Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ

Τρόμος και πανικός έχει πέσει στο σύστημα μήπως ενισχυθεί πολιτικά η Χρυσή Αυγή από τη χθεσινή σφαγή. Έτσι, λίγη ώρα μετά τις δολοφονίες, η καθεστωτική εφημερίδα «Καθημερινή» έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου με αγωνιώδες άρθρο της υπό τον τίτλο «Ώρες ευθύνης μετά την επίθεση στην Χρυσή Αυγή». Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:...


«Η δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο αποτελεί σοβαρή δοκιμασία για την κοινωνία, το κράτος και τον πολιτικό κόσμο. Ο κίνδυνος εκτροπής είναι μεγάλος και απαιτείται ψυχραιμία και προσήλωση στους νόμους και τους θεσμούς για να μην χαθεί ο έλεγχος. Προτεραιότητα είναι οι αστυνομικές αρχές να δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να βρεθούν οι δολοφόνοι…

Η δολοφονική επίθεση φέρνει στο κέντρο της πολιτικής σκηνής πάλι τη Χρυσή Αυγή, ύστερα από αρκετές εβδομάδες που η νεοναζιστική οργάνωση βρισκόταν σε αμηχανία και σε υποχώρηση. Τώρα, με τους ηγέτες της φυλακισμένους, την κρατική χρηματοδότηση κομμένη και τα στελέχη της χωρίς αστυνομική προστασία, είναι πιθανό να υπάρξουν αισθήματα αδικίας και συμπαράστασης σε ψηφοφόρους που είχαν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Η πολιτεία πρέπει να καταδείξει ότι στελέχη της οργάνωσης διώκονται για παράνομες πράξεις και όχι για τις ιδέες τους. Είναι απαραίτητο να φανεί ότι ο Νόμος εφαρμόζεται για την προστασία όλων, και για τον έλεγχο όλων. Χωρίς εξαιρέσεις.

Εάν η πολιτεία, οι αρχές, ο πολιτικός κόσμος και τα μέσα ενημέρωσης δεν σταθούν στο ύψος τους με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, είναι μεγάλος ο κίνδυνος να ενταθεί η διχόνοια σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, καθώς και να ενισχυθεί η Χρυσή Αυγή η οποία θα εμφανιστεί θύμα πλεκτάνης και πολιτικής βίας. Τότε η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη».

4 σχόλια:

  1. Οποία ειρωνεία...αυτοί που καταπάτησαν κάθε έννοια τάξης, δημοκρατίας, θεσμών και νόμων να έρχονται τώρα και να εκλιπαρούν τον κόσμο για την προάσπιση αυτών των εννοιών που αυτοί οι ίδιοι τόσο βάναυσα καταπάτησαν...
    Τι περιμένουν τώρα; Ο κόσμος να τους υποστηρίξει και να τους δώσει δίκαιο; Στον πολιτικό "καιάδα" τους έχει πετάξει ήδη ο λαός...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; σου κάνει εντύπωση που χαίρονται τα τομάρια επειδή πέθαναν 2 Εθνικιστές; Τον θάνατο οποιουδήποτε πολιτικού αντιπάλου τον έχουν στο αίμα τους, στο DNA τους. Τους το έμαθε καλά αυτό ο Πατερούλης τους, Ο Σταλιν 7.000.000 καθάρισε. Και όλοι οι μη κομμουνιστές της Ελλάδας να πέθαιναν αυτοστιγμή αυτοί θα πανηγύριζαν για την νίκη του σοσιαλισμού. Έτσι είναι άφιλοι, άπάτριδες, άθρησκοι,ανίεροι, Δεν έχουν αξίες και ιδανικά, γιατί αν είχαν δεν θα γίνονταν αριστεροί.Βγάζουν καντήλες με οτιδήποτε Πατριωτικό, αρχαιοελληνικό, θρησκευτικό. Δεν αναγνωρίζουν συγγενείς οικογένοια, θα σκότωναν και την Μάνα τους αν τους διέταζε το κόμμα τους.

      Διαγραφή
  2. Αυτή είναι η πρεμούρα τους και αυτός είναι ο φόβος τους....Να μην ενισχυθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    Βέβαια δεν έγραφαν τα ίδια όταν δολοφονήθηκε ο Φύσσας ( εν θερμώ και πάνω σε καυγά )...

    Τότε ούρλιαζαν όλοι για συλλογική ευθύνη, φασίστας να μην μείνει κλπ κλπ.

    Τώρα κάνουν εκκλήσεις για "ψυχραιμία"...

    Ε, λοιπόν έχω νέα για εσάς κύριοι κωλοδημοσιογράφοι και σκατάδες πολιτικοί :

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πολύ ψύχραιμη, διότι έχει ήδη δικαιωθεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού.

    Το Αίμα των παλληκαριών ξέπλυνε μονομιάς όλο τον βούρκο και τον βόθρο που δημιουργήσατε εδώ και ενάμιση μήνα.

    Κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι "εγκληματική οργάνωση", βλέποντας τα καθαρά και αγνά πρόσωπα του Γιώργου και του Μάνου.

    ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΗΤΕΣ !!!

    Ειδικά η αριστερά κάθεται σαν χεσμένη σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ΞΕΡΕΙ ότι οι φονιάδες προέρχονται από τον χώρο της.

    Με την ευκαιρία αυτή θέλω να συγχαρώ την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για την ΑΨΟΓΗ, ΟΡΘΗ και ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ στάση της.

    Αντί να βγαίνουν και να ουρλιάζουν σαν χουλιγκάνοι - όπως θα ήθελαν κάποιοι - οι βουλευτές μας έδειξαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύναμη Ευθύνης και έτοιμη να διεκδικήσει την διακυβέρνηση της χώρας.

    Κάποιοι ίσως επιδίωκαν να παρασύρουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αντίποινα, ώστε να την βγάλουν πιο εύκολα εκτός νόμου.

    Η μεγαλύτερη τιμωρία για όλους αυτούς είναι η ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή του απλού κόσμου στο τρισάγιο των παλληκαριών.

    Ο χρόνος από εδώ κι εμπρός δουλεύει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Γι'αυτό είναι σαν χεσμένοι οι καθεστωτικοί και οι φυλλάδες τους.

    Δόξα και Τιμή στα παλληκάρια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι ίσως η χειρότερη απ' όλες και γνωστή για τις ύπουλες, νεοταξικές και πάντα ανθελληνικές παρεμβάσεις της. Θα έλεγε κανείς ότι παίρνει γραμμή κατ' ευθείαν από τους σιωνιστές. Όπως και το Βήμα και τα Νέα και άλλες έχει αναγάγει τη σοφιστεία σε λειτούργημα, όπως φαίνεται από τα άρθρα της. Η διαφορά με της άλλες είναι ότι το κάνει με τρόπο έτσι ώστε να φαίνεται ως έργο σοβαρών αναλυτών. Ξέρετε, το δήθεν αποστασιοποιημένο υφάκι των δυτικών μέσων ενημέρωσης που απλώς λέει τις ειδήσεις και μεταφέρει δήθεν μια ισορροπημένη άποψη. Πολύ πιθανόν μάλιστα να παίρνουν από το εξωτερικό τις αναλύσεις τους και να τις μεταφράζουν, ειδικά όσες αφορούν τα εθνικά μας θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών