκινο με φόντο το σφυροδρέπανο.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών