Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Το καθεστώς απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας στο κελί του βουλευτή Γ.Λαγού...(Είναι "ρατσισμός" ανάμεσα σε τόσους αλλοδαπούς στις φυλακές μάλλον...;!)


Απάντηση Αθανασίου σε ερώτηση του Ι. Λαγού: «Απαγορεύεται η Ελληνική Σημαία στα κελιά των βουλευτών»

Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση απάντησε το υπουργείο Δικαιοσύνης στην ερώτηση του παράνομα προφυλακισμένου βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ιωάννη Λαγού, σχετικά με την άρνηση των σωφρονιστικών αρχών να επιτραπεί η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στα κελιά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα στα κελιά αλλοδαπών κρατουμένων σε όλες τις φυλακές της χώρας δεσπόζουν εκατοντάδες αλβανικές και άλλες σημαίες, που δεν ενοχλούν την ανθελληνική ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης.
Η απάντηση του υπουργείου είναι χαρακτηριστική του μίσους της κυβέρνησης προς οτιδήποτε εκφράζει τα Εθνικά μας Ιδεώδη: «η Ελληνική Σημαία βρίσκεται.....
αναρτημένη σε ιστούς σε περίοπτη θέση τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό περίβολο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, όπως προβλέπεται για τις δημόσιες υπηρεσίες», αναφέρει το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή. Και συνεχίζει σε ύφος παράκρουσης, με το οποίο επιχειρείται η δικαιολόγηση της απόφασης: «επειδή και στο παρελθόν η ανάρτηση εθνικών ή άλλων συμβόλων στους χώρους κράτησης έχει οδηγήσει σε ομαδικές συμπλοκές, πάγια τακτική της διεύθυνσης, του συγκεκριμένου καταστήματος κράτησης, είναι να μην επιτρέπει την ανάρτηση οποιουδήποτε συμβόλου τόσο στους κοινόχρηστους όσο και στο εσωτερικό των κελιών»!
Στο αντιεθνικιστικό του ντελίριο, το υπουργείο Δικαιοσύνης επικαλείται το άρθρο 21 του Σωφρονιστικού Κώδικα, το οποίο αναφέρει: «η διακόσμηση των ατομικών κελιών ή του ανάλογου ατομικού χώρου στους θαλάμους γίνεται ελεύθερα από τους κρατούμενους, εφόσον κατά την κρίση της διεύθυνσης του καταστήματος δεν διαταράσσεται η συμβίωση και δεν παρακωλύεται ο έλεγχος προς τήρηση των όρων της ασφάλειας του καταστήματος», καθώς και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας Γενικών Καταστημάτων Κράτησης Τύπου Α και Β, όπου «οι κρατούμενοι έχουν τη δυνατότητα να διακοσμούν τον ατομικό τους χώρο ελεύθερα εφ' όσον δεν διαταράσσουν τη συμβίωση και δεν παρακωλύουν τον έλεγχο προς τήρηση των κανόνων ασφαλείας».
Με απλά λόγια δηλαδή, το υπουργείο Δικαιοσύνης ισχυρίζεται πως η ανάρτηση των Ελληνικών Σημαιών στα κελιά του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, θα διαταράξει τη συμβίωσή τους είτε θα προκαλέσει την παρακώλυση του ελέγχου προς τήρηση των κανόνων ασφαλείας!
Προσπαθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης του Αθανασίου, να πείσει τον Ελληνικό Λαό πως η απάντησή του στην ερώτηση του συναγωνιστή Ι. Λαγού, ελήφθη με σκοπό να αποτρέψει τη συμπλοκή μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με αφορμή τη Σημαία και για να διευκολύνει τον προβλεπόμενο έλεγχο για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Η Σημαία δηλαδή, θα ήταν εκείνη που θα παρεμπόδιζε τον έλεγχο των σωφρονιστικών αρχών!
Ας συνεχίσει η κυβέρνηση τον αντεθνικό της κατήφορο. Άλλωστε, είχε δώσει τη δέσμευσή της στα ξένα κέντρα (εβραϊκό λόμπι, ΗΠΑ, ΕΕ). Μόνο που ο Ελληνικός Λαός δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή στην κυβέρνηση της υποταγής στους ξένους!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!
πηγή

2 σχόλια:

  1. Σιγά μη μάσαγε ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ!! Ας πάνε να ξανασκάψουν το σπίτι του τα λαμόγια!! Μια ζωή θα τους κάθεται στο σβέρκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών