Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Περιοδικό “Στρατηγική”: Αν δεν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, θα έπεφτε η κυβέρνηση!


Περιοδικό “Στρατηγική”: Αν δεν φυλακιζόταν ο Μιχαλολιάκος, θα έπεφτε η κυβέρνηση!

Μια εκτεταμένη ανάλυση για το παρασκήνιο της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και τις προεκτάσεις του στα Εθνικά Θέματα της χώρας.
Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο του Δημήτρη Αδαμόπουλου: «Κυνήγι μαγισσών ή κάτι άλλο; - Οι διώξεις κατά Λαϊκού Συνδέσμου συνδέονται με τα εθνικά θέματα; Τελικά ποιοι είναι οι αληθινοί εχθροί της δημοκρατίας; Ποια είναι η πραγματική εγκληματική οργάνωση; Αυτό το φασιστικό έστω μόρφωμα (που όμως ο λαός έστειλε στο κοινοβούλιο), ή όλοι αυτοί οι......
«δημοσιογράφοι» και οι πολιτικοί (και τα έξωθεν αφεντικά τους) που μας οδήγησαν προσχεδιασμένα και αδίστακτα στα μνημόνια και το κοινωνικό και εθνικό αδιέξοδο;
Αντί αυτών, αντί ενός υποτυπώδους ορθολογισμού και ψυχραιμίας, ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου: είχαμε το «αντιφασιστικό» παραλήρημα των γνωστών λακέδων της «ανεξάρτητης» δημοσιογραφίας, βλέποντας «δημοσιογράφους» να μετατρέπονται σε ανακριτές και εισαγγελείς αλλά και σε δικαστές, καταδικάζοντας προκαταβολικά όχι μόνο τους Χρυσαυγίτες, αλλά και όσους αντιτίθενται στην μνημονιακή προδοσία.
Μάλιστα δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού, έφτασε να χαρακτηρίσει σαν «αλητεία» όλους τους ποινικολόγους και συνταγματολόγους που είχαν επικρίνει έντονα από την αρχή τη σημαδεμένη κυβερνητική τράπουλα κατά της Χρυσής Αυγής.
Η δική μας άποψη: αν μετά την αποφυλάκιση, με κάποιους περιοριστικούς όρους, των Κασιδιάρη, Παναγιώταρου και Μίχου, ακολουθούσε και αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου και Παππά, θα έπεφτε η κυβέρνηση. Και μάλλον θα επιβεβαιωθεί σε μεγάλο βαθμό ο βρετανικός «Guardian», που από την πρώτη στιγμή κάνει λόγο πως η υπόθεση θα γυρίσει μπούμερανγκ. Η κυβέρνηση του δικομματισμού είναι έκθετη και υπάρχει προβληματισμός σε πολύ σοβαρούς κύκλους, για το ότι πολλά δεν στέκουν, ούτε ταιριάζουν.
Αντί να καταφέρουν όλοι αυτοί οι επώνυμοι αχυράνθρωποι της ενημέρωσης να εξουδετερώσουν το χαρακτηριζόμενο ως «φασιστικό μόρφωμα», το αναβίβασαν στην κορυφή της επικοινωνιακής του πορείας και τώρα ρισκάρουν να το ισχυροποιήσουν παρά να το αποδυναμώσουν.
Περιέργως, οι δημοσιογράφοι - θεραπαινίδες του συστήματος, που «βάραγαν» νυχθημερόν την Χρυσή Αυγή από την ασφάλεια των τηλεπαραθύρων τους και των αφεντικών τους, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ποινικοποίησαν τον πατριωτισμό σε φασισμό, που σπίλωσαν την υπεράσπιση των Ελλήνων, που την αντίθεση στην ανεξέλεγκτη εισβολή τριών εκατομμυρίων λαθρομεταναστών τη μετέτρεψαν σε φασισμό και την καλπάζουσα εγκληματικότητα σε ρατσισμό»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/periodiko-strathgikh-an-den-fulakizotan-o-michaloliakos-tha-epefte-h-kubern#ixzz2jyY7bm23

1 σχόλιο:

  1. http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tzakrh-se-boultepsh-kala-kanoun-oi-polites-pou-pane-sth-chrush-augh-binteo

    Ρε τι τσόντα τρώνε κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι στις εκπομπές τους, τα μολογάνε και μεταξύ τους ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών