Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Χείμαρρος Ηλίας Κασιδιάρης: "Οι ηθικοί ένοχοι για τη δολοφονία των 2 Εθνικιστών είναι οι εγχώριοι ξενόδουλοι υποτακτικοί πολιτικοί"

Δείτε το βίντεο...

2 σχόλια:


  1. Περί των ξευτιλισμένων που μπροστά στον Ηλία είναι κότες, η δεν θέλουν να είναι στο ίδιο στούντιο μαζί του, αλλά όταν μιλάνε για την Χ.Α η για τον Ηλία συγκεκριμένα ,μόνοι τους, είναι κοκκοράκια όλοι τους.
    Δεν τσιμπάει κανείς πιά.
    Η Χρυσή Αυγή είναι γίγαντας, στα μάτια του λαού, που βλέπει πλέον καθαρά την αληθεια, και αυτοί είναι νάνοι....

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/11/black-knight-vs-cowardly-with-costumes.html

    Aλκιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το έχουν, από δω τόχουν από κει τόχουν οι ΑΡΔ, πάντοτε ο Κασσιδιάρης κάνει το ίδιο λάθος να απολογείται συνεχώς για αυτά περί ναζισμού κλπ και μάλιστα με τις συνεχείς ανατροπές θέσεων που κάνει (καταδικάζω τον χαιρετισμό, δεν ξέρω γιατί χαιρέτησε έτσι ο Μιχαλολιάκος, ρωτήστε τον ίδιο, εγώ πάντως τον καταδικάζω, καταδικάζουμε κάθε βία και τις ανατροπές πάγκων, το έκαναν πολίτες!!!! κλπ). είναι λάθος του, θα μπορούσε πια να τους πει "έχω απαντήσει την τάδε του μηνός σε αυτήν την γελοία σας ερώτηση, δεν απαντώ, προχωρήστε στην επόμενη ερώτηση για ένα ουσιαστικό θέμα που ταλαιπωρεί το λαό". Εχουν παραγίνει αρνάκια εκεί στη ΧΑ (μόνο για τα ποσοστά πλέον νοιάζονται), εμείς τους θέλουμε λύκους με την ίδια αντίσταση, ικανούς να αντισταθούν στο διαπλεκόμενο σύστημα των επικίνδυνων μεγαλοδημοσιογράφων και πολιτικών. Ετσι όπως πάει, στο τέλος θα καταντήσει η ΧΑ να είναι υπέρ της τιμής στο Ολοκαύτωμα (!!), σαν τον Καρατζαφέρη και πριν τον Ανδρέα, που για την ψήφο ήθελαν να ικανοποιήσουν τους πάντες, υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες.... και δυστυχώς είδαμε το κατάντημά τους. Αυτά τα γράφει καλόπιστα προς τον Κασσιδιάρη και την ηγεσία της ΧΑ αυτά ένας που ΕΙΝΑΙ θερμός ψηφοφόρος τους, γιατί αυτές οι εναλλαγές και ανατροπές θέσεων, με καταδίκη κάθε "παρεκτρεπομένου" όπως το είπε μέλους τους, αρχισε να κουράζει και να προβληματίζει τον κόσμο της ΧΑ, πού θα καταλήξουν τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών