Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 11, 2013

Βόμβα από Νικήτα Κακλαμάνη: «Είναι λάθος η τακτική κατά της Χρυσής Αυγής. Την ανεβάζουμε κι άλλο»

Και όμως! Υπάρχει βουλευτής στη ΝΔ ο οποίος βρήκε το θάρρος να πει την Αλήθεια, ότι δηλαδή η ανήθικη και παράνομη τακτική των προφυλακίσεων του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και των βουλευτών της Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά αποτελεί μεγάλο λάθος.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή (συγκεκριμένα στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου) είπε τα εξής: «Είναι λάθος η τακτική προφυλακίσεων στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Με την συγκεκριμένη τακτική...
το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να ανεβάζει τα ποσοστά της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Θα τα ανεβάσει κι άλλο». Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι «Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει, όπως λάθος είναι και η τακτική των προφυλακίσεων».

Αναφέρθηκε, επίσης, στις διαρροές φωτογραφιών από την δικογραφία εκτιμώντας ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο να ξεκινήσει νέο σήριαλ «Χρυσαυγειάδας».

Ο Κακλαμάνης είπε το αυτονόητο, αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να δεχθεί. Ότι η επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λασπολόγησης σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχει γυρίσει μπούμερανγκ στην Κυβέρνηση.

Όσο επιμένουν σ΄αυτήν την τακτική ο Σαμαράς και οι ακολουθία του, τόσο πιο πολύ διαφαίνεται το μέγεθος της σκευωρίας εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Κάτι που ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται στο έπακρον, γι΄ αυτό και διευρύνει την εκτίμηση και την προτίμηση του για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών