Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013

ΣΟΚ στα τσοντοκάναλα των νταβατζήδων από την τεράστια διαδήλωση της Χρυσής Αυγής...

Τα ρεπορτάζ των καναλιών MEGA και STAR για τον όγκο της διαδήλωσης της Χρυσής Αυγής είναι ενδεικτικά τον τρόμο και την κατήφεια με την οποία αντιμετωπίζει πια το καθεστώς το Εθνικιστικό Κίνημα...

"Ζοφερό" το μέλλον τους και σκωπτικά αναμένουν το τέλος της... εποχής τους, καθώς μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού...

Το ρεπορτάζ του MEGA...


Το ρεπορτάζ του STAR...

13 σχόλια:

  1. γιατι δε φοραγατε μπλουζες της χρυσης αυγης εχτες ? μπουαχαχαχαχαχαχα κοτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το μπουρδελο σαιτ ιντιγιδια δεν εχει κανει ουτε μια αναφορα για την συγκεντρωση ,πρεπει να ετσουξε, τα αντιφακια εξαφανισμενα .

      Διαγραφή
    2. τα αναρχοπουστακια γιατι δεν ηρθαν να σταματησουν την συγκεντρωση;μπουαχαχαχαχαχαχα φλωρακια της καρπαζιας.

      Διαγραφή
    3. 12:03 : Δηλαδή αναβάλλατε το....τσάκισμα του φασισμού επειδή σας το είπε ο Ταξίαρχος των ΜΑΤ και μας λυπηθήκατε ;;
      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μα πόσο πιο ΓΕΛΟΙΟΣ και ΜΑΛΑΚΑΣ μπορείς να είσαι ;;

      ΥΓ - Από πότε οι γενναίοι "αντιεξουσιαστές" συννενοούνται με τα ΜΑΤ για το τι θα κάνουν ;;
      Εσείς δεν είστε οι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας ;;

      ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ΓΕΛΟΙΕ ΞΕΦΤΙΛΑ !!

      Διαγραφή
    4. Αυτό σε πείραξε; Σου γαμάμε την μάνα τόσο καιρό χωρίς μπλούζα, τώρα χαλάστηκες;
      Δηλαδή ρε βλαμμένε πως το καταλαβαίνεις; πήγε τόσος κόσμος μες το κρύο να φωνάζει, να κρατάει σημαίες, φανερά χωρίς κουκούλες, να τους μαγνητοσκοπούν όλα τα κανάλια Ελλάδας και Ευρώπης δεν εκτέθηκαν έτσι; Πώς να φορέσουν μπλούζες καλοκαιρινές με ψοφόκρυο ρε απίθανε;
      Η ΧΑ δεν έχει χειμωνιάτικες μπλούζες με λογότυπο. (ακόμα) Μόνο μπουφάν τύπου fly. Πόσοι να αγοράσουν μπουφάν από αυτούς; Οι περισσότεροι είναι φτωχοί και άνεργοι.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ συναγωνιστή 12:09 μμ, Μα είναι φυσικό τα αναρχοπουστάκια να πέρνουν εντολές κατευθείαν απο τον ταξίαρχο της αστυνομίας, αυτόν τους είχαν δώσει εντολή να υπακούν.
      Ότι πει ο Δένδιας, υπάρχουν οι επίσημοι υπάλληλοι του Σαμαρά και του Δένδια και φυσικά οι ανεπίσημοι σαν τους άπλυτους που στηρίζονται απο όλο το τόξο της συμφοράς.
      Γιατί η πυραμίδα έναν περιούσιο έχει κεφαλή, είναι απλό.
      Η Ελλάς Στηρίζει την μόνη ελπίδα της, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      Διαγραφή
    6. @ 3:05 Συναγωνιστή μη τον κακίζεις τον άπλυτο, απο τον πολύ μπάφο και την σίσα ξεχνάει να αλλάξει ρούχα απο το καλοκαίρι και την περνάει όλο τον χειμώνα με τα ίδια, για αυτό τους λέμε άπλυτους...

      Διαγραφή
  2. 'Ο,τι και να λέτε όλοι πιο πάνω, ότι και να λεν κι οι φιλενάδες που βρήκαν ανωνυμία και ξεσάλωσαν (η κουκούλα κι η ανωνυμία είναι το όπιον του ..."λαού"), η αλήθεια είναι μία. Όσες χιλιάδες και να ήταν στη συγκέντρωση τα "πανηγυράκια" είναι στο dna μόνο των αριστερούληδων. Να πάνε να ουρλιάξουνε, να βρίσουν, να σπάσουν, να κάψουν, να δείξουν την οργή τους για το "σάπιο σύστημα" και να φεσώσουν κάμποσους άλλους συμπατριώτες τους που θα πρέπει μετά να πληρώσουν τα σπασμένα της "λαϊκής αντίστασης".
    Η αλήθεια είναι πως η δύναμη της ΧΑ πονάει. Και πονάει πολύ... Και το ψηλό ποσοστό των ...αναποφάσιστων πονάει. Αυτό κι αν τσούζει. Κι όπως λέει και το λαϊκό άσμα "Η αλήθεια πονά, ραγίζει βουνά, ποτέ μην την πεις πουθενά..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ! Στις κάλπες είναι η δύναμη, στις κάλπες μετριούνται τα κουκιά, για τις κάλπες γίνονται όλα, και στις κάλπες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα δώσει πολύ ΠΟΝΟ !!

      Μαλακισμένα "αντιφα", ό,τι και να λέτε, όσες αντισυγκεντρώσεις κι αν κάνετε, στις κάλπες θα φάτε τον μπούτσον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

      Έρχονται τρελά γαμήσια ! Περαστικά σας !!

      Διαγραφή
  3. ΤΣΑΚΙΣΑΝΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΕΧΘΕΣ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΦΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΦΥΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μιλάς για σουβλάκια, θα πεινάσουν και θα ξαναπάνε να φάνε.
      Δεν θέλω να γαμάω χοντροκόλες. Τι να κάνω; Μου αρέσουν οι αδύνατες!

      Διαγραφή
  4. Είμαστε εκατοντάδες χιλάδες, χωρίς κουκούλες, χωρίς άσπρες μάσκες anonymous, χωρίς να κρυβόμαστε, φανερά καθαρά και ξάστερα. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και τότε η ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ θα βρεί και πάλι το δρόμο προς την ελευθερία. Τον δρόμο που είχε πάντοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς, πουστράκια του εβραιοαναρχισμού, είμαστε Ελληνες, χωρίς κουκούλες, χωρίς anonymous τρομοκράτες, όρθιοι, περήφανοι. Παντού ανεμίζουμε ΦΑΝΕΡΑ τις ελληνικές σημαίες μας και δείχνουμε παντού τα πρόσωπά μας και ποιοι είμαστε. Δεν δρούμε στο παρασκήνιο με συνεννοήσεις με τα ΜΑΤ και τις αντιτρομοκρατικές του Δένδια, ούτε κρυβόμαστε γιατί δεν νοιώθουμε να μας βαραίνει καμμιά ενοχή γι' αυτά που πιστεύουμε, ούτε δολοφονούμε άνανδρα αντιπάλους με σφαίρες σε ανύποπτο χρόνο ούτε σκούζουμε με απεργίες δήθεν πείνας και με σπασίματα και καψίματα καταστημάτων και περιουσίας αθώων όταν για τους χ, ψ, ω λόγους του συστήματος μας συλλαμβάνουν και μας οδηγούν φυλακές. Σηκώνουμε το Σταυρό του Μαρτυρίου μόνοι, αβοήθητοι, αλύγιστοι, όρθιοι, σαν Ελληνες ηρωομάρτυρες. Δεν παρακαλούμε και δεν εκβιάζουμε ποταπά να μας βγάλουν "συντρόφια" ούτε από τα μπουντρούμια της αστυνομίας τους ούτε από τα δικαστήρια του συστήματος της νέας τάξης.
    Και κυρίως δεν ρουφιανεύουμε ακόμη και τους αντιπάλους μας στους μεγαλοκλαρούχους βρωμόμπατσους του Δένδια και στις ανακρίτριες του Αθανασίου όπως κάνετε εσείς με τις καθοδηγημένες άνωθεν ψευδομαρτυρίες σας και τις ρουφιάνικες ψευδοκαταθέσεις σας κατά χρυσαυγιτών αθώων.
    Αυτή είναι η διαφορά μας, ρε τσογλάνια εβραιομπάσταρδα, από εσάς.
    Και αυτή είναι η ηθική υπεροχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών