Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; - Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;


Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; - Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

Θυμόμαστε όλοι την προπαγάνδα που είχαν εφαρμόσει τα κανάλια, όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις πριν από έναν και πλέον μήνα. Τότε με αφορμή την, καταδικασθείσα από την Χρυσή Αυγή, δολοφονία Φύσσα είχαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων μία άνευ προηγουμένου «παραγωγικότητα», αφού κάθε μέρα υπήρχε και μία νέα δημοσκόπηση, που επιχειρούσε να εμφανίσει ότι η Χρυσή Αυγή «καταρρέει», «χάνει ποσοστά» και ότι αντιστοίχως η ΝΔ «κερδίζει τους χαμένους ψηφοφόρους». Βεβαίως τότε είχαμε στηλιτεύσει τις εν λόγω δημοσκοπήσεις ως αντεπιστημονικές, αφού είναι αξίωμα η μη διενέργεια δημοσκοπήσεων κατά την διάρκεια γεγονότων που αναστατώνουν την κοινή γνώμη. Πέραν τούτου υπήρχε και μία.....
υφέρπουσα ανηθικότητα σε όλη αυτή την κατάσταση, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες επιχειρούσαν με βάση χαλκευμένες και αντεπιστημονικές δημοσκοπήσεις να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και τώρα; Παρατηρούμε όλοι ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν εξαφανιστεί. Καμία εταιρία δεν δημοσιεύει κάτι, ούτε κανένα ΜΜΕ παραγγέλνει κάτι. Φυσικά η χρονική συγκυρία της σιωπής μόνο τυχαία δεν είναι, αφού είναι πρόσφατη μία ανάλογη αναταραχή της κοινής γνώμης που προέρχεται από την στυγνή δολοφονία δύο νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλου ενός από τρομοκράτες. Να υποθέσουμε ότι άξαφνα οι δημοσκοπικές εταιρίες και τα κανάλια απέκτησαν συνείδηση; Ότι ξαφνικά μετανόησαν για την προγενέστερη ανηθικότητα τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα ηθικώς και επιστημονικώς θέσφατα σχετικά με τις δημοσκοπήσεις;
Προφανώς και κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει, αφού ποιος έχασε την συνείδηση του για να την βρουν ξαφνικά οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικάντηδες; Άλλος είναι ο λόγος που τόσο καιρό έχουν σιωπήσει και δεν τολμούν να βγάλουν δημοσκοπήσεις. Θυμίζουμε ότι μέσα στην γενική σιωπή των δημοσκοπήσεων είχε διενεργηθεί μία συγκεκριμένη δημοσκόπηση, η οποία ουδέποτε δημοσιεύτηκε, αλλά κάποια από τα αποτελέσματα της είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας. Αυτή η δημοσκόπηση, η οποία προερχόταν από την πηγή που είχε πλησιάσει εγγύτερα στην αλήθεια πριν από τις εκλογές και ως εκ τούτου είχε «σφραγίδα» αξιοπιστίας, έδειχνε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο τώρα τελευταία δεν γίνονται δημοσκοπήσεις.
Η δημοσκόπηση προερχόταν από το zougla.gr και έδειχνε ότι η Χρυσή Αυγή ήταν πρώτο κόμμα. Αυτό ερχόταν ως απάντηση του Ελληνικού Λαού στην στημένη σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβανόταν με σαφήνεια την φαιδρότητα τόσο των κατηγοριών, όσο και των ψευδομαρτύρων, αλλά και των κατηγόρων μας. Σε αυτή τη δημοσκόπηση της οποίας δημοσιεύτηκαν μόνο τα στοιχεία συσπείρωσης των κομμάτων, φαινόταν με σαφήνεια ότι η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και μακράν τρίτη την ΝΔ!
Οπότε ο λόγος που έχει «πέσει» σιωπή από τις δημοσκοπικές εταιρίες και τα αργυρώνητα ΜΜΕ, είναι ακριβώς αυτός. Οι δημοσκοπήσεις που θα έβγαιναν σήμερα δεν είναι προς πολιτική εκμετάλλευση και σπέκουλα από το σύστημα, όσο και αν παραποιηθούν τα στοιχεία. Τους ρωτάμε ευθέως, οπότε, και αν μπορούν ας απαντήσουν: Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

11 σχόλια:

  1. Πως αλλάζουν οι καιροί...και τάχιστα μάλιστα...
    Πριν από 1,5 μόλις μήνα μοίραζαν τα ποσοστά της "καταρρέουσας" Χρυσής Αυγής ανάμεσα στα υπόλοιπα κόμματα και τώρα δεν δημοσιεύουν καν δημοσκοπήσεις υπό τον φόβο της πρωτιάς της Χρυσής Αυγής...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει και τώρα θεωρητικά θα μπορούσαν να το κάνουν (το μοίρασμα) ίσως απο την άλλη να φοβούνται την μη αντιστοίχηση των ποσοστών με ότι λαμβάνει απο την κοινωνία ο κόσμος.
      Πάντως είναι σίγουρα πολύ περίεργο.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην κάνουν δημοσκόπηση! Πώς θα τα πρωτομοιράσουν;;

      Με τι μούτρα θα βάλουν 20%+ στη νουδούλα; Θα τους κράξουν και οι... καμινάδες!

      Ο τρέντυ Alexis δεν μπορει να συμμαζέψει ούτε τους Γλεζολαφαζάνηδες, υπάρχει περίπτωση κι αυτός να έχει πάνω από 20%;

      Πως θα παρουσιάσουν το ΠΡΟΔΟΚ με 7%; Τόσο δεν παίρνει ούτε στο Καλέντζι, για να μην πω στα γραφεία της Ιπποκράτους!

      Με τι έρεισμα θα βάλουν τον Κουνέλη στη βουλή; Ζήτημα είναι αθροιστικά με τον Βενιζέλο να πιάνουν 3%

      Και το Κώμα του Λαού;; Τον Πρόεδρο Πάνο που είναι ανύπαρκτοι;; Πόσο θα τους βάλουν;; 5%;; 6%;;

      Εκτός, αν, βάλουν "Άλλο Κόμμα" 50%....! Τοτε ναι, βγαίνει δημοσκόπηση.

      Διαγραφή
  2. Μπορεί ο Επιστάτης της Φάρμας να σφάξει όλα τα κοκόρια στο Κοτέτσι, όμως αυτό δεν θα εμποδίσει την Αυγή να ξημερώσει!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελειο αυτο που ειπες!

      Διαγραφή
    2. Η δυση ειναι κοκκινη, ομως, η αυγη ειναι χρυση....

      Διαγραφή
    3. Πάρτε και ένα άλλο πολύ καλό που το είπε ένας "κακός"

      Η καταστροφή των εθνών μπορεί να αποφευχθεί μόνο απο μία καταιγίδα φλογερού πάθους, μα μόνο αυτοί που είναι και οι

      ίδιοι φλογερά παθιασμένοι μπορούν να ενσταλάξουν το ίδιο πάθος στους άλλους.

      Διαγραφή
  3. Βαλτε καμμια δημοσκοπηση να χαρουμε λιγο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν ξέρω εάν η Χρυσή Αυγή είναι όντως πρώτο κόμμα - μακάρι να είναι - αλλά είναι σίγουρο πως έχει επιστρέψει στα διψήφια ποσοστά που κατέγραφε πριν από το σκηνικό με τον Φύσσα.

    Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να τρομοκρατήσει το σύστημα, οπότε λογικό είναι να μην βγαίνουν δημοσκοπήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις μυστικές που κάνουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ τις ξέρουν πάρα πολύ καλά.. Και ζουν έντρομοι!! Κι αυτό είναι το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.. Ακόμη και οι εταιρίες αρνούνται να βγάλουν στη φόρα "τσιμπημένα" ποσοστά!! Έχουν αρχίσει κι αυτές να ανησυχούν γιατί θα χάσουν λιαν συντόμως πολλά καλά πελατάκια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο μπλογκ "black knight , Ελληνες εθνικιστές". Ειμαστε μια παρέα εργατων , ανέργων και ιδ.υπαλλήλων,μέσης ηλικίας. αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, την χρυσή αυγή να ξεβρωμίσει την Ελλάδα, με τις μεικρές δυνάμεις μας, κριτικάροντας απλά τα γργονότα και παραθέτωντας την γνώμη μας.
    Δεν είμαστε οι μοναδικοί , και αυτο είναι ευχάριστο. Πολυ καλο το μπάννερ του πασπαρτου, φυσικά θα το προσθέσουμε.
    Θ'ελω να ευχαριστήσω τον αντμιν για την δυναμική παρουσία του πασπαρτού απο την πρώτη στιγμη.
    Και που μας επιτρέπει κάποιες φορες να αναφέρομαστε σε θέματα, που φιλοξενούμε εμείς.
    Ζητω η Χρυσή Αυγή.
    Είναι μονόδρομος πλέον για οποιον θέλει η πατρίδα μας και τα παιδιά μας, να έχουν μέλλον.

    black knight

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών