Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2013

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μεταφέρουν κατά μία εβδομάδα τις ευρωεκλογές, μήπως και αποφύγουν την συντριβή

Πανικόβλητη η συγκυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μειώσει το μέγεθος της συντριβής που την περιμένει τον προσεχή Μάιο, τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές  όσο και στις ευρωεκλογές. Ειδικά στις δεύτερες, οι οποίες θα έχουν ξεκάθαρο πολιτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να υπάρχουν κοινές υποψηφιότητες, η πανωλεθρία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένη. Γι αυτό πανικόβλητος ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κάνουν οτιδήποτε είναι δυνατόν προκειμένου να μετριάσουν το «Βατερλώ» που τους περιμένει.

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη οι αυτοδιοικητικές εκλογές...
θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου 2014. Είναι φανερό ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ποντάρουν στο γεγονός ότι δύσκολα θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει δύο συνεχόμενες Κυριακές, τόσο επειδή σε κάποιες Περιφέρειες και Νομούς μπορεί να έχουν κριθεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές από τον πρώτο γύρο αλλά και λόγω της οικονομικής στενότητας, η οποία θα σταθεί απαγορευτική στο να ξαναπάει ο κόσμος να ψηφίσει. Θεωρούν, λοιπόν, ότι η αποχή, η οποία θα υπάρξει, θα είναι μια σανίδα σωτηρίας, καθώς πιστεύουν ότι θα αμβλύνουν έτσι τις αρνητικές εντυπώσεις από την εκλογική σφαλιάρα.

Η κοινή λογική, αλλά και ο νόμος, ορίζουν σαφώς ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα έπρεπε να διεξαχθούν μαζί με τις ευρωεκλογές στις 25 Μαΐου, ενώ την επόμενη Κυριακή 1η Ιουνίου θα διεξαγόντουσαν οι επαναληπτικές εκλογές σε όσους Δήμους και Περιφέρειες χρειαστεί. Τα μικροκομματικά συμφέροντα, όμως, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί τους οδηγεί σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές προκειμένου να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Δεν μας φαίνεται, φυσικά, καθόλου παράξενο. Εδώ, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, ποινικοποιούν την Πολιτική Δράση ενός Νομίμου Κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, το οποίο όχι μόνο είναι σταθερά και με διαφορά το τρίτο κόμμα πανελλαδικά στις φανερές δημοσκοπήσεις αλλά στις κρυφές βρίσκεται πάνω από την ΝΔ. Θα διστάσουν, επομένως, να διαπράξουν άλλες αλχημείες, ασχήμιες και αλητείες, προκειμένου να διατηρηθούν όσο περισσότερο γίνεται στον θώκο της εξουσίας για να εκτελούν αδιαμαρτύρητα τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων;

Ο Ελληνικός Λαός καθημερινά αντιλαμβάνεται όλο και πιο πολύ το απύθμενο θράσος αυτής της αντεθνικής κυβέρνησης της οποίας ο μόνος σκοπός ύπαρξης είναι να ξεπουλήσει την Δημόσια Περιουσία της Χώρας και να καταστήσει τους Έλληνες κοινωνικά πειραματόζωα.
Ό,τι κι αν κάνουν, όμως, η συντριβή τους στις εκλογές είναι αναπόφευκτη.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών