Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 07, 2013

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τα έσπασαν στην εκπομπή του Τράγκα... Έχασε όποιος δεν την είδε! - ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα πολιτικής και ήθους από τους Εθνικιστές βουλευτές. Η Χρυσή Αυγή ισχυρότερη από ποτέ!

Οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ελένη Ζαρούλια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο νομικός Χριστόφορος Τσάγκας βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Απαγορευμένη Ζώνη” στο κανάλι "Ε".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


21 σχόλια:

  1. Μετά την επίθεση των ΜΑΤ του Δένδια στην ΕΡΤ και την ένοχη σιωπή των αριστερόμορφων συνεργατών της Μνημονιακής Κυβέρνησης ήρθε και η ΕΣΗΕΑ χθες (άλλο ΚΟΥΜΑΣΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΟΣΤΕΡΙΣΤΩΝ, ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ, ΠΑΣΟΚ κ.λ.π) να βγάλει ανακοίνωση με την οποία ζητά από τα κανάλια να μην προβάλλουν τις εικόνες της δολοφονίας των παλληκαριών.. Αυτοί που σκυλόβριζαν και σκυλοβρίζουν τη Χρυσή Αυγή (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ) τώρα κόπτονται για τις εικόνες του φόνου!!! ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ κι αυτοί μαζί με τον ξεπουλημένο Σαμαρά, τον Μασώνο Δένδια και τον κολόγερο πολιτιό αργόσχολο του Προεδρικού Μεγάρου., Τρέμουν κι αυτοί με την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος.. Μόνον αυτό τους ενδιαφέρει!! ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι σαν κι εσένα ψηφίσαν ότι κυβέρνησε και διέλυσε αυτή τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια 10,30 (ή τράβελε, όπως σε αποκαλούν και κάτι πρέπει να ξέρουν).. Από τέτοιους μυαλοπώληδες σαν κι εσένα γεννήθηκε και πορεύεται αυτό το σύστημα.. Που σε δουλεύει καθημερνά, κάθε ώρα και άθε στιγμή, κι εσύ κάθεσαι κι ασχολείται σε ένα blog που μάλλον δεν σ' εκφράζει.. Τέτοιοι άνθρωποι σαν κι εσένα θα γεννιούνται και θα πεθαίνουν σαν ραγιάδες μια ζωή στην ιστορική αφάνεια και την αιώνια ανωνυμία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εχω ψηφισει ποτε , ειμαι εχθρος της δημοκρατιας μαλακακο 10.55 , αν φυσικα μπορεις να πεις δημοκρατια το μπουρδελο του σαμαρα

      Διαγραφή
    2. Τσελση, στα αρχιδια μας τι εισαι !!

      Διαγραφή
    3. Τσέλση, ένα δόξα τω Θεό να λες που υπάρχει και αυτή η πρεσβεία και πληρώνει τους εργοδότες σου.
      Απο το να είσαι στην Στουρνάρη να ζητάς κανά μισόευρο για την δόση σου, καλά είναι και τα λεφτά της πρεσβείας, έτσι;
      Να που σου φανήκανε χρήσιμα τα λίγα Ελληνικά που έμαθες σε αυτόν τον ξένο τόπο για σένα.

      Διαγραφή
  3. H ΔΥΣΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ..ΟΜΩΣ...Η ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Il tramonto è rosso, l'alba dorata.. MANOLIS e GIORGOS PRESENTI" έτσι έγραφε το πανό των οπαδών της Λάτσιο ενώ οι οπαδοί της Βερόνα έχουν πάντα μια Ελληνική σημαία και ένα πανό που αναφέρει "Grecia Libera".. Σ' όλα αυτά αντιδρά η Ιταλο-Ισραηλινή κοινότητα της Ρώμης!!!! Αντιδρά για το φόρο τιμής προς Έλληνες δολοφονημένους!!! Ας τους χαίρεται ο Σαμαράς και Δένδιας!!

      Διαγραφή
  4. ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ*04/07/2012*ΓΙΑ ΤΗΝ*ΑCTA*478 ΚΑΤΑ!!!165 ΑΠΟΧΕΣ ΑΠΗΧΕ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ!!!*39 ΥΠΕΡ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΖΑΒΕΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα αλλάξουν πολλά στο Ευρωκοινοβούλιο αδελφέ μου!! Μαζί με την μεγάλη εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής θα δεις πόση δύναμη θα έχουν τα εθνικιστικά κόμματα της Ευρωπης!! Γι' αυτό έχουν χεστεί σε ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ τα διεθνή κοράκια (αριστερο-φιλελεύθερα και λοιπά) και οι αφεντάδες του Σαμαρά, του τσίπρα και του Βενιζέλου.. 3η δύναμη θα είναι ο εθνικισμός στο νέο Ευρωκοινοβούλιο και ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!!

      Διαγραφή
    2. παμε για πολεμο με ρωσια δηλαδη σαν εθνικιστικη ευρωπη στο μελλον ? θα τριβουν τα χερια τους οι αμερικανοι και οι κινεζοι

      Διαγραφή
    3. Άστο φίλε.. Ο εθνικιστής Πούτιν θα βρει ανθρώπους να μιλήσει.. απεγκλωβισμένους από ττους νταβατζήδες ΣΑΣ!! Και προφανώς η Ευρώπη θα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ!!! Ας λένε για πόλεμο τα αφεντικά του Σαμαρά και του Τσίπρα, ο Εβραίοι που προφανώς θα μείνουν ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΟΞΩ!!

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ!! Πλακώνονται από το πρώί για την μπούκα των ΜΑΤ στην ΕΡΤ και ο καθένας που μιλάει αμολάει και μια σπόντα για την Χρυσή Αυγή.. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ.. ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΟΙ με το ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.. ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στη Βουλή ΟΛΟΙ όσοι μιλάνε (Νου-Δούλα, Τσίρυζα, πασοκ, κκε) κάθε φορά που πλακώνονται ρίχνει ο καθένας τη σπόντα του για τη Χρυσή Αυγή.. Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις πως δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις (φανερές, γιατί τις "κρυφές" τις βλέπουν έντρομοι μέρα παρά μέρα) για να αντιληφθούμε το ποιός είναι ΠΡΩΤΟΣ αυτή τη στιγμή!!

      Διαγραφή
    2. θα μας κλασετε μια μαντρα αρχιδια παλιομαλακες που θελετε και εξουσια , δε θα σας αφησουμε ρε , τα αρχιδια μας θα παρετε , χιλιες φορες να γινουμε τουρκοι παρα να δωσουμε την εξουσια στη χρυση αυγη .

      Διαγραφή
    3. την αλλη μερα απο τις εκλογες αμα βγει πρωτη η χρυση αυγη εχουμε πολεμο με τουρκια παλιομαλακες ειναι ολα κανονισμενα , χαρειτε οσο μπορειτε

      Διαγραφή
    4. Είστε κοντά στο σχέδιο της Χρυσής Αυγής εκκολαπτόμενα κνιτάκια.. Ναι πόλεμος με την Τουρκία την επόμενη των εκλογών.. Θα τους στε'ιλουμε εσάς τα αριστερόμορφα για γιουσουφάκια και θα λήξει άμεσα η εμπόλεμη σύρραξη!! ΚΙ εσείς θα βολευτείτε με το οθωμανικό δίκαιο που θα σας επιβάλλουν κι εμείς θα είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..

      Διαγραφή
    5. 12:35 μ.μ. Τι σε νοιαζει εσενα Τσελση, αφου πηρες Ι5 λογω πουστοσυνης !! Μαλακα ασε, εμεις θα πολεμαμε και εσυ θα γαμιεσαι !!

      Διαγραφή
    6. Μα 12:35 είσαι ήδη Τούρκος, για αυτό μισείς την Ελλάδα...
      Και μια συμβουλή με κυβέρνηση ΧΑ τα πρώτο πράγμα που θα αντιληφθείς οτι σου λείπει θα είναι η φούντα που σου πασσάρουν τα αλβανά.
      Θα πέσει μεγάλο κυνήγι και θα βρεθείς με έλλειψη οπότε σε συμβουλεύω να κάνεις ένα απόθεμα με τις τρείς και εξήντα που σε πλερώνει η πρεσβεία.

      Διαγραφή
    7. Συναγωνιστή 12:45 νομίζεις οτι ο ερντογάν έχει σε καμία υπόληψη τους αριστερούς;
      Σήμερα διάβαζα για κάτι ισόβια που γράψανε καμιά δεκαριά μαρξιστές στην τουρκία...
      Νομίζουν τα ραμολιμέντα οτι θα πηδήξουν προς τα εκεί και θα βρούν απάγκιο λιμάνι...
      Πουθενά στην Ευρώπη δεν σας θέλουν ρε αριστεροί, ίσως στην αγγλία αμα βγεί ο εβραίος ο
      μίλιμπαντ να έχετε καμιά πιθανότητα να φτιάξετε κοινότητα άστεγων αδερφών αριστερών ελλάδος.
      Πάντως απο εδώ δεν θα τους διώξει κανένας. Έχει πολλά χωράφια η Ελλάδα για ξεχέρσωμα.

      Διαγραφή
  6. ΣΤΟΝ 12.45 ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΕ 12,35?????ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ?????????ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΠΗΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών