Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

"Δημοκρατία": Χρωστάς 350.000 ευρώ στο δημόσιο και βρίζεις τη Χρυσή Αυγή...;! Μένεις ελεύθερος και παίρνεις εκπομπή....

Για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν «μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο» και «μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ», ύψους περίπου 350.000 ευρώ, διώκεται ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατά τη χθεσινή ημέρα.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ο κατηγορούμενος θα ζήτηεσε και πήρε προθεσμία για τη δίκη του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Κωστόπουλος εμφανίζεται να χρωστά.... μόλις 350.000 στην εφορία και στο ΙΚΑ (200.000 και 150.000 αντίστοιχα) αλλά όπως λέει η...πλευρά του έχει φροντίσει να τα ρυθμίσει!
Να θυμίσουμε ότι το συνολικό χρέος από το "κανόνι" της IMAKO πριν από 1,5 χρόνο περίπου ήταν 7 εκ. ευρώ...
Παρ' όλα αυτά, ο Κωστόπουλος για τη στάση που τήρησε...απέναντι στο καθεστώς (συνεχίζοντας τις ηδονιστικές - εκφυλιστικές εκπομπές του και βγάζοντας οχετούς εναντίον της Χρυσής Αυγής σε.....
κάθε ευκαιρία που του δινόταν) επιβραβεύτηκε με δικό του πρωϊνό πρόγραμμα - παρουσία της γυναίκας του - και φυσικά όταν πήγε στον Εισαγγελέα ήταν χαλαρός - χωρίς χειροπέδες!
Σα να πήγαινε μια χαλαρή βολτίτσα... Μόνο ο καφές του έλειπε..
Ε, τι...Κανένας "εγκληματίας - δολοφόνος" είναι..;!

3 σχόλια:

  1. Από όλα τα βρισίδια και τα μπινελίκια που ανταλάσσουν μεταξύ τους οι θαμώνες του ιστολογίου αυτού ( είμαι και εγώ καθημερινός επισκέπτης αλλά δεν ξεκατινιάζομαι έτσι) αυτή η άποψη του 3:07 είναι η πιο σωστή. Σκεφθήτε και θυμηθήτε για λίγο. Ο Τσίπρας πρίν ξεκινήσει τα ταξιδάκια του σε Βερολίνο και ΗΠΑ έλεγε ευθαρσώς ότι την άλλη μέρα των εκλογών αν εκλεγεί και σχηματίσει κυβέρνηση θα καταργήσει άμεσα το μνημόνιο. '' Με νόμο έγινε με νόμο θα καταργηθεί'' Αυτά ήταν τα λόγια αυτού και των Λαφαζάνη, Στρατούλη, Δραγασάκη. Μετά όμως από την επιστροφή του σιγά σιγά, εβδομάδα με την εβδομάδα οι απόψεις αυτές αμβλύνθηκαν, (δεν μπορούσε να γίνει απότομα για να μην φανούν και τελείως ψεύτες και ανακόλουθοι). άρχισε σιγά σιγά το σκίσιμο του μνημονίου να γίνεται μια άλλη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. το ευρώ δεν θίγεται πια σαν επιλογή, κάθε σκέψη για έξοδο από την κρίση θα γίνει εντός ΟΝΕ. 'Ετσι φαίνεται πήρε το χρίσμα του επόμενου προθυπουργού μετά τον Σαμαρά και τον ήδη τελειωμένο Βενιζέλο. Το ζήτημα είναι πόσο θα αντέξει την αντιπολίτευση της ΧΑ και της ΝΔ που θα τον περιμένουν σκληρές και αδίστακτες σε κάθε του βήμα. Πόσο θα αντέξει επίσης μια πιθανή κατακραυγή του κόσμου που θα περιμένει μια καλυτέρευση της σύνταξης του ή του μισθού του, και δεν θα την βλέπει.
    Το λάθος του είναι ότι δημιούργησε πολλές προσδοκίες σε μεγάλες μερίδες του πληθυσμού που περιμένουν κάποιον να τους σώσει από τα 2 καθάρματα που κυβερνάνε και τον εξαθλιώνουν καθημερινά με φόρους άδικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνη διόρθωση φίλε οτι η νουδούλα δεν πρόκειται να είναι "αδίστακτη" ούτε καν αντιπολίτευση... Θα συγκυβερνήσουνε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τα νούμερα δε θα βγαίνουν αλλιώς. Και από το να είναι τρίτη και στην πλήρη αφάνεια όπως θα ήταν τώρα το ΠΑΣΟΚ αν δεν ήταν στην κυβέρνηση, θα συνασπιστεί μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν το κάνει, θα εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη.

      Αλλά ακόμα και αντιπολίτευση να είναι η νουδούλα (σίγουρα αξιωματική αντιπολίτευση πάντως δεν θα είναι, γιατί δεύτερο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή) τί σε κάνει να πιστεύεις οτι θα είναι σκληρή και αδίστακτη; Λουφαγμένη σε μια γωνίτσα θα είναι η ψοφοδεξιά, εδώ δεν μίλαγε καλά καλά όταν ο Τζέφρεϋ του "κακού ΠΑΣΟΚ" ξεπούλαγε την χώρα μπροστά στα μούτρα μας. Ούτε προσχηματικά δεν θα αντιπολιτεύονται,άντε για τα μάτια του κόσμου να σκίζουν που και που κανένα καλσόν...

      Διαγραφή
  2. oloi για την χα δουλευουν θελοντας και μη..ολα ειναι γραμμενα να γινουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών