Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

ΑΘΩΟΙ ΟΙ 46 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

syntagma-kadroni-pame-anarxikoi-900
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "αναρχικοί" - "αριστεροκομμουνιστές" δεν είναι τίποτε άλλο από το παρακρατικό - βίαιο βραχίωνα του καθεστώτος που χρησιμοποιείται ενάντια στους Εθνικιστές και για να τρομοκρατηθεί ο υπόλοιπος λαός. 
Έχετε δει άλλωστε πολλές "γνωστούς - αγνώστους" να φυλακίζονται και να περνούν "τηλεδίκες" και να διαπομπεύονται από τα ΜΜΕ;

Αθώοι κρίθηκαν από το Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 46 «οπαδοί του ΠΑΟΚ» (ή οι 46 που εμφανίστηκαν ως οπαδοί του ΠΑΟΚ…), οι οποίοι κατηγορούνταν για την επίθεση με πέτρες και κροτίδες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013, μετά την εμφάνιση φωτογραφίας στο Facebook του ποδοσφαιριστή Έργκους Κάτσε, να φορά φανέλα με το σήμα του UCK και την αντίδραση της Χρυσής Αυγής.
Οι κατηγορούμενοι κατά την απολογία τους αρνήθηκαν τις....
κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης και της παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, οι οποίες τους καταλογίζονταν και ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για… ειρηνική διαμαρτυρία (τότε ποιοι πέταξαν τα αντικείμενα, τίποτα… εξωγήινοι;)
Απαλλακτική ήταν και η πρόταση που απηύθυνε προς το δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας. Θεωρώντας, προφανώς, ότι οι επιθέσεις σε γραφεία «εγκληματικών οργανώσεων» δεν πρέπει να τιμωρούνται από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» του Ελλαδιστάν-Σαμαριστάν!

2 σχόλια:

  1. Στήν ἀριστεροκρατούμενη Πατρίδα μας, τί ἄλλο περιμένατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, αλβανούς οπαδούς δεν έχουν πλέον όλες οι ελληνικές ομάδες; Φυσικό είναι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών