Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Γιώργος και Μανώλης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! - Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Ευρωπαίων Εθνικιστών στη μνήμη των αδερφών μας

Εθνικιστές όλης της Ευρώπης συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova, πραγματοποίησαν μία συγκινητική, σεμνή τελετή προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, στο Μιλάνο. Μετά από πορεία της οποίας προπορευόταν η Σημαία με το Μαίανδρο, οι Ιταλοί Εθνικιστές με αναμμένους πυρσούς, κατέληξαν έξω από καθολικό Ναό της πόλης, όπου και αναφώνησαν:

Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!
Συναγωνιστής Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... 





Παρόμοια εκδήλωση έγινε και στην ΚατάνιαΤους δύο λεβέντες της Χρυσής Αυγής τίμησαν και οι Ρώσοι Εθνικιστές. Προς Τιμή των δύο Ελλήνων Εθνικιστών, Σημαία της Χρυσής Αυγής με τις μορφές των παλικαριών και την επιγραφή: «οι Ήρωες Ζουν για πάντα» έκανε την εμφάνισή της σε πορεία στο κέντρο της Μόσχας.


Στην πόλη Fuerth της Γερμανίας, Γερμανοί Νεολαίοι τίμησαν με αγρυπνία τη Μνήμη των 2 μελών της Χρυσής Αυγής. Ύψωσαν Ελληνικές Σημαίες και ένα πανό το οποίο έγραφε: «Καμία σφαίρα δεν σταματά μια ιδέα, όταν έχει έρθει η ώρα αυτής» (Keine Kugel stoppt eine Idee, deren Zeit gekommen ist). Με κεριά και πυρσούς, στάθηκαν έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Fuerther Nachrichten», η οποία είχε εξαπολύσει προπαγάνδα μίσους κατά των Εθνικιστικών Κινημάτων της Ευρώπης.


Εκδήλωση συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή, έλαβε χώρα και στο Aachen της Γερμανίας. Στο κέντρο της παλαιάς πόλης του Aachen, Eθνικιστές διαδήλωσαν την αλληλεγγύη τους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κράτησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των δυο δολοφονημένων συναγωνιστών, Γιώργου και Μανώλη. Το πανό που είχαν έγραφε το εξής: «Η λύση για την Ελλάδα = ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμπαράστασης, ακροαριστεροί επιχείρησαν να εμποδίσουν τους Eθνικιστές αλλά απέτυχαν παταγωδώς και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν καλυπτόμενοι από την αστυνομία.


Η Νεολαία της Ευρώπης διακρίνει στις μορφές του Γιώργου και του Μανώλη δύο σύγχρονους Μάρτυρες του Αγώνα για την Ελευθερία. Η Μνήμη τους θα μείνει αιώνια, οδηγός των ερχόμενων γενιών αγωνιστών!

Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

πηγή

5 σχόλια:

  1. http://new.livestream.com/xa/xrysh-aygh-politikh-epikairothta-kasidi-mathai-37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...7 Νοεμβρίου 2013 στις 10:10 μ.μ.

    Όλοι οι Εθνικιστές της Ευρώπης με την Χρυσή Αυγή και τους αδικοχαμένους Γιώργο και Μάνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IXNK .my brothers believe to our europeans ideals save our contintent from the savages and clear our cities .The Europe is in danger ,our fathers were they who fight for their family,and the religion of jesus christ. wake up before it is to late .Brake the chains of polipolitism and take the land of your fathers on your hands .Today is the critical point .Europe land to European Nations. IXNK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα τα λες κουμπαρε αλλα πρεπει να τα γραψεις ελληνικα γιατι τα απλυτα εδω δεν μπορουν να τα διαβασουν και θα νομιζουν οτι τους βριζεις, και θα μας φλομώσουν με τις παπαριες τους παλι.

      Διαγραφή
  4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμπνέει την Ευρώπη των Λευκών Εθνών.

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών