Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο - Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!


Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο - Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!
Δύο και πλέον βδομάδες και ακόμα αναμένουμε να σπάσει την σιωπή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από αριστερούς τρομοκράτες, την 1η Νοεμβρίου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Από ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ για μία τέτοια δήλωση. Αυτό, βεβαίως, αποτελεί παράπτωμα του Προέδρου, αφού η στάση του αποδυναμώνει την καταδίκη της βίας «από όπου και αν προέρχεται» που διατρανώνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αφού γίνεται εμφανές ότι ο ίδιος ο ανώτατος άρχων δεν έχει καταδικάσει ακόμα την τρομοκρατική επίθεση των αριστερών δολοφόνων.
Προς στιγμή, μάλιστα, φοβηθήκαμε ότι ο κ. Παπούλιας έπαθε αφωνία, όμως αυτό πάλι καλά δεν ισχύει, αφού έκανε δηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Ας τις παρακολουθήσουμε:
«Πέρασαν 40 χρόνια κι ακόμα προκαλεί συγκίνηση και δέος η .....
εικόνα των άοπλων μπροστά στα τανκ. Ο τρόπος με τον οποίο διεκδίκησαν την ελευθερία όλων μας και πήραν πάνω τους τη συλλογική υπόθεση είναι βαθιά διδακτικός. Ο αγώνας τους ήταν αποφασιστικός και δυναμικός αλλά ειρηνικός, δεν προέταξαν βία, υπέστησαν βία, έδωσαν μια ηρωική μάχη για τη δημοκρατία, η οποία αποτελεί και θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τη νέα γενιά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, κατάφεραν να κερδίσουν παλλαϊκή αποδοχή και τον σεβασμό κάθε πολίτη

Στρέφοντας την προσοχή μας στην τρέχουσα επικαιρότητα έχουμε να κάνουμε έναν σχολιασμό των λεγομένων του Προέδρου με το νου μας στην σημερινή συγκυβέρνηση του μνημονίου. Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό παιδί στην Παλαιστίνη εμπρός από ένα ισραηλινό τανκ, μαχόμενο και αυτό για την ελευθερία. Όμως την στιγμή που μιλάμε η συγκυβέρνηση ακολουθεί τις εντολές των ίδιων που κατεύθυναν το συγκεκριμένο τανκ εναντίον του παιδιού και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν στρατηγικό άξονα με το Ισραήλ.

Στην δεύτερη φωτογραφία, που όλοι μας γνωρίζουμε, βλέπουμε έναν νέο εμπρός από μία τεθωρακισμένη φάλαγγα των κομμουνιστών στην πλατεία Τιεν Αν Μεν του Πεκίνου. Την ίδια ώρα η συγκυβέρνηση του μνημονίου άγεται και φέρεται από κομμουνιστές δημοσιογράφους, οι οποίοι φτάνουν μέχρι του σημείου να μετατρέπουν τις φαντασιοπληξίες του σε «πορίσματα», προκειμένου να πλήξουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί!

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΑΝΑΚΛΥΨΑΝ ΤΟ 73 ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 67 .....ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΩΤΑΝ .... !!! ΚΑΙ ΤΟ ....ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΠΟΤΕ ??????? ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΟΠ ΚΙΜΠΟΥΡ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΕΙΣ Η ΡΗΤΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΔΡΑΧΜΗ !!!!! ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ .......... ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όταν ακριβώς επανερχόμασταν σέ κοινοβουλευτισμό ΧΩΡΙΣ το σκυλολόΪ των καραμανλήδων παπανδρέηδων μητσοτάκηδων μπολσεβίκων καί λοιπών παρασίτων!

      Διαγραφή
  2. Κάρολε, τά ράσα δέν κάνουν τόν ιερέα! Γιά νά εμπνέεις σεβασμό δέν φθάνει η καρέκλα τού προέδρου... Ιδίως όταν είναι κάποιος, "δανειστής τής βίλας", "δρομέας τής παρέλασης 28ης Οκτωβρίου", μαχητής του ΄40 κατά δήλωσή του σέ βρεφική ηλικία, καί όταν έχει άρει τόν εμπόλεμο γιά νά ανοίξουν τά σύνορα λίγο αργότερα στούς αλβανούς κατσαπλιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών