Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Λάμπρος Φουντούλης: Είμαι υπερήφανος για τις Ιδέες και τον Πατριωτισμό του γιου μου - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Τατιάνα στο βίντεο προσπαθεί να πει τις γνωστές της... τατιανιές, αλλά ο πατέρας ψύχραιμος μιλά για τον γιο του και τις ιδέες του.

Ο πατέρας του συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους συναγωνιστές, τιμώντας την μνήμη του γιου του. Συγκεκριμένα...
έγραψε:...

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αδέλφια του Γιώργου Φουντούλη,
Σαν πατέρας του Γιώργου θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ραγισμένης αλλά περήφανης καρδιάς μου για την συμπαράσταση και την στάση σας μετά την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου του Μάνου και τον βαρύτατο τραυματισμό του Αλέξανδρου. Θέλω να μιλήσω σαν πατέρας για το παιδί του.

Τον συνοδεύσατε με τις τιμές που του άξιζαν στον δρόμο για την αθανασία. Δεν δώσατε το δικαίωμα σε κανένα να καπηλευτεί την θυσία του.

Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του Γιώργου. Ξέρω πως έχει ξεκινήσει απο αυτούς που χειρίζονται και τους χειρίζεται η εξουσία προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του. Θα τον πουν φασίστα, νεοναζί και θα χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα επίθετα που ακούμε συνεχώς από τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης. Με αφήνει παντελώς αδιάφορο.

Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ - ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Χθες, ο Λάμπρος Φουντούλης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, κατακεραυνώνοντας όσους προσπαθούν να σπιλώσουν την μνήμη του Γιώργου:

4 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...6 Νοεμβρίου 2013 στις 8:59 μ.μ.

    http://neataksi.blogspot.gr/2013/11/666-police-state.html ΤΟ 666 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.....ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Η ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ; - ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - AΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ - POLICE STATE - ΜΑΣΟΝΙΑ...ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....


    ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ....
    Η ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ;



    Τον αριθμό 666 είχε η πινακίδα της μηχανής που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι των μελών της Χρυσής Αυγής χθες το βράδυ στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία του κινήματος.

    Η μάρκα και το μοντέλο της μοτοσυκλέτας ήταν το HONDA Varadero 660 . ( Πολλά εξάρια!!!! )

    Εντύπωση μας έχει κάνει το γεγονός ότι αποφεύγουν να αναφέρουν ολόκληρο τον αριθμό τα διάφορα Μ.Μ.Ε και λένε μόνο τα δυο τελευταία νούμερα,δηλαδή το 66.


    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ;


    ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ......

    1) Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μία Honda Varadero της οποίας οι πινακίδες περιείχαν τον αριθμό 66. Όπως δημοσιεύει το tovima.gr, αυτή είναι και η μηχανή η οποία χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα, ενώ μέχρι τον εντοπισμό της ένα πέπλο ομίχλης είχε καλύψει την υπόθεση.

    ΠΗΓΗ : http://www.koolnews.gr

    2) Στο μεταξύ μυστήριο καλύπτει την υπόθεση γύρω από τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, εκτελεστές, για τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. honda-varadero-660

    Σύμφωνα με πληροφορίες από tovima.gr οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν σε ποιον ανήκει η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση με τα στοιχεία που διέθεταν, δηλαδή τη μάρκα (Honda Varadero) και μέρος των στοιχείων της πινακίδας (καταλήγει σε 66). Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας δεν έχει δηλώσει κλοπή και στην προσπάθεια που έγινε για τον εντοπισμό του προέκυψε ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του τις τελευταίες δύο ημέρες.

    Πηγή: iefimerida

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.....




    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ......

    ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ....


    ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.....ΝΕΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ , ΙΡΙΔΑ ΜΑΤΙΟΥ , ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ , D.N.A....κ.α ) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.....

    .....ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.....

    .....Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

    ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....


    ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ - POLICE STATE


    ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.



    ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ......ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ κ. ΔΕΝΔΙΑ ;



    ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ κου ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ.....









    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...6 Νοεμβρίου 2013 στις 9:00 μ.μ.

    ΕΡΩΤΗΜΑ : ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙA ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;

    AKOMA......

    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ.

    ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ..



    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ;


    ΠΟΙΟΣ ;

    ΜΑΣΟΝΙΑ....ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ....




    ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

    ΕΚΤΑΚΤΟ........ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΑΡΙΑ ΤΑΡΥΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ....ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Γ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ' ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.....ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ;;; - ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Κ.Ι.Σ) - ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ...Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.....ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ - ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - 666 - ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - Α.Μ.Κ.Α - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Α.Μ.Κ.Α ΜΕ Α.Φ.Μ - ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ βρώμικη ψυχή αυτή η γυναίκα


    BLACK KNIGHT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εμείς τιμούμε τον γιο σας κ. Φουντούλη και τιμούμε μαζί και την οικογένεια που ανάστησε τέτοιο παλληκάρι.
    Η μνήμη του θα είναι αιώνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών