Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

Ακόμη ένας Έλληνας το δηλώνει υπερήφανα...."Για αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"

Λάβαμε και αναδεικνύουμε ως ξεχωριστή ανάρτηση το παρακάτω σχόλιο, στο οποίο ένας πολίτης ανάμεσά μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! Η αγανάκτηση και η ληστρική επιδρομή των πολιτικών ολετήρων στα ελληνικά νοικοκυριά, οδηγεί πολλούς συμπατριώτες μας να καταφεύγουν στην Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι ο μόνος τρόπος που τους έχει απομείνει για να κάνουν την αντίστασή τους. Ιδού τι λέει ο αναγνώστης μας: 
 
"Λοιπόν ....μόλις εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας.
Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο 998 cc που τα τέλη είναι 120 ευρώ.
Αυτό άντε και παλεύεται !

Έχω όμως και ένα......

μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο του 2008 που το αγόρασα χωρίς μαύρα λεφτά,μεταχειρισμένο και που το αγόρασα με δάνειο στο όνομα της γυναίκας μου όχι για να το βλέπει ο γείτονας και να ζηλεύει ούτε και για να το παίζω Πρωθυπουργός τύπου Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε το ίδιο σε χρυσαφί χρώμα.
Άρα δεν μπορώ και να το πουλήσω.
Άκουσα τον τότε Πρωθυπουργό και το αγόρασα επειδή δεν είχε τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας,είναι υβριδικό και είναι και μεγάλου κυβισμού 3500cc.
Δεν είμαι λαμόγιο,δεν έκλεψα κανέναν και φυσικά ούτε το κράτος.
Τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει και φέτος να πληρώσω είναι 550 ευρώ επειδή ως υβριδικό πληρώνει τα μισά.
Το αγοράσαμε επειδή έχουμε παιδιά ,σκύλο και κάνουμε μετακινήσεις και άρα θέλαμε ένα τύπου τζιπ αυτοκίνητο,ασφαλές και να χωράει πολλά πράγματα.Τώρα έχουμε τρία παιδιά και ίσα ίσα που χωράμε όλοι σε αυτό.
Έτσι εκτύπωσα μετά τα τέλη και τον ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ που ανέρχεται στο ποσό των 2.140 € και το οποίο ποσό θα πρέπει να καταβάλω μέχρι 31/1/2014.

Έτσι και επειδή δεν θα τους κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω επειδή έχω οικογένεια με τρία παιδιά και φυσικά σύζυγο αλλά ούτε και να εγκληματίσω κατά άλλης ζωής ή περιουσίας διότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε δολοφόνος ,μου μένει μία επιλογή.
Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ.

Γι αυτό σε όλες τις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χ.Α. με τα δύο χέρια και το λέω και δημοσίως και ευθέως όπως δημοσίως και ευθέως λέω ότι δεν είμαι ακροδεξιός ή νεοναζιστής ή κακός "ταγματασφαλίτης".
Αντιθέτως είμαι δημοκράτης μέχρι κόκκαλο και γι αυτό και μόνο γι αυτό θα ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άντε και γαμηθείτε σε όσους δεν αρέσει η επιλογή μου αυτή ,πολίτες ή κράτος.
THANKS A LOT IN ADVANCE !!!"


πηγή α

7 σχόλια:

  1. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ18 Νοεμβρίου 2013 στις 3:06 μ.μ.

    AΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηs επωμενεs εκλογεs η Χ.Α. θα παρει πανω απο 30% εξου και το γνησιο galοp του zοugla.gr τωρα ο κοσμοs δεν μιλαει γιατι απλα φοβαται την χουντα του Σαμαρα και τουs φονιαδεs τηs αριστεραs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο βλεπουν (γιατι βλεπουν και ακουν) τετοιες δηλωσεις και εκδηλωσεις, τοσο θα αρρωσταινουν, να ειστε σιγουροι οτι το επομενο προβοκατορικο χτυπημα εις βαρος της χρυσης αυγης ετοιμαζεται, ενας νεος ρουπακιας χτενιζεται για να βγει στα δελτια ως αποδιοπομπαιος τραγος, μεχρι και βοηθεια απο το χολυγουντ θα ζητησουν για μια νεα σκηνοθεσια που θα σπασει τα ταμεια σε τηλεθεαση, εαν οι υπευθυνοι διαβαζουν, ας εχουν τα ματια τους ανοιχτα, τις καμερες να καταγραφουν, γιατι ειναι τοσο αλητες (μετα λογου γνωσης μιλαω) οι κυβερνωντες και οι αλλοι -αυτοι οι αιωνιοι αγωνιστες- που δεν θα διστασουν σε τιποτα, το νου σας!!!
    οσο για καποιους αλλους που θελουν να απειλουν με πολεμο, ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΟΤΕΣ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κλάσουν οι απέναντι, εδώ 2 χρόνια πελάτες τους έχει ο Ασαντ και με παλιά τεχνολογία και με εμφύλιο.

      Διαγραφή
  4. τρεμουν τα λαμογια το ποταμι φουσκωνει και θα τους παρει και θα τους ξεπλυνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Κάθε μέρα πληθαίνουν αυτοί οι αγανακτισμένοι Έλληνες που στρέφονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πιστέψτε το !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oloi xrisi aygi eonia ellas erxomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών