Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Ένα βιβλίο που γράφει για τη....Χρυσή Αυγή και οι πρωταγωνιστές - αντιμέτωποι των "φασιστών" είναι τραβεστί - ανώμαλοι - παρακρατικοί - καταχραστές δημοσίου χρήματος

 Το καθεστώς εκτός όλων των άλλων μορφών προπαγάνδας εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος επενδύει, με το αζημίωτο βεβαίωςς, βεβαίως και στην..... συγγραφική προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Θάνος Δραγούμης είναι το "ταλέντο" που επιλέχθηκε να προωθηθεί περισσότερο και θα καταλάβετε ευθύς αμέσως για ποιό λόγο...

Ο συγγραφέας λοιπόν του διηγήματος "Μαύρης Αυγής" (σαφής η σημειολογία) ξετυλίγει την πλοκή του έργου στην πόλη της Αθήνας με κύρια αναφορά σε ένα "νεοναζιστικό κόμμα - Χρυσός Πέλεκυς", όπως το αποκαλεί, που γίνεται η αιτία να στραφεί εναντίον του ολόκληρη η... κοινωνία!

Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η "κοινωνία" που περιγράφει ο κύριος Δημάδης που αντιπαλεύεται το "Χρυσή Πέλεκυ";!

Ξεκινάμε:

Βασικοί Πρωταγωνιστές
- Η Δάφνη Μαρόγλου, ιδιωτική ντετέκτιβ, λεσβία ως προς τις ερωτικές προτιμήσεις και μανιοκαταθλιπτική με ύποπτες σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.
- Ο Τέλης Βερέμης, αστυνόμος με.....
προϋπηρεσία μυστικού πράκτορα στο Σαράγεβο, την εποχή του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου, μα και τραβεστί (Βαλτού) στη λεωφόρο Συγγρού με πολλές διασυνδέσεις με δολοφόνους και βαλκάνιους εμπόρους διαφόρων ειδών.

Πάμε τώρα και στην πλοκή:

Η Δάφνη ανακαλύπτει στο κέντρο της υποβαθμισμένης και καταρρέουσας Αθήνας μια δολοφονημένη κοπέλα που κρατάει ένα μυστηριώδες σέρβικο μενταγιόν και ο Τέλης αναλαμβάνει να εξιχνιάσει το έγκλημα, μαζί με τα εγκλήματα που ακολουθούν:

- μιας δικηγόρου που βρίσκεται φουνταρισμένη στη θάλασσα,
- ενός περιθωριακού νεοναζιστή με φορτηγάκι που κομματιάζεται από τη βόμβα που κουβαλάει μπροστά στα γραφεία μιας πολυεθνικής εταιρείας και του την έχουν τοποθετήσει οι αναρχικοί - αριστεροί - τρομοκράτες,
- ενός στελέχους της ίδιας πολυεθνικής που δολοφονείται και πάλι από παρακρατικούς αναρχικούς τρομοκράτες
- ενός ιδιοκτήτη γραφείου ταξιδίων (κρατάει μια φωτογραφία), και
- ενός φίλου του νεοναζιστή, πάλι από τις σφαίρες των δολοφόνων - παρακρατικών αναρχικών, αφού έκανε το λάθος να είναι "φίλος φασίστα".

 Νεκρά κορμιά ανδρών και γυναικών σωριάζονται στους δρόμους της Αθήνας, ενώ ο ίδιος ο Τέλης γίνεται στόχος Σέρβων παρακρατικών και ψυχρών εκτελεστών. Και όλα αυτά εν μέσω στυγνών επιχειρηματιών, εμπόρων όπλων, διεφθαρμένων αστυνομικών, χρηματιζόμενων υπουργών (σχεδόν κατονομάζεται ο Ακης Τσοχατζόπουλος), οφσόρ εταιρειών, ακροαριστερών τρομοκρατών - Κόκκινοι Πυρήνες του Ολέθρου που σκοτώνει αθώους πολίτες, κραυγάζοντας παρανοϊκά ιδεολογήματα - πρώην πολιτικών προσφύγων (κομμουνιστές υπονοείται ότι είναι όλοι) στις ανατολικές χώρες που εμπλέκονται σε παράνομες ενέργειες.


Με αυτή την αιμοσταγή πλοκή ο συγγραφέας, ως εντολοδόχος των "χορηγών" του (το βιβλίο γράφτηκε μέσα σε 2 μήνες εσπευσμένα όπως έχει πει και ο ίδιος), επιθυμεί να..... καταδείξει την "εγκληματική φύση" του "Χρυσού Πέλεκυ" που φέρνει τη "Μαύρη Αυγή"...

Τώρα αν το πετυχαίνει μπορείτε να το κρίνετε και μόνοι σας...!!!


12 σχόλια:

  1. Ρεαλιστικό ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ σε ότι αφορά τους πρωταγωνιστές και κυνηγούς "φαντασμάτων" το συγκεριμένο ο βιβλίο.. Η λεσβία ντεντέτιβ είναι η λιάνα κανέλη και 2-3 άλλες τηλεπερσόνες (στο χώρο της TV αλλά και της πολιτικής) που βαρέθηκαν να στήνονται στα τέσσερα για ένα καλό συμβόλαιο και πλέον το κάνουν ,μεταξύ τους.. (πολλές αριστερών πεποιθήσεων δημοσιογράφες "τρίβουν το πιπέρι" αξίζει να σημειωθεί) και ο τραβεστί αστυνόμος η ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ βεβαίως, βεβαίως και μαζί του ΟΟΟΛΟ το αδερφάτο του star system που βγαίνει εδώ και καιρό για να τα βάλει με τον Νότη Σφακιανάκη και όποιον άλλο ΑΡΣΕΝΙΚΟ έχει τα αρχίδια να τους ξεμπροστιάζει (Ρέμος, Λάκης γαβαλάς, Λάκης λαζόπουλος κ.λ.π.) ΚΙ ΟΜΩΣ δεν σκέφτηκε και πολύ ο συγγραφέας να το γράψει.. ΕΙΧΕ μπροστά του χειροπιαστά παραδείγματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα έγραφα και εγώ, πραγματικά απο πλευράς πρωταγωνιστών είναι ακριβώς μέσα στα πράγματα, προφανώς ο συγγραφέας γνωρίζει ότι μόνο τέτοιοι θα ασχολιόντουσαν κατά της ΧΑ και φυσικά σίγουρα ξέρει καλύτερα απο εμάς τον περίγυρο του.
      Πάντως είχα ακούσει οτι το "Όχι στην Παλιά Πόλη" ήταν πολύ ενδιαφέρον βιβλίο αλλά δεν μπορώ να το βρώ πιά, επίσης διαβάστε τα Ημερολόγια Τέρνερ (νομίζω οτι υπάρχουν σε pdf στο scribd).

      Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, φίλε διαχειριστή να μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, αν θα σου ήταν εύκολο να έφτιαχνες μια ανάρτηση με όσα βιβλία αξίζουν την προσοχή μας, ιδεολογικά, λογοτεχνικά, οτιδήποτε...

      Διαγραφή
  2. Άλλο ένα καίριο χτύπημα κατά του ναζισμού από το συνταγματικό τόξο. Μιλάμε τώρα, θα το διαβάσουν όλοι οι πεπλανημένοι υποστηρικτές της ΧΑ και θα αλλάξουν γνώμη με δάκρυα στα μάτια. -10% η ΧΑ μόνο από αυτό το αριστούργημα της λογοτεχνίας.

    υ.γ. ο "Τέλης Βερέμης" είναι η Τσέλση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!
    ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!
    ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!
    ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ...
    ΠΟΛΥΥΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί μια λούγκρα;; Η αντιγραφή nick names είναι "παλιό".. μωρή τραβέλο στο 3,43.. Κάτι άλλο;; να μπεις ας πούμε ως "πρετεντέρω".. ή "κανέλλω" ή "μαγδάλω".. σκέψου κάτι άλλο ή ρώτα εκεί που κάνεις πιάτσα σε κουμουνδούρου και συγγρού να σου πουνε καμιά ιδέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σηκωνει ,το σηκωνει, αλλα χαρα δεν βλεπει !! Γιατι ειναι τσιγγουνοπουστας και παει να πηδηχτει στο τζαμπα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει που σας κάνει και εντύπωση ρε συναγωνιστές. Και άλλα βιβλία θα γραφτούν, με σαφείς υπαινιγμούς για τον Εθνικιστικό χώρο, και πολύ σύντομα και κάποια ταινία μπορεί να εμφανιστεί που θα δείχνει κάποιο ΄΄΄μαγκάκι΄΄ των Εξαρχείων αναρχοαριστερό-αντιεξουσιαστή που αγωνίζεται μέσα από τις ανέσεις της πόλης, εναντίον του ΄΄συστήματος΄' της εξουσίας, και ξαφνικά ΩΩ τον κακομοιρούλη, δολοφονείται από ένα τρικέφαλο τέρας πάνω σε ένα τάνκς με μπλούζες και εμβλήματα που θα μοιάζουν με αυτά της ΧΑ. Το γνωστό σενάριο δηλαδή: ο καλός αριστερούλης που με στοχευμένες πράξεις θα προκαλεί την συμπάθεια του θεατή, ατημέλητη εμφάνιση, ωραίος, ψηλός, λεπτός, πιθανόν ψιλογυμνασμένος με κάποια όμορφη ηθοποιό για γκομενίτσα να τον ακολουθεί παντού, που θα τον κυνηγάει η κακούργα αστυνομία, άσχετα αν έχει κάψει τα 4 άτομα της Μαρφίν, άσχετα αν έχει καταστρέψει το σαραβαλάκι κάποιου κακομοίρη, άσχετα αν έχει διαλύσει το μαγαζάκι κάποιου που το χρωστάει ακόμη στην τράπεζα άσχετα αν καταστρέψει δύο τρείς αίθουσες κάποιου πανεπιστημίου. Αυτή είναι η τηλεοπτική εικόνα του αναρχοαυτόνομου που θα περνούν από εδώ και εμπρός τα βρωμερά τουρκοκάναλα που θα αναλάβουν να μεταδώσουν τέτοιες πιθανές νέες ταινίες που ετοιμάζονται μετά την ''δολοφονία'' Π. Φύσσα. ( είναι άραγε νεκρός; ή μετά τον τραυματισμό του από τον μέχρι πρότινος ΚΝΙΤΗ και αίφνης φανατικό Χρυσαυγίτη Ρουπακιά φυγαδεύτηκε σε άλλη χώρα με 500.000 ευρώ στην τσέπη; γιατί από το Κερατσίνι προς το Γενικό Κρατικό Νικαίας έφυγε ζωντανός) . Δεν κολώνει το σύστημα στα λεφτά μπροστά στη εξουδετέρωση πολιτικών αντιπάλων με όλους τους τρόπους ακόμα και με δημιουργία νέων τρομοκρατικών ομάδων αντάρτικου πόλης. Οι Αμερικανοσιωνιστές τους μαθαίνουν όλα τα κόλπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου έχει δίκιο.. Όταν με το ΚΑΛΟ αλλάξουν τα πράγματα θα μάθουμε τι δουλειά ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε ο εν λόγω "ήρωας" του σάποιου κατεστημένου.. Γιατί ως συνθέτης ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ του.. Πως ζούσε;; Με τις συναυλίες ραπ και τα αρχίδια μας κουνιούνται δεν βγάζεις φράγκο τη σήμερον ημέρα!! Πως ζούσε στα 37 του;; Όταν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και στα διεφθαρμένα ΜΜΕ όλο και κάπου θα μάθουμε για τις εκθέσεις της ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ στο Κερατσίνι.. Και να είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως θα βγούνε στην φόρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.. Όμως ας αφήσουμε αυτό και ας έχουμε ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.. Πάμε ΚΑΛΑ και πρέπει να το προστατεύσουμε αυτό!! ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ!! ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!

      Διαγραφή
    2. εγω θελω να μαθω για την γιαλαντζη αστυνομικινα,που περιμενει ο παπουλιας ακομα να της δωσει συγχαρητηρια

      Διαγραφή
  7. Μιλάμε για λογοτεχνικό αριστούργημα....Τύφλα νάχει ο Όμηρος μπροστά σε τέτοια πλοκή....Ρε την άτιμη την ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ τι μας ετοίμαζε !!

    Επιτέλους ξύπνησα κι εγώ και θα γίνω αντιφασίστας, να πολεμάω τους κακούς ναζί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχααχαχα! τι να φάνε ρε συναγωνιστή, απλήρωτους 5 μήνες τους έχει ο Mr Alexis...
    Ότι τρώει απο τη φασολάδα που του φέρνει ο αγαπητικός του πακιστανός απο τα συσίτια της απάτης του Καμίνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών