Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα


Τον Γιώργο τον γνώρισα πριν ένα χρόνο - τέλη του '12 σε μία πεζοπορία - ξημέρωμα, λίγο πριν ο ήλιος ανατείλει. Κράτησα για πάντα μέσα στην καρδιά μου το χαμόγελο, το καθαρό βλέμμα, το καλό παιδί. Το πιο καλό παιδί της Χρυσής Αυγής.

Τον Μάνο τον είδα για πρώτη φορά απόψε.  Η πιο γενναία, γαλήνια και ήρεμη μορφή που συνάντησα ποτέ σ' αυτόν τον κόσμο. Η εικόνα του χάραξε βαθιά την ψυχή μου για πάντα. Ένας Έλληνας που στάθηκε γενναίος, γαλήνιος και ήρεμος απέναντι στον θάνατο.

Λίγος ο χρόνος που σταθήκαμε ο ένας στο πλευρό του άλλου, που ατενίσαμε τον ίδιο ορίζοντα, στον όμορφο αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.

Μάνο και Γιώργο λίγος ο χρόνος, όμως γεμάτος όνειρα, μνήμες και .....
στιγμές ωραίες. Σε λίγο χρόνο σας νιώσαμε αδέρφια, δικούς μας ανθρώπους, δική μας οικογένεια.

- Πριν λίγο είπαν σε κάποιο κανάλι πως η αδερφή του Γιώργου ζει την ζωή της με χρόνιο πρόβλημα υγείας. Ο Γιώργος ήταν γι' αυτή το στήριγμα και το χαμόγελο. Όλων μας χρέος από σήμερα να γίνουμε εμείς ο μεγάλος αδερφός, το στήριγμα, το χαμόγελο -

Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής πενθούν σήμερα, πενθούν για τα μικρά τους αδέρφια, πενθούν για την Πατρίδα που χάνεται, έρμαιο σε χέρια ποταπών ανθρώπων.

Το όραμα το δικό σας όμως, το δικό σας χαμόγελο, η δική σας ανάμνηση θα είναι πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς θα φωτίζει τις ελληνικές καρδιές μας.

Γιώργο και Μάνο θα ζείτε για πάντα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σύμβολα της ενότητας και της αγάπης για την Πατρίδα, του αγώνα για μία ελεύθερη Ελλάδα.


6 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε η Θυσία τους για τις Ιδέες τους να μην πάει χαμένη.Να αποτελέσουν το φάρο για τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών που δίνουν άνισο αγώνα σε ντόπια και διεθνή συμφέροντα να μη σβήσει η ελπίδα του Ελληνικού λαού για ένα καλύτερο μέλλον.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τους δύο Ήρωες πού έπεσαν στη μάχη απελευθέρωσης της Πατρίδας μας.Αθάνατοι στις ψυχές όλων των Ελλήνων,θα περάσουν στο πάνθεον των Ηρώων που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία του Έθνους.Καλό ταξίδι ΗΡΩΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα κηδεύονται δύο ηρωομάρτυρες του νέωτερου ελληνικού έθνους. Από τις λίγες εκείνες νεαρές ψυχές που σπάνια γεννάει η κοιτίς της Μητέρας Ελλάδας και που τις επιφυλάσσει το πιο ένδοξο τέλος, τον θάνατο για τις ιδέες τους, για το πάθος του ανυπόταχτου πνεύματός τους, για τα "θέλω" της ανώτερης ψυχής τους. Η εκκλησία τα παλιά χρόνια έβγαλε τους μάρτυρες και νεομαρτυρες, σήμερα στα δικά μας η ΧΑ, ο γνήσιος ελληνικός εθνικισμός πούναι η "εθνική αντίσταση" των χρόνων μας παράγει τους σύγχρονους μάρτυρες του ελληνικού έθνους. Ολοι τους εκτελεσμένοι από πολλές άνανδρες σφαίρες απύθμενου αριστεροδεξιού μίσους, όλοι τους τελειωμένοι και με μια σφαίρα χαριστικής βολής, όλοι τους καμμένοι από μια βόμβα που σκόρπισε σταν αέρα τα μυαλά εκείνα που δούλευαν μερόνυχτα για το καλό του κοιμώμενου ελληνικού λαού και της κοιμώμενης "επίσημης" εκκλησίας των μιτροφόρων παχύδερμων. Αυτών των βαρθολομαιοπροσκυνημένων δεσποτάδων που δεν είχαν το σθένος ποτέ να πουν δυο καλά λόγια για τον εν ζωή αγώνα τους και που -φυσικά- δεν θα έχουν ούτε το κουράγιο να έρθουν και να πουν δυο καλά λόγια ούτε πάνω από το ανοικτό φέρετρό τους μπροστά στις χαροκαμένες οικογένειές τους. Λίγα χρόνια μιας σύντομης ζωής άρκεσαν στον Μάνο και στο Γιώργο μας για να οδηγηθούν τα ονόματά τους στις δέλτους της νεώτερης πολιτικής μας ιστορίας, μιας ιστορίας που γράφεται πάντα σαν εθελούσια θυσία, σαν μαρτύριο και σαν ανάσταση του μεγαλείου της ελληνικής φυλής. Αλλοι συναγωνιστές σαπίζουν σήμερα από το εβραϊκό κράτος και το συνεργαζόμενο με αυτό παρακράτος (του οργανωμένων ορδών του αναρχικού στρατού) μέσα στις φυλακές, άλλοι κείτονται σήμερα στο χώμα άπνοες και ωχροί, όπως τα αδέρφια μας Μάνος και Γιώργος. Ασάλευτες αλλά πάντοτε οι μορφές τους ωραίες, σκεπτικές, ολιγομίλητες μα και σοβαρές, όπως ταιριάζει σε μεγαλοπρεπείς συνειδητοποιημένους μαχητές. Μαχητές για μια νέα Ελλάδα της πραγματικής -όχι της νόθας λαοπλάνας- Αλλαγής, μιας Ελλάδας που θα ανήκει στους Ελληνες, και μόνο σε αυτούς. σε κανέναν άλλο. Οχι σε αναρχομπαστάρδια, όχι σε κίβδηλους και κλεφταράδες του μεταπολιτευτικού υπόδουλου ψευτορωμαίϊκου, ούτε στους αλλοτριωμένους από τις κόκκινες, μισοκόκκινες-ροζουλί, κιτρινοκόκκινες ή μαυροκόκκινες διεθνείς ιδεολογίες του ανθελληνικού μίσους και της εβραϊκής κυρίαρχης νομενκλατούρας - θολοκουλτούρας των πανεπιστημίων μας, όχι σε προκυνημένους ψευτοαστούς της μασσωνοκομματοκρατίας της "δεξιάς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνέχεια του ίδιου 12.36΄)
    Χτες πέθαναν δύο πραγματικά γενναίοι, δύο παλληκάρια της γνήσια λαϊκής δημοκρατίας ξέροντας ότι αυτούς για ό,τι έλεγαν, έκαναν ή για ό,τι πίστευαν δεν τους προστάτευε κανένας μπασκίνας του τσιπρο-δενδιακού κράτους παύλα (-) παρακράτους, κανένα διατεταγμένο δικαστήριο των εντολών Κοτζαμάνη ή Βουρλιώτη! Αοπλοι, αφύλακτοι, όρθιοι, κυνηγημένοι αλλά πάντα χαμογελαστοί, γιατί μέσα στις ψυχές των νέων Ελλήνων θεριεύει το απόσταγμα της αιώνιας ελπίδας και η δίψα της ελευθερίας, η αναγεννητική αισιοδοξία να εκφραστούν ξανά οι λαϊκοί πόθοι του σύνολου Ελληνισμού, να ξαναβρεί τις αυθεντικές πηγές του, από τις οποίες τρεφόταν και βύζαινε αναζωογονητικά επί τόσα χρόνια, σε πείσμα των ρεπουσιοκουτσικομανών μητριών! Τον Μάνο και τον Γιώργο, κρυφά μέσα τους, τους μιλούσε και τους συμβούλευε η φωνή του Πατροκοσμά, του Μακρυγιάννη, του ίδιου του Γέρου του Μοριά: "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους"! Εγέρθητι, λαέ βασανισμένε, σήμαναν οι καμπάνες της λευτεριάς και της απελευθέρωσης της Πατρίδας!
    Λεβέντες συναγωνιστές και ατρόμητες συναγωνίστριες. Μην κιοτάτε ούτε στιγμή, παραμείνατε σταθερά στις θέσεις και τους προμαχώνες σας!!!
    Ας στηθούν νοερά στην εκκλησιά του νεκροταφείου και ας ξαναζωντανέψουν σήμερα ξανά μπροστά στα νέα φέρετρα των νεκρών μας και μπροστά στις ασάλευτες εικόνες - φωτογραφίες των νεώτερων πεσόντων του Ελληνισμού και της Χρυσής Αυγής ο καλός χορός του μαρμαρωμένου Παλαιολόγου, των Ζαλογγιτισσών, το Κούγκι, το ολοκαύτωμα των Αρκαδιωτών μοναχολαϊκών, τα φυλακισμένα μνήματα του Κυπριακού Αγώνα, οι πρόμαχοι του ελλαδισμού της ΕΛΔΥΚ, του Σταυριανάκου και του Μπιχάκη, των αιθέριων άγγελων-ουρανοφυλάκων του στρατευμένου Πανελληνισμού Ηλιάκη και Σιαλμά. Σήμερα όλοι αυτοί και τόσοι άλλοι αιματοβαμμένοι και λευκασμένοι μάρτυρες υποδέχονται αγαπητικά στα γαλήνια Ηλύσια Πεδία και χαιρετούνε αγκαλιαστά μέσα στις όχθες του Ρουβίκωνα τους νέους ηρωομάρτυρες -το Μάνο και το Γιώργο ΜΑΣ- που πήραν την απόφαση να τον διαβούν σε ένα ριψοκίνδυνο άθλο, ξέροντας ότι ο Ηρακλειδικός δρόμος αυτός δεν έχει επιστροφή, οι βαλίτσες τους δεν θα ξαναδειάσουν ποτές, δεν θα βρεθεί ούτε μια πηγή, επιγής, να τους ξεδιψάσει στη μοναχική μα και θαρρετή στράτα τους ..
    συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (συνέχεια του ίδιου 12.36΄)
    Σήμερα όλοι οι χρυσαυγίτες και χρυυσαυγίτες, όλη αυτή η χρυσή νεολαία, αλλά και όλοι όσοι στηρίξαμε θαρραλέα τη ΧΑ στον επίπονα ανηφορικό μονομάτι της, θρηνούμε μα και συνάμα χαιρόμαστε. Θρηνούμε γιατί χάσαμε δυο σπουδαίους συντρόφους του κοινού αγώνα της ελευθερίας της πατρίδας, της λαϊκής κυριαρχίας, της εθνικής ανεξαρτησίας. Χαιρόμαστε γιατί σήμερα στήθηκαν, γιατί η ΧΑ έστησε, δύο νέους ανδριάντες νεκρών ηρώων στις πλατείες του Νέου Ηρακλείου και της Αθήνας, κοντά στους τόσους άνανδρα πληγωμένους, βαριά χτυπημένους ή και ανάπηρους της ΧΑ που έχει από τυφλά χτυπήματα των ερυθρών εγκληματικών ταξιαρχιών της διαπλεκόμενης σιωνο-τρομοκρατίας. Μιας κατατρομοκρατημένης τρομοκρατίας (!!) που ανοιχτά πλέον σήμερα συνεργάζεται εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με τη εβραιομασσωνία των σκοτεινών στοών των Δένδια, Σαμαρά και Βενιζέλου και με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες. Φυσικά, ο φόβος τους από την ευρύτερη λαϊκή αποδοχή και εθνική απήχηση της ΧΑ είναι έκδηλος, 15 κάλυκες ρίχτηκαν συνολικά πάνω στα πτώματα των νεκρών μας μαζί με τις χαριστικές βολές δείχνοντας ότι ο φόβος τους και το μίσος τους πάνε μαζί! και φυσικά, μετά , όπου φύγει-φύγει, είναι σαν τις ππαρελάσεις των επισήμων τύπου Δένδια... Οπου φύγει-φύγει μετά, γιατί ξέρουν ότι αν αποφύγουν τη λαϊκή νέμεσι και αν συλληφθούν ποτέ θα τους προστατεύσει και θα τους αθωώσει μια καθεστωτική ανώτατη δικαιοσύνη, με εντολές των βουρλιωτοκοτζαμάνηδων, με τα σάπια δικαστήρια των φοβισμένων υπαλλήλων-δικαστών που αθωώνουν ή ρίχνουν στα μαλακά τους απανταχού μαζιώτηδες και τις σέχτες τους, με υπερασπιστικές όσο και γελοίες μαρτυρίες των παρελαυνόντων αναρχοσυριζαίων βουλευτών και άλλων απεργών κόκκινου μυαλού (μυαλοφυγόδικων)...
    Αλλά η ώρα της Ατέγκτου Νεμέσεως, αθάνατοι νεκροί της ΧΑ, δεν αργεί άλλο.
    Πλησιάζει η κάθαρσις, η σαρωτική καταιγίδα-λαίλαψ που θα ξεπλύνει κάθε βρωμιά και κάθε λεκέ και κάθε λακέ στη χώρα μας ΕΡΧΕΤΑΙ!
    Τίποτε δεν μπορεί να εμποδίσει τους σταυροφόρους ιππείς του Νέου Ελληνισμού, στο διάβα τους υποχωρούν τα πάντα, πίσω τους, δε, ακολουθούν με σταθερό βηματισμό φάλαγγας οι πεζοπόροι με τα σιδερένια Σάρωτρα και οι νέες Σουλιώτισσες γυναίκες και οι μητέρες και τα ορφανά θυμάτων της ΧΑ!
    Το βλέμα τους είναι ήρεμο, προσηνές και προσηλωμένο ολότελα στον σκοπό, όπως κείνος ο αρχαίος χορός του τραγικού θεάτρου...
    Και στο τέλος, επιφυλάσσουν το κλείσιμο με την θριαμβική ιαχή, σε ιαμβικό μέτρο παιάνος, σαν εκείνο το σαλπιγγικό ήχο του γ΄ ήχου της βυζαντινής μουσικής:
    ZHTΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό Ταξίδι στα Ηλύσια Πεδία, Μάνο και Γιώργο !!

    Ο Νέος Ελληνικός Εθνικισμός δίνει τους νέους Εθνομάρτυρες του 21ου αιώνα.

    Υπάρχει ακόμα Ελπίδα για την Ελλάδα, αφού βγάζει ακόμη Παλληκάρια σαν εσάς.

    Μέσα στην Μεγάλη Σύναξη των Προγόνων θα βαδίσετε κι εσείς χωρίς ντροπή.

    Κάνατε το Χρέος σας.

    Τώρα πρέπει να κάνουμε κι εμείς το δικό μας.

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.katohika.gr/2013/11/drougos-i-dolofonia-ton-duo-paidion-den-einai-tipota-mprosta-se-avto-pou-erxetai.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών