Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Ξεφτυλισμένοι "δεξιοί".... Ο Σαμαράς για χάρη της Ρεπούση αφαίρεσε από τον "αντιρατσιστικό νόμο" τη Γενοκτονία των Ποντίων

ΡΕΠΟΥΣΗ-ΚΑΙ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ελαφροδεξία - αστοδεξιά  πάντοτε υπήρξε η πιο δειλή κοινωνική ομάδα και πιο μιαρή - αντεθνικά κινούμενη με το "μανδύα" του πατριωτισμού να καλύπτει τα ανθελληνικά της σχέδια!

Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, στην προηγούμενη απόπειρα να περάσει ο «αντιρατσιστικός» νόμος-τέρας, υπήρχε στην πρόταση της ΝΔ και η παράγραφος περί «γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική βουλή», εννοώντας την γενοκτονία Ποντίων και Μικρασιατών από τον Κεμάλ.
Τότε μάλιστα (στις 6 Ιουνίου 2013), ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης (και δικαστικής καταστολής της Χρυσής Αυγής), Χ. Αθανασίου, ο οποίος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, έψεγε την ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), που δεν συμφωνούσε –για ευνόητους λόγους- με.....
τη συγκεκριμένη παράγραφο. Ιδού το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών): Ένα τέταρτο θέμα αφορά στο αντιρατσιστικό που είπατε, κύριε Οικονόμου… σας πληροφορώ ότι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας είναι καθαρή και θα σας τη διαβάσω. Είναι πρόταση, την οποία, βέβαια, θα τη συζητήσουμε στις επιτροπές, για να βρούμε όλα τα κόμματα τη χρυσή τομή. Λέει, λοιπόν, «όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά…», κ.λπ., «…επιδοκιμάζει ή υποτιμά τη σοβαρότητα γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή…» και διερωτώμαι γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν καταθέτει μία τέτοια πρόταση που να αφορά τις γενοκτονίες…».
Τώρα βεβαίως δεν υπάρχει η σχετική παράγραφος, παρά μόνο αυτή για το λεγόμενο «ολοκαύτωμα» των εβραίων. Ποιος την απάλειψε; Είναι ηλίου φαεινότερον: ο φον Αντωνάκης! Για το χατίρι της Ρεπούση βεβαίως-βεβαίως…
Τα συμπεράσματα δικά σας!

4 σχόλια:

  1. Ψηφιστε τα κομματα της κλεπτοκρατιας ρε, δηθεν πατριωτες. Ψηφιστε τους εχθρους της Ελλαδος. Και μετα δωστε τον λογαριασμο στις επομενες γενιες αποποιουμενοι των ευθυνων σας. Ξεφτιλισμενοι δηθεν Ελληνες.
    Χρυσή Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το νεο αντιρατσιστικο ν/σ το μονο που θα καταφερουνε οι εβραιομασονοι πολιτικαντηδεs ειναι την ραγδαια αυξηση τηs εγκληματικoτηταs καθωs και τηs λαθρομεταναστευσηs αλλα σε αυτουs ποσωs τουs ενδιαφερει με 50 και 100 αστυνομικουs ο καθεναs στα τετοια τουs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTEΠΙΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΟΥΜΕ.Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλα σκεφτεσαι να μας επιτεθουν παλι πουτσοφες( = αντιφες απο την πουτσοφαγια του τελευταιου καιρου) με τους κωλους τουρλωμενους ??? Ποιον να πρωτογαμησουμε ??? ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΜΕ !!! Αυτο ειναι σχεδιο υπουλο και καταχθονιο !! Και σημερα επιτεθηκαν με τους κωλους τουρλωμενους αλλα το αντεξαμε ( μολις...) !! Το Σαββατο ομως ?? Εαν στο Εθνικιστικο πεος που θα ανατελλει ,ανατειλει και ανελεητος τουρλωμενος κωλος αντιφα- πουτσοφα ??? Τοτε τι κανουμε ??

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών