Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

Ας το πει κάποιος στον Σεραφείμ και τους υπόλοιπους...."Ιούδες".."Βρετανοί μάγοι - αποκρυφιστές κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή ότι τους έχει κλέψει το όνομα"

Υπό τον τίτλο "Η μαγεία ενάντια στη Χρυσή Αυγή" και τον υπότιτλο "Μία κρυφή αγγλική εταιρεία, που συμπεριλαμβάνει μάγους και αποκρυφιστές, επιτίθεται στο ελληνικό ακροδεξιό κόμμα

Aυτό διότι κατ αυτούς, τους έκλεψε το όνομα". Η βελγική εφημεριδα "La Libre Belgique" αναφέρει οτι πρόκειται για "το τάγμα Χρυσή Αυγή ή Hermetic Order of thε Golden Dawn το οποίο δημιουργήθηκε το 1888 και στη συνέχεια διαλύθηκε σε πολλές μικρές ομάδες".

Η εφημερίδα επισημαίνει οτι....
οι τελετές τους, στα όρια της πραγματικότητας, προκάλεσαν την περιέργεια γνωστών συγγραφέων όπως ο B. Stoker (Dracula)και William Butler Yeats. Όπως κάθε κρυφή οργάνωση, συνεχίζει η εφημεριδα, το Τάγμα δεν κατοχύρωσε το όνομά του και έτσι δεν έχει καμιά νομική δυνατότητα να εξαναγκάσει το ελληνικό πολιτικό κόμμα να αλλάξει το όνομά του. Φωνάζουν ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την ακροδεξιά, αλλά κάποια στοιχεία δείχνουν το αντίθετο, αναφέρει η εφημερίδα.

Συνεχίζοντας επισημαίνει ότι "στον βαθμό που η μαγεία δεν μπορεί να αναγκάσει το ελληνικό κόμμα να μετονομαστεί, οι μάγοι στρέφονται στο διαδίκτυο" στο οποίο, όπως σημειώνει η εφημερίδα, "οι χιτλερικοί χαιρετισμοί αντικατέστησαν τις καβαλιστικές τελετές στο google images, και μέσω ανοιχτών επιστολών διεκδικούν την αποκλειστικότητα του ονόματος". eglimatikotita.gr

2 σχόλια:

  1. Η μαλακία πάει σύγνεφο, το τάγμα της Χρυσής Αυγής (το οποίο ήταν μια ομάδα που την είχαν δεί σούπερ μάγοι και βγάζανε και τα δικά τους ταρώ) έχει σταματήσει να υπάρχει πριν το 1900.
    Διασπαστήκανε και πλακωθήκανε...
    Και στο κάτω κάτω, ας πούμε αν λεγόταν κάποιο ανάλογο αποκρυφιστικό τάγμα, Προμηθέας, ή Φοίνικας (που υπάρχουν για να λέμε του στραβού το δίκιο) θα έπρεπε να μη τα χρησιμοποιήσει ξανά κανένας αυτά τα ονόματα - συμβολισμούς;
    Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και ανακαλύψανε την golden dawn του 1900...
    Γελάνε και οι πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι πολύ απλά τα πράγματα, όλα εξηγούνται σε αυτήν την καπελωμένη μπανανοχώρα-προτεκτοράτο. Ο Σεραφείμ έπρεπε να δείξει ένα δημοκρατικό πρόσωπο να δείξει ότι δεν ταυτίζεται με τα... "άκρα", γιατί κάποιοι σύμβουλοι του φούσκωσαν τα μυαλά, ότι είναι ο επόμενος αρχιεπίσκοπος(κούνια που τον κούναγε....). Από την ώρα που πάει για αρχιεπίσκοπος έπρεπε -του ορμήνεψαν- να αποστασιοποιηθεί τόσο από τη ΧΑ όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ! Τέτοιους όψιμους τσανακογλείφτες συμβούλους έχει αποκτήσει ο Πελοποννήσιος εκεί κάτω στον Πειραιά, γι' αυτό πλέον έχει επιλεκτική μνήμη και δεν ξέρει ούτε τι λέει ούτε τι κάνει κάθε φορά που αναφέρεται δυσφημηστικά στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και τους Ελληνες εθνικιστές.
    Είναι δυστύχημα για ένα τέτοιον ιεράρχη, που είχε στην αρχή τουλάχιστον της αρχιερατείας του δώσει στον Ελληνικό λαό κάποια ελπίδα και άλλα δείγματα γραφής, να παρουσιάζει τέτοια κατρακύλα με απεριόριστη πολιτική εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής, εξυπηρετώντας τις προσωπικές του σκοπιμότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών