Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

Π.Ηλιόπουλος: "Να παραιτηθεί ο Ν.Δένδιας" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Παναγιώτης Ηλιόπουλος ζήτησε την παραίτηση του Υπουργού προστασίας του πολίτη Νίκου Δένδια.

"Η χώρα έχει κυλιστεί σε έναν ωκεανό αίματος μέσα σε έναν μήνα με τρεις νεκρούς, από τους οποίους οι δύο είναι πολιτικές δολοφονίες, ληστείες με ΑΚ-47 ακόμα και στα Βραχναίικα και όλα αυτά με έναν υπουργό που ασχολείται με το πώς θα βάλει φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να παραιτηθεί" δήλωσε ο βουλευτής της ΧΑ.

Όντως η Ελλάδα παρουσιάζει εικόνα "Χάρλεμ" και "Μπρονξ", αλλά το ακόμα χειρότερο είναι ότι γνώριζε η ΕΛΑΣ παρά το γεγονός ότι είχαν ομολογούν ότι είχαν πληροφορίες για επικείμενο κτύπημα δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...



πηγή

7 σχόλια:

  1. Ποιος εχασε αξιοπρεπεια και ευαισθησια, για να την βρει ο αλητης Δενδιας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι χρεος ολων μας ,να ξυπνησουμε ο καθενας απο ενα κοιμωμενο ( ακομα) Νεοδημοκρατη...Το χρωσταμε στην Πατριδα, πρωτα, και στα δολοφονημενα παιδια , μετα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει η Πασοκονεοδημοκρατια, να εξαφανισθη απο τον πολιτικο χαρτη !!

      Διαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πασοκονεοδημοκρατια θα εξαφανιστεί. Να είστε σίγουροι ότι υποχρεωμένοι εκτων πραγμάτων δεν θα αποκρύψουν στις επόμενες δημοσκοπήσεις την πρώτη θέση της Χρυσής Αυγής. (το ποσοστό θα το ψαλιδίσουν όσο δεν παίρνει).
    Θα εστιάσουν ότι η αιτία είναι η συναισθηματική φόρτιση, θα προσποιηθούν ξανά ότι δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει.
    Αλλά γνωρίζουν οτι έρχονται τα πάνω κάτω όλοι τους. Παρατηρήστε πόσοι και ποιοί δημοσιογράφοι, παπαγαλάκια του συστήματος, θα αρχίσουν σιγά, σθγά να αλλάζουν τρόπο, όταν θα αναφέρονται στην Χ.Α, και θα γίνουν γενικά περισσότερο συγκαταβατικοί, έως μελιστάλαχτοι, όταν θα αναφέρονται σε αυτήν. Είναι οι πιο έξυπνοι που θα θελήσουν να φανουν "ουδέτεροι" πλέον, στο επερχόμενο πολιτικό σκηνικό, το οποίο θα είναι πραγματικά αντεστραμένο κυριολεκτικά....


    BLACK KNIGHT KILL THE DRAGON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαυρε Ιπποτη, οι δημοσιογραφικοι κοπριτες, ηδη φοβουνται...Το ξερω εκ των εσω...Και πολυ καλα κανουν !! Αυτοι πρεπει να μπουν πρωτοι φυλακη, και μετα οι "τοξοτες"....

      Διαγραφή
  5. Παιδιά αυτά που λέει ο κ. Ηλιόπουλος είναι σημαντικότατα και αποδεικνύουν συνεργασία κράτους Δένδια-Πασόκ-ΝΔ-Σαμαρά-Βενιζέλου με τις παρακρατικές πρακτορικές αριστερές ομάδες τύπου Σέχτας, Μαζιώτη, Σιεσίδη και τα λοιπά.
    Όταν σου λέει ο άνθρωπος οτι ΜΟΝΟ εχθές έλειπε το αυτοκίνητο της αστυνομίας... δεν θέλει και πολύ ψάξιμο.
    Όταν σου λέει οτι 4 ώρες πρίν τους ζητήσανε τα όπλα (γιατί άραγε; μήπως γνωρίζοντας για το χτύπημα απο το φόβο τους μη γυρίσει το μάτι κανενός Χρυσαυγίτη τους επιτεθεί; ) τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε;
    ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ.
    Θέλω να δω ποιός σκατάνθρωπος θα ξαναβγεί να πει περί συστημικότητας της Χρυσής Αυγής.
    Αθάνατοι οι Ήρωες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών