Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

Newsbomb.gr: "Τρίτη Δύναμη η Χρυσή Αυγή με τάσεις ανόδου...Καταρρέει η ΝΔ"

Προ ημερών οι σημερινές υβριστές του Εθνικιστικού Κινήματος και ακραιφνείς συκοφάντες και αναπαραγωγοί ψευδών ειδήσεων που το μόνο που προκαλούν είναι χλεύη και γέλιο (φωτογραφίες ΣΟΚ με εικόνες από το... διαδίκτυο) ανήρτησαν στην ιστοσελίδα τους (newsbomb) ένα ρεπορτάζ για που ανέφερε τα δεδομένα των μυστικών δημοσκοπήσεων που έχουν στα χέρια τους στο Μαξίμου...

Τι δείχνουν αυτές οι δημοσκοπήσεις...
Ότι δείχνουν όλες τον τελευταίο καιρό.

Τη Χρυσή Αυγή να γιγαντώνεται παρά την λυσσαλέα επίθεση του καθεστώτος και την άθλια προπαγάνδα του
Τη ΝΔ και τους Αν.Ελ. να.....
καταρρέουν (για λένε στο Newsbomb ότι πέφτουν οι Αν.Ελ. μάλλον ο Πρέδρος Πάνος το πάει για...κλείσιμο το "μαγαζί")
και την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

Με την τρόικα να πιέζει και για άλλα αντιδημοφιλή μέτρα, με τους φόρους να εξαφανίζουν το εισόδημα όσων ακόμη διαθέτουν, με τα κοινωνικά μέτωπα ανοικτά και με ελάχιστα περιθώρια αναστροφής του κλίματος, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ βλέπουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσίπρα να βάζει πλώρη εκλογικής νίκης, όποτε κι αν στηθούν κάλπες.
Το κόμμα της Αριστεράς μπορεί να μην διαμορφώνει προϋποθέσεις αυτοδυναμίας, παρά τα λεγόμενα των στελεχών του, ή να μην εκμεταλλεύεται εκλογικά την ασκούμενη πολιτική λιτότητα αλλά, σύμφωνα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα επιτελεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μοιάζει να αποκτά σαφή διαφορά.
Συγκεκριμένα, από τις κυλιόμενες των δύο κομμάτων προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται, με αναγωγή, σε ένα επίπεδο πρόθεσης ψήφους μεταξύ 29% - 31% καταλαμβάνοντας, σε κάθε περίπτωση, την πρώτη θέση.
dim1
Η ΝΔ έπεται με τρείς μονάδες διαφορά, ενώ το δεύτερο κυβερνητικό κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, καταρρέει χάνοντας το 50% της δύναμης που είχε στις εκλογές του 2012.
Συγκεκριμένα, η επιρροή του περιορίζεται στο 5% - 6% και έρχεται 6ο στην κατάταξη, μετά την τρίτη Χρυσή Αυγή (με επιδόσεις κοντά στο 10%), το 4ο ΚΚΕ (6,5% - 7,5%) και τους 5ους σε εκλογική επιρροή Αν.Έλληνες.
Ως προς τη ΔΗΜΑΡ του κ. Φ. Κουβέλη, εμφανίζεται μεν να επιτυγχάνει την είσοδό της στη Βουλή, με ένα ποσοστό λίγο πάνω από το 4%.
Τα στοιχεία αυτά, που έχει στην κατοχή του το Newsbomb.gr, καθιστούν εξαιρετικά κρίσιμους τους επόμενους μήνες καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.
Παράλληλα, έρχονται να προκαλέσουν ισχυρούς προβληματισμούς στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο καθώς έχουν μπροστά τους δύο κάλπες, τις ευρωπαϊκές και τις αυτοδιοικητικές, όπου παραδοσιακά οι πολίτες καταγράφουν την αποδοκιμασία τους για την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική.
sam293812321
Ωστόσο, εφόσον οι μετρήσεις επιβεβαιωθούν ως έχουν, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για την κυβέρνηση να αντέξει μετά από την εκλογική δοκιμασία του προσεχούς Μαΐου, όταν αθροιστικά τα δύο κυβερνητικά κόμματα θα βρίσκονται λίγο πάνω από το 30% ενώ η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση, από τα αριστερά μέχρι τη δεξιά, θα καταγράψει διπλάσια δύναμη.
Έμπειρα πολιτικά στελέχη εκτιμούν ότι η πιθανή ήττα της συμπολίτευσης στις επικείμενες εκλογές θα αποτελέσει τόσο ισχυρό πλήγμα, το οποίο και δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει η κυβέρνηση οδηγούμενη σε σύντομο χρονικό διάστημα στις εθνικές κάλπες.
Γι αυτό το λόγο, επιμένουν οι ίδιες πηγές, το σενάριο πρόωρης προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία παραμένει στο τραπέζι και μάλιστα ισχυρό...

4 σχόλια:

  1. Άρχισε να προετοιμάζει θέσεις και ο Χαρδαβέλας;
    Μα αυτός δεν μας έβριζε πριν λίγο καιρό;
    Βοθρατζήδες δημοσιογράφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μετρημένα τα κουκιά.
    Στις επόμενες εκλογές θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ( ενδεχομένως με κάποια τσόντα ΠΑΣΟΚ ) και αξιωματική αντιπολίτευση Χρυσή Αυγή.
    Να δούμε τότε πώς θα κρατούν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στον Κορυδαλλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβάμαι ότι προσπαθούν να βγάλουν εκτός νόμου την Χ.Α. Δεν έχουν τσίπα οι πολιτικάντηδες. Αν γίνει αυτό τότε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΞΕΣΑΛΩΣΕ . ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών