Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2013

ΟΧΙ στη νέα Τουρκοκρατία! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην στάση Μετρό Ελαιώνα στις 13:00

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική πολιτική δύναμη που τάχθηκε ευθύς εξαρχής κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Η ξεκάθαρη αυτή πολιτική μας θέση χαρακτηρίστηκε από τους νεοραγιάδες του πολιτικαντισμού και τους δημοσιογραφικούς τους υπηρέτες ως «ξενοφοβική» και «ρατσιστική».

Εντούτοις, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής: στην Αθήνα των εκατομμυρίων ισλαμιστών λαθροεισβολέων, λειτουργούν ήδη λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων υπό την ανοχή του Κράτους. Η ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό αποτελεί ιταμή πρόκληση στην κοιτίδα του Πολιτισμού, συνιστά δε έμμεση νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών που διαβιούν παρανόμως στην Πατρίδα μας.

Εξέχουσας σημασίας είναι επίσης το γεγονός πως την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους απαίτησε...
ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν από τον Έλληνα ομόλογό του. Κατόπιν αυτής της απαίτησης, η Χούντα του Μνημονίου έσπευσε να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου, επιδιώκοντας την ταχύτατη υλοποίησή του, ώστε να ικανοποιηθεί ο Τούρκος αφέντης. Μετά από μια σειρά άγονων διαγωνισμών, εταιρείες οικονομικών συμφερόντων κύκλων που στηρίζουν τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ανέλαβαν την κατασκευή του, με χρήματα βεβαίως του Ελληνικού Λαού.

Πρόκειται σαφώς, για κίνηση-αβάντα των εργολάβων στην κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα, κίνηση που αντιτίθεται τόσο στη θέληση των κατοίκων της περιοχής, όσο και της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας, ο οποίος και διακρίνει την σχεδιασμένη καθεστωτική μεθόδευση ισλαμοποίησης της Ελληνικής Πατρίδος.

Την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά προχωρά με το έτσι θέλω στην ανέγερση τζαμιού, χιλιάδες είναι οι Ελληνορθόδοξοι σφαγιασθέντες στη Συρία από ισλαμιστές αντάρτες τους οποίους υποστηρίζει επίσημα η αντεθνική μας κυβέρνηση. Επιπλέον όμως, ικανοποιώντας δουλοπρεπώς η Χούντα του Μνημονίου την απαίτηση του Ερντογάν, καθιστά αυτομάτως την Τουρκία προστάτιδα δύναμη των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, με συνέπειες τις οποίες ο κάθε σώφρων άνθρωπος μπορεί να φανταστεί. Επιπρόσθετα, ενώ η Τουρκία απαιτεί τζαμί στην Αθήνα και η κυβέρνηση των νεογενίτσαρων σπεύδει να το υλοποιήσει, η Άγκυρα διαρρέει δημοσίως πως η Αγία Σοφία θα μετατραπεί σε τζαμί, ενώ συνεχίζει αμετάβλητα την επιθετική της πολιτική σε Θράκη, Αιγαίο και Δωδεκάνησα.

Καθίσταται σαφές εκ των ανωτέρω πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά σκοπεύει πέρα από την εξαθλίωση των Μνημονίων, να φέρει στην Πατρίδα μας μια νέα Τουρκοκρατία, όπου οι ισλαμιστές θα χαίρουν δικαιωμάτων και προνομίων τα οποία στερούνται από τους Έλληνες. Ως εδώ! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, εκφράζοντας την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού, θα αντιδράσει δυναμικά, εντός κι εκτός Βουλής, για να διαφυλάξει την πολιτισμική ταυτότητα, την κουλτούρα και την παράδοση του Ελληνικού Έθνους. Οι νεοραγιάδες της αντεθνικής κυβέρνησης και οι μεγαλοεργολάβοι πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Σήμερα στις 1 το μεσημέρι, στη στάση Μετρό Ελαιώνα (Ιερά Οδός και Μαρκόνι), η Χρυσή Αυγή διοργανώνει Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, σηματοδοτώντας μια σειρά κινητοποιήσεων με μια καθολική απαίτηση:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών