Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

Μέχρι και ο Κου(κου)λογλου δίνει στη Χρυσή Αυγή 11%....Φανταστείτε τα πραγματικά ποσοστά!

Ούτε ο Κούλογλου δεν δύναται πλέον να αποκρύψει την αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από ολοένα και ευρύτερο φάσμα του εκλογικού σώματος. Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του πρώην πασόκου και νυν συριζαίου δημοσιογράφου, η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση αποσπώντας το 11% της υποστήριξης εκείνων που έλαβαν μέρος σ' αυτή.
Η δημοσκοπική έρευνα διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 12-16 Νοεμβρίου 2013 σε πανελλαδική κλίμακα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.001 ψηφοφόρους με αναλογική κατανομή στους Νομούς της χώρας με βάση τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή αυξάνει κατά μία μονάδα την εκλογική της επιρροή σε σχέση με την δημοσκόπηση της ίδια εταιρείας (Palmos Analysis) στις 6 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας ποσοστό 8,3%. Ο Σύριζα λαμβάνει......
22%, ενώ η ΝΔ 18,7% και ακολουθούν πίσω από τη Χρυσή Αυγή, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι ΑΝ.ΕΛ. με 3,8%, το ΚΚΕ με 3,7% και η ΔΗΜΑΡ με 1,8%.
Η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, δίνει στη Χρυσή Αυγή ποσοστό 11%, ενώ για τα λοιπά κόμματα προκύπτουν τα ακόλουθα:

Σύριζα 30,5%
ΝΔ 26,5%
Χρυσή Αυγή 11%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΑΝ.ΕΛ. 6,4%
ΚΚΕ 6%
ΔΗΜΑΡ 3,5%
Χαρακτηριστικά της αξιοπιστίας της έρευνας είναι τα δείγματα που ελήφθησαν σε δύο επιμέρους ερωτήματα. Ενώ το 54% των ερωτηθέντων θεωρεί πως η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την Τρόικα είναι ανύπαρκτη, το 51% αυτών επιθυμεί την εξάντληση της τετραετίας από την παρούσα κυβέρνηση! Επιπλέον, στο ερώτημα ποια μορφή σε σχέση με τη σημερινή θα είχε η διαπραγμάτευση με την Τρόικα από μια κυβέρνηση Σύριζα, οι ερωτηθέντες απαντούν: λιγότερο αποτελεσματική το 36%, το ίδιο αποτελεσματική το 30% και περισσότερο αποτελεσματική το 25%.
Η μεγαλύτερη και συντριπτικότερη διάψευση των κατά παραγγελία δημοσκοπήσεων έρχεται βεβαίως από την ίδια την καθημερινότητα του Ελληνικού Λαού. Ο Σύριζα του 30,5%, στο μεγάλο «αντιμνημονιακό» προσκλητήριο στη πλατεία Συντάγματος την περασμένη Κυριακή και επ' ευκαιρία της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, κατόρθωσε μετά βίας να συγκεντρώσει μερικές εκατοντάδες ταλαίπωρους κρατικοδίαιτους πασοκοδιορισμένους, ενώ σήμερα αναζητά απεγνωσμένα τη συνδρομή των διεφθαρμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη στελέχωση του κομματικού του μηχανισμού. Η ΝΔ του 26,5%, αποφεύγει και τις κλειστές ακόμη συγκεντρώσεις, ενώ οι υπουργοί και βουλευτές της είναι εξαφανισμένοι από τις τοπικές κοινωνίες, αλλά παραδίδουν με θράσος μαθήματα πολιτικαντισμού από τα κανάλια και τις φυλλάδες των νταβατζήδων. Το 7,5% του ΠΑΣΟΚ εμφανίζει τέτοια πιθανότητα να συμβεί στην πραγματικότητα, όσο το να βρεθεί καγκουρώ στη πλατεία Συντάγματος, ενώ τα ποσοστά ΑΝ.ΕΛ. και ΔΗΜΑΡ είναι βγαλμένα από όνειρα θερινής νυκτός εν μέσω μηνός Νοεμβρίου.
Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι φυσικά πλασματικό και τούτο μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας στον κοινωνικό και εργασιακό του περίγυρο, όπου η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στα χείλη όλων εκείνων που απαιτούν αφενός την τιμωρία του διεφθαρμένου συτήματος εξουσίας και αφετέρου μια στιβαρή Εθνική Πολιτική, η οποία θα καταστήσει τον Ελληνικό Λαό περήφανο και σεβαστό από όλους. Παρά τις δημοσκοπικές μεθοδεύσεις, αυτό το 11% που λαμβάνει η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει πως ο Λαός μας αντιστέκεται σθεναρά στις αθλιότητες και αντισυνταγματικές πρακτικές κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όταν λοιπόν ο σφοδρός πολέμιος της Χρυσής Αυγής Κούλογλου υποχρεώνεται να εμφανίσει την εκλογική επιρροή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στο 11%, τότε σίγουρα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βαδίζει στο σωστό δρόμο και ο Ελληνικός Λαός μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες, προς δυστυχία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας.

8 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται στην αναγωγή το 1.8% του Κουνέλη να γίνεται 3,5% (αύξηση σχεδόν 100%)

    Το 3,7% και το 3,8% του Καμμένου και του Κώματος του Λαού να γίνονται 6,0% και 6,5% (αύξηση 80%)

    Και το 8,3% της ΧΑ να γίνεται μόνο 11% (αύξηση μόλις 30%)

    Αυτά μόνο οι Χουντίνι των δημοσκοπήσεων μπορούν να τα εξηγήσουν. Εκτός αν θέλουν να μας πείσουν οτι οι αναποφάσιστοι και τα δξ/δα είναι πιθανότερο να ψηφίσουν Κουνέλη και Παπαρήγα απ'ότι ΧΑ. Ας τους πει κάποιος οτι σε οποιονδήποτε άνθρωπο με γνώσεις μαθηματικών γυμνασίου, γίνονται ρόμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! βρε αδερφέ τα ίδια έγραψα παρακάτω, δεν κοίταξα το μύνημα σου, ακριβώς αυτό σκέφτηκα!

      Διαγραφή
  2. Η αδιευκρίνιστη - λευκό άκυρο - δεν ξέρω/δεν απαντώ είναι 31.8%

    Με απλή αναγωγή όποιος ξέρει να κάνει τις πράξεις τα ποσοστά βγαίνουν

    ΧΑ 12,2% (και όχι 11%)
    ΠΑΣΟΚ 6,3% (και όχι 7,5%)
    ΑΝΕΛ 5,5% (και όχι 6,4%)
    ΚΚΕ 5,4% (και όχι 6,0%)
    ΔΗΜΑΡ 2,6% (και όχι 3,5%)

    Και ψεύτες, και κομπογιαννίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω θα σταθω στην δημοσκοπηση για την ωρα ενοs σωστου δημοσιογραφου οπωs τον Μ. Τριανταφυλοπουλο και στο ζουγκλα.gr τα ποσοστα ειχαν ωs εξειs με αναγωγη Χ.Α. 26,6 % , ΣΥΡΙΖΑ 22,6% , ΝΔ 18,6% , ΑΝΕΛ 7,7 % , ΚΚΕ 6,2% ,ΠΑΣΟΚ 3,9% Υ.Γ.* ΤΟ ΖΟΥGLΑ.GR ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓES ΤΟΥ 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι ο Ζούγκλας έχει τα ''καρύδια'' και βγάζει το πραγματικό ποσοστό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.Οι Άλλες κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις των μεγαλοεργολάβων νταβαντήδων καναλαρχών των πορνοτσοντοκάναλων και των κομματικών γραφείων είναι ΣΑΝΟ για όσα πρόβατα δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα,ευτυχώς είναι πολύ μικρός ο αριθμός αυτός.Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι τουλάχιστον γραφικές και γελοίες.Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό που αγγίζει το 30% και το ξέρουν όλοι αυτοί και τους πονάει που ο Ελληνικός Λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη και έρχεται μαζικά στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών

      Διαγραφή
  4. Ο κρατικοδίαιτος και παχυλά αμοιβόμενος Κούλογλου, είναι ακόμα ένας ψευτοεπαναστάτης "αριστερός" που πληρώνεται από το κράτος βεβαίως...

    Το είδος αυτό των κρατικοδίαιτων "επαναστατών" ενδημεί πολύ στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.

    Κάνε όνειρα, Κούλογλου...Το βράδυ των εκλογών θα δούμε πού θα κρυφτείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω οτι το κάνει γιατί ονειρεύεται, απλά προσπαθεί αυτός και οι άλλοι να χρησιμοποιήσουν την ψηχολογία ως όπλο προς τα συμφέροντα τους.
      Μειώνει αισθητά την ΧΑ που γνωρίζει οτι είναι ο πραγματικός κίνδυνος για το σύστημα που τον εκτρέφει και ανεβάζει τον τσύριζα με τον οποίο είναι συντεταγμένος.
      Το θέμα είναι αν μπορεί να πείσει κάποιους με αυτό, ειδικά αυτός που το μόνο μέσο για να περνάει την προπαγάνδα του το έχει στο διαδίκτυο, που όμως εκεί
      υπάρχει και η ΧΑ και τα εθνικιστικά blog αλλά ακόμα και ειδησεογραφικά site που λένε αλήθειες.
      Πόσες πιθανότητες έχει να γίνει πιστευτός πέρα απο τους ακολούθους του;
      Μηδαμινές.

      Διαγραφή
  5. Δείτε την εκλογική επιρροή του των ανέλ, εκεί που δείχνει 3.6 στο ποσοστό η επιρροή εκτινάσεται στο 6,4 σχεδόν διπλάσιο!
    Αν ήταν έτσι τότε η ΧΑ απο το 8,3 που την έχει (τάχα μου) θα έπρεπε να ήταν στο 15,5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
    Ή για παράδειγμα δείτε την επιρροή της δημάρ και του ποσοστού της...
    Μας δουλεύει ο υπνηλίας κουκούλογλου.
    Έσσεται Ήμαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών