Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ – ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Η σφοδρή, πλην όμως, αναμενόμενη επίθεση του κράτους των προδοτών και των ραγιάδων βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρά την αγαστή συνεργασία κρατικών υπηρεσιών του μνημονιακού κράτους, μιας χούφτας δικαστικών υπαλλήλων του ψευτορωμέικου, των MEDIA των πλουτοκρατών, μεγαλοκαρχαριών, και των κομμάτων του ανθελληνισμού, το εθνικιστικό φρόνημα μέσα στον ελληνικό λαό κρατάει γερά. Αυτό είναι και η πρώτη  μεγάλη τους ήττα.

Η αντισυνταγματική, πλήρως πραξικοπηματική τους συνωμοσία ενάντια στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα όπως το εκφράζει η Χρυσή Αυγή, έχει (ή καλύτερα…”είχε” καθώς ήδη πνέει τα λοίσθια ) 3 σκοπούς:...


1)τρομοκράτηση του εθνικιστών ώστε να σπάσει το φρόνημα, να λυγίσουν, να υποχωρήσουν.

Η εικόνες με τις κλούβες, οι χειροπέδες, οι εισαγγελείς, νόμιζαν θα φόβιζαν τον μέσο Εθνικιστή. Πίστευαν ότι υπό τον φόβο της σκευωρίας, οι εθνικιστές, θα φοβόντουσαν τις δικές τους συλλήψεις, την δημόσια έκθεση, απολύσεις από δουλειές κοκ… Πραγματικά πόσο λίγο μας ξέρουν;;;

2)Κατασυκοφάντηση του κινήματος τα μάτια του απλού Έλληνα.

Με τα ψέματα που κατασκεύασαν σε γραφεία (παρα)κρατικών υπηρεσιών και πρεσβειών και το επίχρισμα (παρα)νομιμότητας από μερικούς πρόθυμους δικαστικούς και το καταιγισμό λασπολογίας από τα κανάλια των αρχιμαστόρων της διαπλοκής είχαν την ψευδή ελπίδα ότι θα απέτρεπαν τις πρόσβασεις της ΧΑ στην λαϊκή ψυχή.

Θα ήμασταν οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες, οι σατανιστές, οι μαφιόζοι και μάλιστα με την τρομερής έμπνευσης κατηγορία κάποιων δικαστικών λειτουργών και ένοχοι εσχάτης προδοσίας… Kρίμα όμως που και αυτό απέτυχε.

Ακόμα και άτομα ιδεολογικά ενάντια μας και πολιτικοί μας εχθροί παραδέχθηκαν ότι η όλη σκευωρία είναι πολιτική δίωξη ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας -ακόμα και ενάντια σε μας πολιτικά- δεν πιστεύει ότι υπάρχουν ίχνη αλήθειας στην όλη ιστορία και μάλιστα όλοι ανεξαιρέτως παραδέχονται ότι μακροπρόθεσμα η ιστορία θα αποδειχθεί όχι μόνο φιάσκο αλλά και μοχλός μεγαλύτερης ενίσχυσης της ΧΑ.
Οπότε και ο 2ος τους στόχος απέτυχε.

3) Η διοικητική εξάρθρωση της ΧΑ μέσω των συλλήψεων των πιο άξιων συναγωνιστών, της παρεμπόδισης κάθε νόμιμης πολιτικής μας εκδήλωσης, της και προσπάθειας χτυπήματος του οργανωτικού ιστού του κινήματος και πρόκλησης σοβαρών δυσχερειών δράσης και παρεμπόδισης της περαιτέρω ανάπτυξης μας.

Το όνειρο τους είναι η ΧΑ εκτός νόμου, κλείσιμο γραφείων, κυνήγι στους αγωνιστές μας , φυλακές,… Πάνω σε αυτό το σενάριο μερικές σκέψεις.
 
Η παγκόσμια ιστορική εμπειρία έχει αποδείξει πως κίνημα ιδεών που κυνηγήθηκε με καταστολή (όταν με ειρηνικά πολιτικά μέσα ήταν αδύνατο να νικηθεί) ποτέ μα ποτέ, από όσες φορές το κίνημα των κυνηγημένων δεν νικήθηκε. 

Δείτε: H φιλική εταιρεία το 21, η ΕΟΚΑ στην Κύπρο…

Πανίσχυρα καθεστώτα με τερατώδεις μηχανισμούς καταστολής, στρατούς, μυστικές υπηρεσίες, αυτοκρατορίες ακόμα και με χρήση των  πλέον απάνθρωπων μεθόδων, δεν μπόρεσαν να σταματήσουν ένα κίνημα ιδεών που εμφορούνταν από επαναστάτες αγωνιστές. 

Ο αρχηγός μας και οι καλύτεροι μας συναγωνιστές σεβόμενοι την εθνική ηρεμία και με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας παραμένουν στην φυλακή χωρίς να ζητούν από το καθεστώς ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
 
Θα ξεφτιλίσουν το καθεστώς ξεσκεπάζοντας το (ΑΝ και ΌΤΑΝ) γίνει η δίκη τους. Η αθωότητα τους  θα λάμψει.
 
Θα είναι μια μεγάλη πολιτική νίκη αφού επιτέλους θα φανεί σε όλους ποιοι είναι οι εθνικοί αγωνιστές επαναστάτες στη χώρα.
 
Οι υπόλοιποι τι θα κάνουμε; Η απάντηση είναι απλή! Αγώνας…!!! Τώρα και πάντα.

Στη επίθεση των ανθελλήνων θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα. Διάδοση του εθνικισμού. Καμία πίστη σε κράτος τύραννο. Πίστη μόνο στο ΕΘΝΟΣ. Πίστη στο Θεό. Στήριξη της Ελληνικής οικογένειας. Ο θεσμός που θα σώσει την φυλή μας.

Αυτή την στιγμή 1 στους 5 Έλληνες είναι ενσυνείδητος φορέας των εθνικιστικών ιδεών μας. 

Στο χέρι μας είναι με αγώνα να μεγαλώσει το κίνημα. Και σε εκτελεστικά αποσπάσματα να μας στείλουν η αγάπη για την πατρίδα είναι μεγαλύτερη από τον  φόβο του θανάτου.
Καμία δίωξη κανένα κυνήγι  δεν  θα μας λυγίσει.

Όταν ο Λαός πεινάει και οι κραυγές απελπισίας του δύσμοιρου Έλληνα φτάνουν στον ουρανό. Χαρίζουμε τα κονδύλια της βουλής στους επαναστάτες Βορείων προαστίων και στις ελίτ των μασονικών στοών. Τους υποσχόμαστε ότι θα τους δείξουμε τι σημαίνει να τα βάζεις με Έλληνες που έχουν πίστη στο Θεό και την πατρίδα στην καρδιά τους.

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! 
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών