Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Απαγόρευσαν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους!

Απαγορεύουν στους διαιτητές να κάνουν το σταυρό τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα γιατί λέει είναι... «δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης». Απίστευτο. Τι άλλο θα πούν.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο σεμινάριο της ΚΕΔ έγινε ειδική σύσταση σε διαιτητή της Σούπερ Λίγκας να σταματήσουν οι ρέφερι να κάνουν τον σταυρό τους.
Κι αυτό την ώρα που είναι γνωστή η καλή σχέση που έχουν με τα με τα Θεία οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές, επιπέδου Σούπερ Λίγκας, ενώ κάποιοι το έχουν και για γούρι να κάνουν τον σταυρό τους πριν από την έναρξη ή μετά τη λήξη ενός ματς.
Δηλαδή και θεωρούνται άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω της σχέσης τους με τα Θεία και δεν τους επιτρέπουν να το συνεχίσουν όταν βρίσκονται στο γήπεδο, όπως συνέβαινε τόσα χρόνια…

8 σχόλια:

  1. Άκου τι σκεφτήκανε για να το περάσουν... είναι πραγματικά γελοίοι, τους κάνουν οι αριστεροί να κάνουν τούμπες...
    Ξεφτυλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας τα βλέπουν αυτά οι Ιεράρχες που σπεύδουν με την πρώτη ευκαιρία να υπερασπιστούν τα ΛΑΜΟΓΙΑ του μνημονίου και τους ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ του δημοσίου κατηγορώντας τη Χρυσή Αθγή ακόμη και για τα ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ συσίτια προς τους ομοεθνείς μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί ..Ιεράρχες ? αυτοί μέ τή διπλή ιδιότητα ? τού Μασώνου καί τού ..Ιεράρχη τουτέστιν οί Πράκτορες τού εβραιοσιωνισμού μέ τόν μανδύα τού Ορθόδοξου Ιεράρχη .....??

      Διαγραφή
    2. Την τσεπούλα τους κοιτάνε οι ιεράρχες δυστυχώς... εκτός απο τους χαμηλόβαθμους.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει, έχετε δίκιο αλλά μην το παίζετε και υπέρ της ορθοδοξίας τόσο πολύ. Στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν και χριστιανοί ορθόδοξοι αλλά όχι μόνο όπως δείχνουν πολλές από τις αναρτήσεις στο site. Μην γίνεστε και εσείς για λόγους ψηφοθηρικούς τόσο πολύ υπερασπιστές της ορθοδοξίας από τη στιγμή μάλιστα που η επίσημη Εκκλησία τρία χρόνια που ο λαός σταυρώνεται από το μνημόνιο κάνει πως δεν βλέπει και είναι κατώτερη των περιστάσεων όπως σωστά λένε οι 5:57 και 8:16. Μόνο η κάρτα μέλους της κυβέρνησης τους λείπει. Αλλά βέβαια, όταν επί τουρκοκρατίας η Εκκλησία όχι μόνο μείωσε αλλά αύξησε κατά πολύ την ακίνητη περιουσία της τι άλλο να περιμένεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο οι παπάδες και άλλο η πίστη. Άλλο η εκκλησία και άλλο η Θρησκεία.

      Διαγραφή
  4. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.. Οι περισσότεροι κληρικοί δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις με τις Κυβερνήσεις.. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί.. Σε όλους τους χώρους.. Ο Μακαριστός Χριστόδουλος θα αντιδρούσε ΆΜΕΣΑ σε μια τέτοια μαλακία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (το μεγαλύτερο ΚΟΥΜΑΣΙ στο σύγχρονο επαγγελματικό ποδόσφαιρο).. Γι' αυτό και τον ΕΦΑΓΑΝ οι ΚΑΚΟΙ που δεν πρόκειται να γίνουν ΠΟΤΕ καλοί γιατί είναι λαμόγια, πουλητάρια, ανθέλληνες και σιχάματα.. Όσα κόμματα συντάσονται με δαύτους (όπως π.χ το παρα-συνταγματικό τόξο) είναι ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΚΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου συμφωνώ με ότι είπες ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Πράγματι, υπάρχουν κληρικοί που προσφέρουν χωρίς να τους ξέρει κανείς. Ωστόσο, αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το γεγονός ότι η Εκκλησία στην Ελλάδα είναι κράτος εν κράτει. Ο κάθε μητροπολίτης για παράδειγμα είναι ανώτερος του κάθε βουλευτή γιατί απευθύνεται και επηρεάζει όλο το 'ποίμνιο' του νομού ενώ ο βουλευτής μόνο αυτούς που ψηφίζουν το κόμμα του. Αυτό τα κόμματα το γνωρίζουν γι' αυτό κοιτάζουν να τα έχουν καλά με την Εκκλησία. Ακόμη όμως και στα σοβαρότερα αδικήματα όπως π.χ. η παιδεραστία που τόσα έχουμε ακούσει κατά καιρούς, ο παρανομήσας κληρικός αντιμετωπίζεται αλλιώς σε σύγκριση με τον πολίτη. Στον δε κληρικό το θέμα πολύ πιθανό να κουκουλωθεί ή το πολύ ο κληρικός να καθαιρεθεί ενώ ο πολίτης θα πάει χρόνια φυλακή. Στην πραγματικότητα όμως, και οι δυο θέλουν σκότωμα γι' αυτό που έκαναν.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών